< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2959. sayfa)
-
-
Ülkeye geleli 1 ay oldu hocam…yakında düşer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam x2 ile t30 aynı fiyat şuan. Mediamarktta sepet indirimi var. X8 de 54e düşüyor hatta. Siz nasıl seçim yaptınız ben de x2 ile t30 arasındayım şuan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba robot süpürge almak için araştırma yapıyorum ama baktıkça insanın kafası karışıyor. Yardımınıza ihtiyacım var.
Kriterlerim
- Çok büyük olmayan bir evde oturuyorum. İstasyonlu olmak zorunda değil.
- Benim için iyi bir süpürme performansı ve orta seviye bir paspas yeterli.
- Halıları iyi algılasın onları ıslatmasın ve yazılımı kararlı olsun benim için yeterli
Almak istediğim rakamlar 15-20 bin seviyesinde.
Ayrıca çok fazla Roborock övüldüğünü gördüm ama servis ve yedek parça bulmak konusunda şikayetleri olanlar vardı. Bütçeyi biraz aşsa da Roborock S8 Sonic Mopping kafama çok yatmıştı ama bu tarz yorumları görünce ondan da emin olamadım.Sizler ne dersiniz bu konuda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asibet -- 9 Şubat 2025; 14:2:38 > -
Bu ülkede şikayet yaşamın temel amacıdır, kronik olmayan sorunlar aslında kimseyi üzmez ama her kafadan bir ses çıkar. Ayrıca genel anlamı ile sadece 'kötü', 'olumsuz' ve 'yetersiz' yorumları yapılır, cihazından memnun olan pek ortalarda gözükmez zaten.
Roborock ve Xiaomi için servis ve yedek parçasında sorun var demek en hafifinden bu firmalara ve sektöre haksızlıktır.
S8 güzel makinedir ama artık ciddi eskidi. Süpürme önceliğiniz var ise çift ana fırçalı modellere bakmanızı öneririz. Q8 hatta Q8Max+ bakabilirsiniz mesela. Ecovacs N20Pro da bu fiyatı ile çok cazip. Biraz yukarıda T20Pro var, oldukça başarılıdır.
Saygılarımızla
-
Merhaba ben Dreame l10s pro ultra heat aldım. Şu ana kadar memnunum.
-
o paralara çıkılıyorsa s8 maxv ultra alınır roborock'tan.
-
Mop daha iyi değil mi Q revo master da hocam?
Merhabalar banada yardımcı olursanız çok sevinirim.
20 bin tl ye kadar robot süpürge bakıyorum işin içinden çıkamadım. Ayrıca merak ettiğim diğer konu çöp istasyonu gerçekten önemli bir parça mı?
Benim için en önemli olan iyi süpürmesi ve kalite olarak en az 4 5 yıl beni idare edebilmesi ve yedek parça rahat bir şekilde bulabilmem.
bulduğum bazı ürünler;
xiaomi mop 2 ultra 9bin tl(çöp istasyonu ayrı satılıyor 3.500tl)
roborock q7 max 13 bin tl (istasyon yok)
xiaomi x10 13 bin tl (istasyon yok)
xiaomi x20 plus 20 bin tl (çöp ve mop istasyonlu)
Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
reddit'te tartışma var ama net bi üstünlük okumadım. s8'in ek olarak otomatik deterjan alma özelliği de mevcut. s serisi roborock'un en tepesi. başka bir modelin herhangi bir özelliği s serisini geçebilir mi? pek sanmıyorum açıkçası.
-
Tamamdır çok teşekkürler
rica ederim. siz yine de yorumları okumaya devam edin. özellikle yabancılardan.
-
Hocam bende sizin durumunuzdaydım bütçemi s8 aşıyordu fakat çok hoşuma gidiyor diye almak istiyordum biraz daha araştırınca xiaomi s20+ aldım ve gayet memnunum. Sadece fırçası biraz kıl topluyor ve saçaklı halılardan geçerken sıkıntı yaşayabiliyor onun dışında sorunu yok mop kaldırması da gayet yetiyor bana
Merhaba hocam,
T30 Pro Omni ile ilgili fikriniz 5 ay sonra bile sabit midir yoksa bu sıralar 30-35 bin tl bandında farklı bir öneriniz var mıdır?. Bu ay içerisinde döner paspaslı su ve toz hazneli ve paspas yıkamalı bir robot almak istiyoruz da?
-
Hocam bu mesaj yazıldığında aralarında 10bin lira fiyat farkı vardı muhtemelen. X8in çıkmasıyla beraber x2 de 35 e geliyor şuan. 35 e t30 mu x2 mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtn -- 9 Şubat 2025; 23:29:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X