< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2948. sayfa)
-
-
Kamerasız robotlar objelerin yerlerini tam olarak öğrenmek içöin ilk çalıştırmalarda çarpma yöntemini kullanırlar genellikle, bu bir algoritma yapısı.
-
Bu fırça değil de fan sorununa benziyor. Fırçalar işini yapıyor ama fan havaya atılan tozları hazneye çekemiyor gibi.
-
Hocam şöyle bir görüntü oluşuyor. Tozun yarısı haznenin içinde yarısı bu girişte birikiyor. Burda biriktiği için de evin bazı bölgelerinde öbek öbek toz birikinsi düşüyor burdan anladığım kadarıyla. Cihaz 2 yıldır hiç açılmadı. Ne yapabiliriz bunun için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende bu iki cihaz arasında kaldım kullanan var mı acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de robot süpürge arayışındayım Roborock qrevo s ve s8+ arasında kaldım. Q serisi giriş seviyesi olarak okumuştum ancak çok bir bilgim yok işin açıkçası bu konuda bilgi verir misiniz?
-
Bunların yanında Ecovacs Deebot X2 Omni, Dreame L20 Ultra, Mova S20 Ultra gibi modeller de ilgimi çekiyor. Ya da daha ucuz olduğu için Mova E30. Kafam iyice karıştı. Kullananlar bu modelleri yorumlarsa memnun olurum.
-
Robot her başladığında paspaslar doğru yerleştirilmemiş hatası veriyordu. Yeni gelende öyle bir sorun yok.
Temiz su tankına bir temizlik malzemesi koyuyor musunuz?
-
Anladım hocam. Güle güle kullanının.
Hayır, bir temizlik malzemesi koymuyoruz. Beyaz sirke konulabilir diye konuştuk ama ben henüz koymadım.
-
Roborock Q Revo Curv'de karar kılmışken Ecovacs'ın COMBO ürünlerine tesadüfen rastladım, aklım tekrar allak bullak çorba oldu evde eski bir Profilo süpürge var, robotun yanına pratik bir kablosuz süpürge almak zaten aklımızdaydı. Combo ürün tercih edersek bizim için artıları:
- Şarj istasyonu ve saklama noktasında daha derli toplu durması
- Manuel süpürgenin toz haznesini de istasyona boşaltması
Bir kez olabildiğince en gelişmişini alıp hayatımızı kolaylaştırmasını istediğim robot süpürgeden beklentilerim:
- mop yıkama kurutma dahil olabildiğince otonom istasyon
- köşe bucak temizlik için gerektiğinde uzayıp sünebilsin
- halı tanıma, mop kaldırma
- saç ip tüy dolaşmayan fırça sistemi
- olabildiğince servis/ yedek parça sorunu yaşamayacağım marka-model
(*) sıcak mop, kamera, engel aşma yüksekliği, lidarı altta üstte gömülü vs. diğer detaylar olursa artı, olmazsa olmaz değil.
Özetle olabildiğince kendi işini kendisi üst düzeyde yapsın.
Bu noktada tekrar arada kaldığım üç model:
- Roborock Q Revo Curv (33.000TL)
- Ecovacs T30S COMBO (33.000TL)
- Ecovacs X2 Omni COMBO (21.500TL)
Eğer Qrevo Curv manuel süpürge ve robot süpürgeyi ayrı ayrı aldıracak kadar gelişmiş ve artıları olan bir model ise (örneğin 11000pa - 18000pa farkı pratikte çok büyükse, daha önce deneyimlemediğimden benim için kağıt üzerinde değerler) bunları ayrı ayrı almak isterim. Değilse hem derli toplu olması hem aynı anda iki ihtiyacımı da kapatmak için combolardan birine yöneleceğim. Combolarda da X2 8000pa fırça konumu itibariyle köşe bucak süpürebiliyorken T30s 11000pa, mopu yana açılabiliyor, sanırım sıcak paspas da var.
Siz olsanız ne yaparsınız? Bu 15 gün içerisinde sipariş verip dönmeden teslim almam lazım ki getirebileyim. Fikir ve deneyimleriniz çok kıymetli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Combolara yönelmek mantıklı, çünkü bir evde sadece robot süpürge yeterli olmuyor, ekstra bir dik süpürgeye her zaman ihtiyaç oluyor.
Ancak fiyatlarda bir hata var sanırım, Ecovacs kendi sitesinde iki üründe bin dolar seviyesinde aralarında ne fark var bilmiyorum ancak;
Ali bey @Hepsirobot omni serisinin en üst seri olduğunu belirtmişti sanırım, biraz geçmiş sayfalara bakarsanız bulursunuz.
Yalnız bu sene biraz daha olayı abartıp tek motorlu bir seri çıkardılar ne zaman piyasada olur, bu ürünlerden üstünlüğü olur mu bilemiyorum.
Eufy E20 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı | DonanımHaber
Şahsen bugün bir robot süpürge alacak olsam Comboları ciddi ciddi düşünürüm, tabi Ali bey'inde combolar hakkında yorumlarını almakta fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 20 Ocak 2025; 9:40:16 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dgkn_ngnarkadaşlar merhaba,
yaklaşık 1-2 senedir Roborock s7 kullanıyorum.
1 haftadır yan fırça düşmesi problemi yaşıyorum çok yeri araştırdım ama bir cevap bulamadım.
yan fırça sürekli düşüyor yani öyle 3-4 temizlikte de değil 5-10 dakika sonra bi yerde görüyoruz.
işin garibi bu kadar vida sıkmaya rağmen bu fırça nasıl yerinden çıkıyor anlayamıyorum.
çünkü sıktıktan sonra elimle falan çekiyorum döndürüyorum mümkün değil çıkmıyor yerinden.
bu problemi yaşayan çözen arkadaşlar veya yedek parçasından memnun kaldığınız bir yer varsa dönüş yaparsanız memnun olurum.
ibrush, ve yurtdışı toplamda 3 siparişimden sonra linkteki ürünle çözdüm problemi.
2 gündür deniyorum düşmedi fırça zaten ilk odada düşüyordu diğer fırçalar.
ibrush çok uzun süre kullandım son siparişimde bu problemi yaşadım herhalde kalıbı bozuldu.
ek olarak 2-3 robot tamircisiyle konuştum yan fırça modülünün değişmesi gerektiğini iletti başınıza böyle bir şey gelirse dikkat edin boşuna paranızı kaptırmayın.
amazonS7 S7 Maxv S7 Plus S7 Maxv Ultra Beyaz Uyumlu 2 Adet Yan Fırçahttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BTVQ29ZH?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
-
Bu noktadan sonrası fanın işi. Öncelikle filtrenizi değiştirin, işe yaramaz ise fan arızasıdır, servis gerektirir.
-
Merhaba,
CES'ten dönerken bir adet test amaçlı Ecovacs T30S Combo getirdik, deniyoruz. Bilgilendirme yapacağız kısa sürede.
-
Tam da bu noktada bana da combo mantıklı geldiği için kafam karıştı. Evet dikey süpürge ihtiyaç ancak bunu ayrıca temin etmem mi daha doğru olur onu bilemiyorum. Yeterince kompleks cihazları konuşsak da artı bir özellik artı bir arıza riski demek aslında. COMBO ile uzun vadede her iki süpürgeyi de sorunsuz kullanabileceksem ve robotlardaki kağıt üzerindeki farklar uygulamada büyük farklar değilse çok pratik bir çözüm olduğu için buna yönelmek daha mantıklı geliyor. Ama toplamda Qrevo Curv ortaya ciddi bir fark koyuyorsa ve/veya ayrı dikey süpürge almak daha mantıklı/stabil bir çözümse Qrevo Curv'e döneceğim. (Dikey süpürgeden beklentimiz cacık olmasın, süpürüyor gibi yapmasın, orta halli olsun yeter, ayrı alırsak öyle daysın maysın kovalamayacağız)
*Yazdığım fiyatlar bulunduğum ülkede bulduğum fiyatlar
Eufy E20'de moptan feragat edilmiş, benim işimi görmez ancak mop istemeyen, yeri çok küçük, nadiren dikey kullanacak birisi için kompakt güzel bir çözüm olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
18000pa ozmo roller'lı x8 pro omni'yi de gördüm ki şimdi kafa tam tarhana çorbası oldu, ne ararsan var Allah herkese bu konuyu bir an önce kapatmayı nasip etsin, sonu yok bu işin
İstasyonlu istemiyorsanız fazla söze gerek yok S8 en iyisidir kullanın.
Ecovacs X2 Omni fiyatı 36000TL önceki yorumları okuduğumda T30 Pro omni den daha iyi olduğunun yazıldığını gördüm. Arada 3000TL gibi az bir fark var. Sizce hangisi daha iyi?
Bir de Xiaomi Robot Vacuum X20 Max kağıt üzerinde güzel görünüyor. Fiyatı da 28400TL Xiomi X20 MAX acaba kalite olarak nasıldır? Alıp kullanan var mı?
@Hepsirobot Hocam özellikle siz yorunlarsanız memnun olurum. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkbilir -- 21 Ocak 2025; 10:37:7 > -
Arkadaşlar selam 30.000TL bütçeyle hangi cihazı almalıyım Dreame L10 ultra iyi midir?
Merhaba max 15 bütçe ile ne alınabilir? Xiaomi x10 ve ya philips 2000 serisi kullanip memnun olan var mıdır ya da başka önerisi olan? Ev 120 metrekare, çok az halı var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X