Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2955. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Vendetta29 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
59.181
Cevap
1.415
Favori
2.444.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
229 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
71. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 29532954295529562957
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O konuda şanslıyım yüksek eşik yok mevcut robot hepsini çıkıyor, her yere giriyor halıda mop olayı 2cm olsaydı benlik daha iyi olurdu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vendetta29 kullanıcısına yanıt
    resmi sayfa değil galiba ithalatçı garantili diyor

• sente kullanıcısına yanıt
    Resmi Satıcı Hocam, İthalatçı garanti yazılmış ama aynı ürünü aynı satıcı trendyolda resmi distribütör garantili olarak satıyor. Zaten N11’de de resmi distribütör satıyor ilginç. Sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.

m.n11.com
    Roborock QRevo Master Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/roborock-qrevo-master-cop-istasyonlu-akilli-robot-supurge-64884842?magaza=roborock-turkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 4 Şubat 2025; 20:33:54 >

• Roborock qrevo curv yani en son çıkan model ile ilgili pek satın alan yok sanırım. S8 Maxv ultra mı aldırdınız yoksa bunu mu? İkisi de yaklaşık fiyatlar

• emryrgc E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Xiaomi ×20 +. Günümüz şartlarında artık paspassız bir modelin anlamı yok. Bu cihazda silme işlemine kesinlikle güvenebilirsiniz. Ben de sizin gisi tereddütteydim ancak tavsiye üzerine paspaslı model aldım ve iyi ki de almışım. Döner başlıklar sayesinde çok temiz ve itinalı siliyor. İz bırakmıyor. Makineyi de ekstra yormuyor. Yerler çok pis olmadığı takdirde istasyona döndüğünde paspasları temizlemesi de çok iyi. 10 m2 de bir istasyona gidip saniyeler içinde kısa sürede paspas'ını yıkama kurulama yaptığından haliyle de yerler çamur da olmuyor. Yani velasıl'ı kelâm. Paspaslı model şart.tüm çevreme tavsiye ediyorum. Tek eksiği otomatik halı haritalaması yok. Kendiniz göz kararıyla harita üzerinden işaretliyorsunuz. O da haliyle zor oluyor. Onun dışında tam bir fiyat/performans cihazı. Amazon'dan 20 bin liraya peşin fiyatına 6 taksit aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 5 Şubat 2025; 2:12:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam bu model halıya çıkamıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NEWEST kullanıcısına yanıt
    Çıkabiliyor hocam mop’ta kaldırıyor

Hocam bizim evcil hayvanımız yok günlük kullanım için bir robot süpürge alacağız. Uzun araştırmalar sonucu Q Revo S modelinde karar kılmıştım aslında şimdi sizin n11’de satışta dediğiniz modele de baktım farkları var ama hangisini önerirsiniz? Teşekkürler.

• Bıyıklı GenQ kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan Q revo S fiyatı bence gereksiz pahalı, eğer bütçeniz varsa kaçırmayın attığım Master modelini alın, Sıralayacak olursak. S Modelinden çok, çok üstün, 10k pa çekim gücü, çift fırça, genişleyebilen mop sistemi ve köşe fırçası,gelişmiş nesne algılama, kendi kendini tezmeleyebilen istasyon gibi artıları var, detaylı karşılaştırma için video ve Roborock karşılaştırma sayfasına bakabilirsiniz.

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 5 Şubat 2025; 14:45:19 >

Yanıtınız için teşekkür ederim. N11'de kuponu nasıl alacağız ben biraz göz attım ama kuponu bulamadım açıkçası.

• Bıyıklı GenQ kullanıcısına yanıt
    Hocam anasayfadan kuponlara tıklayıp yüklemeniz lazım 20:00 saatinde 2500₺’lik kupon yüklenebilir hale gelecek şuan 2000’₺ ye kadar olanlar aktif yüklenebiliyor.

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 5 Şubat 2025; 14:54:27 >
  • oRHaN_7 O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Başlangıçta haritayı oluşturur oluşturmaz yapmak lazımmış. Orayı kaçırırsan kaydettikten sonra müdahale edilemiyor sanırım. Yine de saçma geldi. Hadi kendi oda oda ayıramıyor diyelim en azından sonradan da olsa oda yazılarının üzerine basıldığında değiştirilebilmeliydi. Saçma olmuş. Diğer modellerde hatta düşük modellerinde bile hem düzgün ayırıyor hemde renklendiriyor. Sağolun.

• Roborock Q Revo Master modeli ben de düşünüyordum ancak yabancı forumlarda robot üzerindeki toz haznesinin tasarımı ve küçüklüğünden ötürü hazne tam dolmadan tozların tekrar geri yere döküldüğü şikayetleri var. videolardan izlediğimde de gerçekten toz haznesi filtresi falan garip bir tasarım yapmışlar.

• ilker1041 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam, haziran ayından beri kullanıyorum. Bu tür bir sıkıntı hiç yaşamadım. İstisnai bir durum olsa gerek. Tek olumsuz yönü gördüğüm mopları halıda 1 cm kaldırması (1.5-2 cm olması tercihim) birde 2 cm üstü eşik çıkmaması…

• cazsever C kullanıcısına yanıt

halıya çıkabiliyor mu x20+ ?

• Roborock Qrevo Master hepsiburada da yapıkredi ye peşin fiyatına 9 taksit
    https://app.hb.biz/8H7nO3cDqKEp

• Benim yurtdışı alma hayal olunca Roborock qrevo master siparişini verdim Almanya mediamarkt ile arada 5-6 bin lira fark kalmış

• ilker1041 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam evde evcil hayvan yoksa bence küçük hazne olması çok problem değil, istasyona mop yıkmaya gittiğinde kendini boşaltır zaten.

• NEWEST kullanıcısına yanıt
    Çok rahat çıkıyor. Benim evde ince halılara rahat çıkıyor. Youtube da videoları da var. Kalın halılara da rahat çıkıyor.

• Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Tazaar bugün aradı. T30 istasyonlu olduğu için ve toz haznesinin sürekli sökülmesine gerek olmadığı için bu modelde toz haznesi sensörü kullanılmamıştır dediler. Servis de onayladı olmadığını.

• 
Sayfa: önceki 29532954295529562957
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.