< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 4 Şubat 2025; 20:33:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 5 Şubat 2025; 2:12:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam bu model halıya çıkamıyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bizim evcil hayvanımız yok günlük kullanım için bir robot süpürge alacağız. Uzun araştırmalar sonucu Q Revo S modelinde karar kılmıştım aslında şimdi sizin n11’de satışta dediğiniz modele de baktım farkları var ama hangisini önerirsiniz? Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yanıtınız için teşekkür ederim. N11'de kuponu nasıl alacağız ben biraz göz attım ama kuponu bulamadım açıkçası. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Roborock Q Revo Master modeli ben de düşünüyordum ancak yabancı forumlarda robot üzerindeki toz haznesinin tasarımı ve küçüklüğünden ötürü hazne tam dolmadan tozların tekrar geri yere döküldüğü şikayetleri var. videolardan izlediğimde de gerçekten toz haznesi filtresi falan garip bir tasarım yapmışlar. |
halıya çıkabiliyor mu x20+ ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |