Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2954. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59.162
Cevap
1.412
Favori
2.442.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
229 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
85. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 29522953295429552956
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gidiyor hocam 😂 en azından benim gitti başka yöntem var mı bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt

Şimdi yeniden haritalandır, odaları böl vs uğraşmayayım hocam. zaten çözüm olmayacak belli  

• Xiaomi Robot Vacuum X10 nasıl arkadaşlar? Silme işlemi olan x20+ mı alayım yoksa? Silme işlemine pek güvenmiyorum çünkü

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

@Hepsirobot hocam selamlar, test etme şansınız oldu mu? İlk izlenim dahi olsa herhangi bir veri ya da yorumunuz var mı?

• bende anama kolaylık olsun diye almak istiyorumda her birinde ayrı ayrı kronik sorun var. En sıkıntısız olanı hangisi ne almalıyım bilemedim 🤦

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mertcangokgoz kullanıcısına yanıt

Aslında çok büyük bir kısmı kullanıcı hatası, kronik sorunlar o kadar az ki.

Annenize almak isterseniz temel özelliklerde, çok fazla ıvır zıvır özelliği olmayan modellerden seçmenizi öneririz.

Saygılarımızla

• merhabalar
    dreame l20 aldım. yedek deterjan konusu biraz kafa karıştırıcı
    media markt personeli robot süpürge deterjanı bittiğinde herhangi bir robot deterjanını suya karıştırarak kullanabilirsin dedi fakat İnternetten okuduğum kadarı ile asla su dışında birşey kullanmayın diyorlar.

bu konuda fikrimiz nedir acaba?
    eğer karıştıracaksakta ne oranda yapmalıyız?

tavsilerinize ihtiyacım var..

merhaba.. aile büyükleri için alınacak piyasadaki f/p oranı en makul robot süpürge hangisidir? sadece süpürme olsa da yeterli. çok fazla model var ve kafa karışıyor malum.. bir öneriniz olursa sevinirim.

• mskosar kullanıcısına yanıt

Mobil uygulama üzerinden kullanım beceremeyecek durumda iseler irobot sadece süpürme özellikli birşey bakın. Evde hali yoğun ise işlerini görür. Süpürmek istedikleri odaya bırakıp çalıştırir kapısını kapatır işi bitince bıraktığı yerden alıp yerine koyar. Kendi annem ve eşimin annesi aynı sekilde kullanıyor .ikisinede i8 aldım. Mob özelliği var ama kullanmıyoruz .iyi mob yapmiyor. Evi süpürsun yeter. Ara sıra gidince genel bir temizlik yapıyorum süpürgeye işini görüyor

• 333 kullanıcısına yanıt

Deterjanı süpürge suyuna eklemiyor sanırım. Incelemelerde robotu söken vardı. Deterjani sadece moblari yıkamada kullanıyor deniliyordu. Bendede l20 var bitmedi henüz . Bitince piyasadaki bir markanin deterjanı alıp kendi deterjan hazinesine doldurarak kullanmayı deneyeceğim. Bu şekilde kullananlar var

ortalıktaki döküntüleri alsın sorun çıkartmasın vs diye düşünüyorum aklımahttps://www.amazon.com.tr/dp/B09JQR5G7V?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_ZWFPD4F3CDQ0DWBVGGSB&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_ZWFPD4F3CDQ0DWBVGGSB&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_ZWFPD4F3CDQ0DWBVGGSB&starsLeft=1&skipTwisterOG=1 bu yattı ama emin olamadım. bu cihazı önerir misiniz veya farklı bir cihazda olur

• Merhaba herkese değerli yorumlarından dolayı teşekkür ederim, evimde halı bulunmakta evcil hayvanım yok ve istasyonlu bir model istiyorum . Uzun araştırmalarım sonucu "Roborock Q Revo S" de karar kıldım 30.000 TL bütçem var ve günlük süpürme ve mop işleri için kullanacağım. Model için yorumunuz nedir veya daha farklı bir model öneriniz bulunur mu?

Değerli vakitleriniz için teşekkür edrim.

• Bıyıklı GenQ kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Gayet makul ve değerli bir modeldir Q Revo S. İyi bir seçimdir.

• Merhaba Ali hocam. S5max ımız var. Oldukça memnunuz ama yan ve ana fırçaya kılların dolanması yoruyor, hazinesini birkaç günde bir olsa da temizlemek zor geliyor. Mop öncelikli ihtiyacımız değil, fırçalarına kıl dolanmayan(bu kısım bizim için çok önemli), haznesini otomatik boşaltan, çekim gücü iyi olan hangi süpürgeleri önerirsiniz?

• TimeBoy kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roborock Q Revo Master modelini düşünenler varsa, Roborock Türkiye satıcısından N11’de 2500₺ kuponla 6 taksite aldım 37.750₺ ye

• anywar kullanıcısına yanıt
    Ali hocam daha iyi bilir tabiki ama, bu fırçaya kıl dolanması konusunu tricut fırça alarak çözdüm.
    L10S Pro Ultra Heat var bende, silikon fırçalı geliyor, silikon olduğu için yan kısımlarına topluyordu kılları ama tricut fırça alarak kıl olayını %100 olmasada çözdük.
    Gerek Roborock gerek diğer markaların üst modellerinde kendindinden kıl dolanmayan sistemler var. Bu fiyatlara çıkamıyorsanız, Dreame l10s pro, L20 gibi modellere bakabilirsiniz.
    Roborock a göre servis konusunda biraz geride ama Dreame aklınızda olsun.

• Vendetta29 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun, hocam…Bende Haziran / 2024 de yurtdışından aynı fiyatlarda (tl bazında) almıştım.

• jcovanni J kullanıcısına yanıt
    Saros 10R alırım dedim bende yurtdışı seyahatinde. Zaten sürekli yeni model çıkıyor yetişemiyoruz 1 yıl geçmeden eskiyor bizimkiler

• Vendetta29 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, yetişemeyiz zaten.. birde master 3-4 cm eşik çıkabilseydi (banyo vs direk kendisi girebilmesi açısından) çok iyi olurdu.

• 
Sayfa: önceki 29522953295429552956
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.