Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2956. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: H A N Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
59.176
Cevap
1.413
Favori
2.443.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
229 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29542955295629572958
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugün metropol İstanbul AVM’nin içindeki Xiaomi standına gittim orada X 20 Plus‘ın halıya çıkamadığını söylediler bana X10 Plus a göre daha ucuzdu sebebinin de bu olduğunu söylediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oRHaN_7 O kullanıcısına yanıt

Eyw üstadım beklediğimiz cevap gelmiş oldu 😂

• cazsever C kullanıcısına yanıt

X20 plusta halı tanıma yok yazıyor kaynaklarda. Halı tanıma var mı, yoksa halılar elle mi seçiliyor?

• Q revo master sizce bu koridordaki halıyı kaldırmadan yanlara mop yapabilir mi? Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • khaos kullanıcısına yanıt
    Bence yapar gibi hocam, halı çok ince ve sürüklenebilecek gibi görünmüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vendetta29 kullanıcısına yanıt
    Sürüklenmez o kesin de yanlar 15 cm civarında o alan yeterlimi emin olamadım.

• Arama_Botu kullanıcısına yanıt

halı tanıma yok. halıyı uygulamadan işaretleme gibi saçma bir şey yapmanızı bekliyorlar.

x20 plus alacağınıza x20 max çıktı yeni. onda halı tanıma da var hareketli köşe mop da var.

• Arama_Botu kullanıcısına yanıt
    Halı tanıma var ama ultrasonik sensör yok. Halıyı fırçanın zorlanmasından tanımaya çalışıyor. Yani paspas yaparken fırça halıya gelene kadar halı üstünde bir miktar ilerler sonra geri çekilir. Halıları haritadan kendiniz belirlerseniz daha sağlıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenefonx -- 5 Şubat 2025; 23:37:30 >
    Pay yeterli değil. oraya sığmaz. Robotun halı sensörü(ultrasonik sensör var olaraktan düşünüyorum) halıya denk gelirse moplamadan geçer. Sert zemine denk gelirse halının kenarıyla beraber moplayarak geçer. Halıyı bi tarafa yaslamak en mantıklısı 🙈

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN_7 -- 6 Şubat 2025; 0:29:20 >

İmkansız

Denemek lazım, tam böyle bir halı var yarın zaman bulursam test eder bilgi veririm nasıl olacak diye

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Tek tarafa doğru yaslarsak?

• Vendetta29 kullanıcısına yanıt
    Lütfen

O şekilde olur tabii ki

Tek tarafa yasla hocam ecovacs t30 için bu yöntemi kullanıyorum bende. Arada halıyı süpürüp kaldırım zeminide komple moplatıyorum nadirde olsa.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Bu tür senaryolarda en az kaç cm pay gerekir hocam?

• Natsukaw.S kullanıcısına yanıt

malumun ilanı gerçekleşti hocam. Şu yazılımı az daha iyileştirseler mis gibi ve taş gibi makine. Ben çok memnunum.

• sezarim kullanıcısına yanıt

Bende memnunum hocam, bir iki kere çocuklar çalışırken oyun amaçlı önüne geçip engel oldular kafası karıştı istasyonu bulamadı kucaklayıp götürdüm 😂

• Mop yıkama özelliği olan Roborock kullanan arkadaşlar, temizlik arasında mopu yıkayıp temizliğe kaldığı yerden dönmesi ne kadar zaman alıyor?

• Natsukaw.S kullanıcısına yanıt

bende bir kere oldu galiba hocam. Ama yeni nesil lidar sensörler çok iyiymiş. Ozmo 920 bir yere takılıp döndüğünde harita harita üstüne binerdi falan. Bunda bir şekilde dönerse kalibre ediliyor diyor sağ üstte ufak bir harita çıkıyor anlık sonra konumu bulup işe devam ediyor.

• 
Sayfa: önceki 29542955295629572958
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.