< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2960. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Merhaba,
Mop2Ultra sorunlu bir cihaz, uzak durun derim.
Q7Max güzel ama artık eskiyen bir ürün, sağlam ve kalitelidir ama üzerine 2 seri ürün çıktı artık.
Bu durumda X20plus cazip bir model olarak duruyor.
Ecovacs N20Plus veya Dreame L10 Ultra Mop da düşünebilirsiniz.
Saygılarımızla
-
Ecovacs X8Pro Omni.
Emiş gücüne takılmayın, detaylar için forumun ilk mesajını inceleyebilirsiniz. Her robotta deterjan kullanabilirsiniz, manuel eklemeniz de mümkün. Her şekilde döner mop tercih etmenizi öneririz.
Dreame serileri teknoloji olarak Roborock ve Ecovacs firmalarına oldukça yakın, fiyatları da. Güzel özellikleri var. L20 Ultra mop şu an için ülkedeki en ileri modelleridir. Yurtdışında X50 Ultra ve X40 Master modelleri mevcut ve önümüzdeki aylarda bizde de olacak.
Ne alırsanız alın servis konusuna dikkat edin, cihazların fiyatı artıp daha çok özellik ile kompleks hale gelince arıza yapmaya daha çok eğilimli oluyor.
Saygılarımızla
-
X2
-
Ama modellere bakıyorum. Firmanın kendisi deterjan eklenmemesi konusunda uyarıyor. Garanti kapsamında da olmadığı yazıyor. S8 maxv ultra gibi modellerde deterjan haznesi var. Bu modellerde deterjan ile temizleme diye özelliklerinde yazıyor. X50 Ultra da beğendiğim modellerden onu da bekliyorum. Bahsettiğiniz modeli bilmiyorum bakacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu konuda bir ikilem olduğu doğru ama işin gerçeği tüm moplu robotlarda şakır şakır deterjan kullandığımız...
-
x40 da deterjan haznesi var sanırım değil mi?
-
x40'taki deterjan haznesi mopu temizlemek için. süpürgenin suyuna deterjan eklemiyor. Kendi temizleme solüsyonu ülkemizde stoklarda yok. Deterjan ile paspas yapmak özellikle her gün paspas yapılıyorsa epey pahalıya geliyor. Nispeten ucuz olan karcher'ın konsantre solüsyonunda dahi mopu sürekli yıkadığı için ortalama 55-56 metrekarelik moplanan alanda deterjan maliyeti 24 TL'ye geliyor. Camsil roboclean gibi ucuz markaları su haznesi olan docklarda kesinlikle önermiyorum cihazı bozmaya müsait dandik ürünler.
-
Saros serisi ne zaman gelecek acaba? Dreame düşünüyordum web siteleri o kadar kötü ki kendi yazılımları kim bilir ne kadar kötüdür dedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X