< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2952. sayfa)
-
-
S8 max v çıkalı 1 yılı aştı diye biliyorum.
Roborock q revo curv en son çıkan modeli o şuan. Yeni bir model daha duyurdular fuar da ama ne zaman satışa çıkar bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN_7 -- 29 Ocak 2025; 22:54:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dreame x40 ultra yı incelediniz mi? Markaya çok takılmayan biriyseniz x40 ultra s8 maxv'ye göre daha üstün bir cihaz. Bir aydır kullanıyorum ve aldığımızdan beri eve ne paspas ne süpürge yapmadık.
İstasyonlu su hazneli süpürgeler candır can. Ben çok bütçe ayıramadım x10+ aldık. Ondan bile çok memnunuz kablo çorap vs hak getire hiçbir şeye takılmıyor. Her şeyi kendi kendine yapıyor, sıcak havayla moplarını kurutuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 sene boyunca ozmo 950 kullandık. gerçekten sağlam ürün. tabiri caizse eşşek gibi kullandık bana mısın demedi. ama artık dayanamadı haliyle. tamir ettirene kadar yenisini almaya daha yakınım. burada saf su musluk suyu vs görünce bir çekindim açıkçası. ben ozmo 950 ye 5 sene boyunca ankaranın leş gibi kireçli musluk suyunu kullandım yeri geldi sirke yeri geldi kolonya bile döktüm hazneye. yeni cihazlar gerçekten bu kadar hassas mı? bir diğer sorum ise tabiki tavsiye.2 adet ürün alacağız talepler aynı ama bütçe olarak biri için 15k gibi diğeri için ise 30k gibi bütçe var. sağlamlıktan ötürü ecovacs a bir tık daha yakınım elbette ancak yeni bir şeyler de denemeyi istiyorum. alışkanlık gereği sildireceğim zaman halıları vs kaldırırım çok dert değil mopu kaldırmaması, ortada pek bir şey bırakmam o yüzden tanısın etrafında gezsin falan özellikle taleplerim yok. ama evde hem halı hem sert zemin fazla iki kısımda da performansı iyi olan, istasyonlu da olursa güzel olur ama olmasa da çok sorun değil ne tavsiye edebilirsiniz?
bir diğer tecrübemi de paylaşayım bu süreçte katya z. ailelere 2 adet aldık. 2 sini de 2 şer kere servise gönderdik. her seferinde mükemmel servis deneyimi yaşadık. kullanıcı hatası olan durumları bile hiç tereddütsüz çözdüler. servisler bu kadar sorunluyken şımart en iyi servis olabilir. ancak katya z performansından pek memnun olduğumuzu söyleyemem. bir kere çalışma süresi gerçekten kısa. hele biraz halı falan varsa bizim evi(süpürme alanı 100m2) 1 seferde süpüremiyor. onun dışında çok basit kısa saçaklara dolanmasa bile takılıp duruyor. sarj istasyonundan giriş ve çıkışları tam stabil değil. biraz daha yol almaları gerekiyor gibi.
-
Bu çok saçma ama haklısınız, hazne kontrolü elektronik donanım listelerinde de yok gibi görünüyor. Biz de bilgi istedik üretici firmadan.
-
Merhaba,
Yine Ecovacs bakıyorsanız N20 pro makul bir seçim olabilir bütçenize yakın olarak.
-
ecovacs dışında alternatif hangi modeli önerirsiniz üstadım
-
Aynı "xiaomi x20 plus" cihazdan bende yeni aldım. Çok memnunum.
Tek sorunum haritalandırmayı iyi yapamamış olması. Fotoğraftada göreceğiniz gibi ayırması gereken bölümleri birleştiriyor. Mesela fotoğraftaki gibi koridor ve tuvaletleri birleştirdi. Bir önceki haritalamamda ise yatak odası ile çok uzaktaki salonu bir oda gibi gösterdi. Bu sorun ise istediğim tek odayı temizletememe sebep olacağı için problem teşkil edecek. Siz de yaşadınız mı bu sorunu, onu öğrenmek istedim. Teşekkür ederim.
Size yüzde yüz katılıyorum. Bende yeni xiaomi x20 plus aldım. İlk izlenimim hem temizliği hem de pratikliği mükemmel ötesi. Çöp torbasının 75 gün ittiği belirtiliyor. Su tankını da arada bir kontrol etmeniz gerekiyormuş. Makine sizi ikaz ediyormuş zaten. Almakta geç bile kalmışız diycem ama bir taraftan da iyi ki geç kalmışız diyoruz çünkü su haznesiz, çöp istasyonsuz eski model robotlar sanki demode olmuş gibiler.
Siz robotun sesini ingilizce mi kullanıyorsunuz türkçe mi?
Haritayı düzenleyebiliyor olmanız lazım. Odaları bölebilir ve birleştirebilirsiniz.
@Hepsirobot Ali Tan bey direkt iki modelden hangisi diye sorsam.
Xiaomi X10+ yoksa Xiaomi X20+ mı önerirsiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
HERKEZE MERHABA DOSTLAR
Bende robot süpürge araşındayım bayadır da bakıyorum inceliyorum hem bütçe dostu hem de özellikli bir robot süpürge bakıyorum araştırmalarım sonucu hem Türkiye de hem de yabancı site testlerinde iki model arasında kaldım
1-Dreame L10s Pro Ultra Heat
2-Xiaomi X20 Max
bunlar dışında bir kaç model daha var aklımda ama fiyatlar çok yüksek maalesef ben testlerine baktığım sitenin linkinide bırakıyorum burdan karşılaştırdım bu sayfa baya detaylı araştırıyor ve güzel bir karşılaştırma ve süzgeç sayfası var bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
https://www.smarthomeassistent.de/saugroboter_vergleichen?sr=114256,125862
-
X20+
-
Ali Bey merhaba, 2022 yılında Xiaomi mop pro 2 modeli almıştım ancak 1-2 ay sonra süpürge çalışırken çoğu zaman ana fırçanın çalışmayı durdurduğunu farkettim. Uzun bir servis ve hakem heyeti sürecinden sonra geçen hafta yenisi ile birebir değişim yapıldı ve yeni süpürgede de aynı sorun olduğunu gördüm. Bunun bir çözümü var mıdır, size göndersem onarımını yapabilir misiniz?
Merhaba,
MopPro modellerinin tamamında bu durum vardır zaten, ana fırça hem birinci jenerasyonda hem de ikinci jenerasyon MopPro modellerinde ara sıra kısa süreler için durur. Bu anakart kaynaklı bir özelliktir, her MopPro bu şekilde çalışır.
Hakem heyetinin ve bilirkişinin bunu bilmemesi de ayrıca ilginç tabii.
-
Türkçe dil desteği olmadığı için sesli komutu kullanmıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanıtınız için teşekkürler. Daha önce bunun bir sorun olduğundan bahsetmiştiniz. Bu nedenle üstüne düşmüştüm konunun.quote:
Orijinalden alıntı: HepsirobotMopProlarda kronik sorundur bu, motor encoderlerinde arıza oluşur 3 sene civarında. Ana fırça modülü değişimi ile çözülebilir ama servislerin elinde yoktur genelde. Artık yurtdışından da getirtmek oldukça pahalıya geliyor.
Sesli komuttan bahsetmiyorum. Yiko sesli asistan kısmında, dil kısmında en altta Türkçe var. O seçili mi? Eğer seçili değilse seçip, temizlik günlüğünü kontrol eder misin? Bende şuan aktif temizlik günlüğü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X