Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2949. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Arama_Botu Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
58.975
Cevap
1.407
Favori
2.420.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29452946294729482949
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba, robot süpürge arayışı içindeyim. Evim 70 m2 ve kedim var. İstasyonlu, mop özelliği olan, halıları otomatik algılayan süpürge arayışım var. 20 bin bütçe belirledim. Benim gözüme çarpan xiaomi x10+ modeli var. Sizin tavsiyeniz nedir? X10+ ın emiş gücü düşük kalır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar 40 metrekare 1+1 evim için max 13 14 bandında bir robot süpürge arıyorum. Ben işteyken temizlesin yapabiliyorsa mop yapsın yeter 2 adet çok büyük olmayan halı var o kadar önerebileceğiniz modeller nelerdir acaba?

• bybilgix B kullanıcısına yanıt

x10 plus hoşuma girmedi iade ettim. Koridorun bir kısımını süpürüp bir kısımını kısmını süpürmeden dönüyordu. Ayrıca süpürme süresi de çok uzun geldi. 54 m2 alanı 75 dakikada süpürdü. Tüm odaları seçsem heralde şarjı yetmeyecek ya da ucu ucuna yetecekti. Özellikleri 20 bina altı cihazlar içinde en iyisi ama belki de bana gelen cihaz sorunlu idi.

• Dreame L10S Pro Ulrta Heat
    Dreame L20 Pro
    Roborock Q Revo S

Hangisi mantıklı?

• Arama_Botu kullanıcısına yanıt
    1 ve 3 ün arasında kalıp biri seçmiştim.
    1 in 3 e göre ekstra sı kamera olması? Uzaktan takip kolaylığı, engel tanımadaki avantajı, kenara uzayan mop vs.
    Ama marka kalitesi ve servis olarak ta Roborock önde.
    Ben 1 i tercih ettim şuan için memnunum karar sizin.
    2 hakkında bilgim yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Philips aqua trio 9000 ve roborock s8 maxv ultra.
    Bu ikisinden birisini alacak olsanız hangisini tercih edersiniz

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

Hocam bu nasıl bir soru. Tekne mi araba mı? bu ikisinden hangisini tercih edersiniz gibi bir soru olmuş.

İkisinin de kullanım amacı farklı. Sizin ihtiyacınıza göre bu sorunun cevabı değişir.

Süre çok uzun değil hocam ama pil yetersiz olabilir. bende de x40 ultra var. 51 m2'yi 65 dakikada süpürüp paspaslıyor. Mop ve yan fırça uzatmasını yüksek sıklıkta seçersem süre 7-8 dakika uzuyor ama pili %50'nin altına hiç düşmüyor. Mutfak ve yemek odasını önce süpürüp sonra paspaslıyor. toplam 71 m2 86 dakikada hallediyor şarjı %50 civarında kalıyor. Mopunu her yıkadığında cihaz şarj da oluyor anladığım kadarıyla. Sorduğunuz modeli bilmiyorum ama marka olarak Drema'yi tavsiye ederim. Genel anlamda başarılı cihazlar.

• sezarim kullanıcısına yanıt
    Philips daha ağır iş yapmak için mi ? Fiziksel güçte kullanarak evi baştan aşağı temizlemek için mi

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

Hocam birinde işi siz yapıyorsunuz diğeri kendi yapıyor.

Robot süpürge mantığı her gün ya da iki günde bir evi temizleterek evi temiz tutma üzerine kurulu.

• Dreame L10S Pro Ultra Heat düşünen varsa şuan için en iyi fiyat. Sepette 28 bine düşüyor. World kart varsa 1.000 TL’de puan veriyor.

• cıngıllı C kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bende İtalya ya gideceğim 3 hafta sonra ve ecovacs combo cihazlar 1000 euros seviyesinde. Ancak oradan alsam getirirken nasıl getiririm, sorun olur mu? uçağa alırlar mı? vergi vs durumları nasıl oluyor? bu konularda çok net bilgi edinemedim. Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirm.

Şimdiden teşekkürler

Ben de dün akşam sipariş ettim. Ancak world kart yok. 28000 e mal oldu. Uzun araştırmalar sonunda bu modele karar verdim. Yabancı sitelerdeki incelemelerde bu fiyatlarda en iyi bu gözüküyor. Burada da iyi yorumlar okudum.

• kk1903 kullanıcısına yanıt

Hocam ecovacs t30 pro omninin kutusu yaklaşık 15 kg ve gayet büyük. Kutunun boyutları uzunluk 1 mt'den fazla genişlik en az 60 cm yükseklik (Derinlik) en az 60 cm. ona göre düşünün bence

• ilkbilir İ kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz roborock s8 ultra kadar iyi mi?

• 
Sayfa: önceki 29452946294729482949
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.