< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2957. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Arkadaşlar merhaba Xiamo X20 Max'a karar kıldım evim için evcil hayvanım yok ve günlük kullanım için alıyorum aslında. Fonksiyonel olarak Q Revo Master'in muadili gibi görünüyor fiyat olarak daha uygun ama sizce bu cihazı almalı mıyız görüşleriniz neler? Teşekkür ederim.
-
-
Ben kullanıyorum Roborock S8 MaxV Ultra ile. Cihazın kendi haznesi var onu dolduruyorum kendisi alıyor. Memnunum sorun yaşamadım başka deterjan da kullanmadım öyle uçuk rakamlar ödeyip de maceraya girmem sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Toz haznesi malum küçük doluluk sensörü var mı? Ev büyük o yüzden ( kim yazmıştı hatırlamıyorum hazne dışarıya toz taşırıyor diye) muhtemelen 2-3 defa boşaltır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam, evim net 150 m2, hazne sensörlü zaten, gün aşırı temizlik yaptığımdan dolmuyor bile…8 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar haznedeki toz hiç dışarı taşmadı. Zaten dolsa bile gidip boşaltır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jcovanni -- 6 Şubat 2025; 18:15:24 >
Çok Teşekkür ederim. Pazartesi günü gelecek diye umuyorum.Son olarak şu an kapalı bir odam var 2 aya ancak boşaltacağım haritalandırma da sonradan oda ekleyebiliyormuyuz yoksa sıfırdan tekrar tüm evi haritalandırmak mı gerekiyor?
-
Hayırlı olsun ne aldınız?
bunu aradım bulamadım, bunun yerine 2,5 LT cleanmaster'a 400 tl ödemek zorunda kaldım. bulmuşken kaçırmayın.
-
Teşekkür ederim, Q Revo Master hocam
Köpürüyor diye yorum yapmışlar hocam bende emin olamadım alsam mı almasam mı
-
Merhaba o dairesel yerleri neden süpürmüyor
-
-
Yatağın ayak kısımları onlar. Etrafında dolaşıyor.
Köpürüyor diyen 1 kişi bile varsa almayın. Cleanmasterda zerre köpüklenme yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 10 15 20 25 bin diye her fiyat aralığında 4 5 fp cihaz en sonunda da bu 5 tavsiye arasında genel bir fp sıralaması yapabilir misiniz acaba robot süpürge piyasası hakkında maalesef hiçbir bilgim bulunmuyor.
ben kullanıyorum bilmiyorum az da koysam köpürüyor üst kısmı, altta sıvı var ama tamamı köpürmüyor. granit zeminde hafif iz bırakıyor belki de ben yoğun ıslaklık ayarında kullandığım için de olabilir. en son burda okudum davbir diye bir marka aldım ama henüz kullanmadım
-
Güle güle kullanın cihazınızı..
Tavsiyeniz üzerine bende bu cihazdan sipariş verdim, henüz teslim edilmedi. Bu cihazı 1000€ fiyatla TR de roborock garantisi ile resmi mağazadan almak büyük fırsat diye düşünüyorum. Cihazın EU satış fiyatları 900-1000 € bandında..
Ali Bey'in de tavsiye ettiği en iyi cihazlar arasında (Ekim 2024)
Umarım doğru tercih yapmışızdır.
Deneyimlerinizi de paylaşırsanız seviniriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X