Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2958. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
59.230
Cevap
1.415
Favori
2.446.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #44
Sayfa: önceki 29562957295829592960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, bir arkadaşım da Roborock q revo master almıştı. Wifi bağlantısında “veri bağlantısı yok” uyarısı veriyormuş, cihazı wifi e bağlayamamış, neden olabilir ?

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jcovanni -- 7 Şubat 2025; 10:35:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jcovanni J kullanıcısına yanıt
    Hocam kurulumda robot üzerinde ki Wi-Fi sıfırlanıp tekrardenesin

• kk1903 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam bence memnun kalacağız cihazdan, teşekkür ederim sizler de iyi günlerde kullanın, şu anda stok bitmiş zaten 😊

• Vendetta29 kullanıcısına yanıt
    Malum Master cihazlarda temizleme sıvısı için ayrı bir bölme bulunmuyor. Bu noktada temiz su haznesine ekleyebilir miyiz? Eski cihazınızdaki tecrübenizden bu konuda bir bilginiz var mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • khaos kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ekledim temiz su haznesine bir kapak döktüm ilk temizliği yaptık 😅

• jcovanni J kullanıcısına yanıt

robota bağlanmak için gerekli. herhangi bir veri trafiği olmadığından alıyor olabilirsiniz.

saygılar

Marka öneriniz var mı, özellikle parke ve zemin karosu için?

• Arkadaşlar,

Roborock Revo Master düşünüyoruz, onun haricinde 50k TL ye en iyi öneri ne olabilir?

• Mi.com da s20eu modeli siyah 12399 yerine 9999-100 tl idi alayım derken fiyat arttı arar ara kontrol edin alacaklar.

• Benim ecovacs deebot 950 bugün itibariyle hakkın rahmetine kavuştu. Şuan için ne alırsak bizi tatmin eder ?

• Arama_Botu kullanıcısına yanıt
    Evet en büyük eksikliği halı tanıma yok. Elle seçiliyor malesef.

• NEWEST kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yanlış. Kalın halılara bile çıkıyor ve pisletmemek için de paspas pedlerini 7 mm havaya kaldırıyor. Demek istedikleri halı otomatik tanımıyor elle tanıtıyorsunuzdur. Bu da göz kararıyla olduğu için şaşma olabiliyor. Doğrudur bir alt model x10 plus otomatik tanıyor ama ×20 plus dan daha ucuz. halıya çıkamadığı kısmı yanlış. Aslında üç kuruşa calışan elemanlar da dünyadan bir haber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 7 Şubat 2025; 19:21:11 >

Hocam ben Kärcher Tüm Zeminlere Uygun Zemin Temizleme Deterjanı 500 ml (FC 5) bu ürünü kullanıyorum gayet başarılı

• wtn W kullanıcısına yanıt

Hocam o kadar ucu açık bir soru ki. Bütçeniz ne kadar? Evdeki halı yoğunluğu nedir? Sadece süpürsün mü? Yoksa hem silip hem süpürsün mü? İstasyonlu mu olsun? Pedlerini sıcak suyla mı yıkasın vs?

Ben Ozmo 920'den mesela bütçem el verdiği için ve markayı sevdiğim için Deebot T30 Pro Omni'ye geçtim. Başka bir tanıdığıma ise Xiaomi X10+ aldırdım.

• Ali bey tavsiyeleriniz üzerine ozmo 950 almıştık. 5 seneyi doldurmuşuz. Yeni bir robot bakıyoruz. Son 20 sayfayı okuduğumda qrevo s ve t30 pro daha önde gözüküyor. Evde mob kullanmıyoruz irobot modellerini de değerlendirebiliriz. Bu fiyat bandında sizin tavsiyeniz ne yönde olur ? Başka bir robotu da değerlendirebilirim. Bekleye de biliriz

Ek not: ankara kentpark mediamarktta shark standı ve personeli ile konuştum. Anneler gününe shark robot süpürgelerin Türkiyeye getirilme ihtimali olduğundan bahsetti. Beklemeye değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtn -- 8 Şubat 2025; 20:53:40 >

Robot genişliği + 8cm, yani sizin durumunuzda yaklaşık 40cm

• wtn W kullanıcısına yanıt

Merhaba

Shark giriş yaptı henüz piyasada olmasa da ama daha servisleri hakkında hiç bir şey bilmiyoruz. Cihazları güzel ama o da Ecovacs gibi dışarıya parça vermeyi sevmeyen bir firmadır, bekleyip göreceğiz.

T30Pro çok güzel bir cihaz, bizde bile çok az şikayet almış bir ürün. Q Revo zaten beğenilen serilerdir. iRobot öneremiyorum, bataryasını bile getirmiyorlar bir süredir.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Şuanki şartlarda bu bütçede t30 pro mu mantıklı olur ? T30 ile x2 aynı para şuan kampanya yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtn -- 9 Şubat 2025; 14:20:11 >

Bu modelin Qrevo MaxV ile arasındaki farklar nelerdir hocam?

• NEWEST kullanıcısına yanıt
    MaxV

- Tek Fırça
    - 7K Pa emiş gücü
    - 330ml toz hanesi

Master

- Çift Fırça
    - 10k Pa Emiş gücü
    - 220ml toz haznesi
    - Yana doğru genişleyebilen köşe fırçası (FlexiArm Design Side Brush)
    - Kendi kendini temizleyebilen istasyon sistemi

• 
Sayfa: önceki 29562957295829592960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.