Robot şarj kontaklarına değerken voltajın 3.37 olmasına imkan yok, 19 civarında okumalısınız. Batarya tamamen ölü veya robotun alt tarafından sıvı teması var. Yeni bir batarya ile deneyin, olmazsa bataryayı geri alırız, o sorun değil hiç bir zaman. Yeni batarya çözüm olmaz ise servis hizmeti de verebiliriz. Saygılarımla |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2946. sayfa)
-
-
Hocam tekrar ölçmeye çalıştım gene benzer değerler aldım. Batarya 2-3 saat dışarda kaldı, tekrar takıp bir bakayım dedim, şimdi de error 14 veriyor. Dock'tan kendisini geri atıyor. Bataryadan olma ihtimali var diyorsanız onu alıp bir deneyebilirim, olmazsa zaten dediğiniz gibi size göndermemiz gerekecek.
-
Dock’tan kendini atıyor ise muhtemelen batarya sorunudur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi günler, evleneceğim için bir robot süpürge arayışındayım bütçem 20-25 civarı S8 sonic almayı düşünüyorum. Bu bütçe civarına daha iyi bir öneri yapabilir misiniz. Toz haznesiz alırsam ilerleyen dönemde pişman olur muyum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangisine karar verdiniz farkları varmıdır bende ikisi arasındayım
Hangisine karar verdiniz farkları nedir
Mesaj için teşekkür ederim. Sanal duvar çizdim sorun çözüldü.
1 senelik s8 sonic kullanıcısı olarak şiddetle bu modeli tavsiye ederim. Boşaltma istasyonu tamamen sizin ihtiyacınıza göre çok gerekli gerekli veyahutta hiç gerekli olmama gibi bir durum var… ben istasyonsuz aldığım için çok pişman oldum. Çünkü günlük robotun toz haznesini temizlemek benim için sıkıntı çünkü unutuyorum.. bazen de aklıma geliyor üşeniyorum.. yakınlarda Samsung bespoke elite dikey şarjlı süpürge aldım boşaltma istasyonu ne büyük lüks anlamış oldum. Bu kendi ihtiyacım durumunda böyle. Eğer çok vaktim yok toz haznesini her gün boşaltmayı unuturum derseniz benim gibi bütçenizi yükseltip boşaltma istasyonunlu olana alın.
quote:
Orijinalden alıntı: Dgkn_ngnarkadaşlar merhaba,
yaklaşık 1-2 senedir Roborock s7 kullanıyorum.
1 haftadır yan fırça düşmesi problemi yaşıyorum çok yeri araştırdım ama bir cevap bulamadım.
yan fırça sürekli düşüyor yani öyle 3-4 temizlikte de değil 5-10 dakika sonra bi yerde görüyoruz.
işin garibi bu kadar vida sıkmaya rağmen bu fırça nasıl yerinden çıkıyor anlayamıyorum.
çünkü sıktıktan sonra elimle falan çekiyorum döndürüyorum mümkün değil çıkmıyor yerinden.
bu problemi yaşayan çözen arkadaşlar veya yedek parçasından memnun kaldığınız bir yer varsa dönüş yaparsanız memnun olurum.
arkadaşlar merhaba,
yaklaşık 1-2 senedir Roborock s7 kullanıyorum.
1 haftadır yan fırça düşmesi problemi yaşıyorum çok yeri araştırdım ama bir cevap bulamadım.
yan fırça sürekli düşüyor yani öyle 3-4 temizlikte de değil 5-10 dakika sonra bi yerde görüyoruz.
işin garibi bu kadar vida sıkmaya rağmen bu fırça nasıl yerinden çıkıyor anlayamıyorum.
çünkü sıktıktan sonra elimle falan çekiyorum döndürüyorum mümkün değil çıkmıyor yerinden.
bu problemi yaşayan çözen arkadaşlar veya yedek parçasından memnun kaldığınız bir yer varsa dönüş yaparsanız memnun olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_ngn -- 15 Ocak 2025; 12:27:22 >
-
Herkese iyi forumlar
3 model arasinda kaldim ama uygyn gorurseniz baska modele de bakabilirim
- qrevo maxv
- L20 ultra
- qrevo s
Maxv ile ultra ayni fiyatta, qrevo s ise bunlardan 5k daha ucuz.
Ev 80m2 ve neredeyse tamami parke/seramik zeminden olusuyor
Merhaba 3-4 yıl oldu sanırım sizin önerinizle S360 s10 modeli aldım ve sıkıntısız kullandım bugüne kadar. Bir sorunum var. Alt sol teker çok zor dönüyor. Zaman zaman yaşanmıştı elimle zorlayarak bir şekilde döndürüp düzelttim ama en son yine eve geldiğimde kendi etrafında döne döne şarjı bitmiş malum tek teker dönmediği için. İçi açtım tekere sıkışan Birşey tok tamamen söktüm ama teker motoru ile alakalı olduğu kesin gibi. İşin kısası bana bir teker lazım. Elektronikçi bir arkadaşa bıraktım baya bir aramış sormuş ama Türkiye’de sanırım parçayı bulamamış. Sizce ne yapmam gerek. Parçayı bulabilir miyiz yoksa hiç bulaşma mı dersiniz. yeni bir süpürge alıp geçeyim mi. Çünkü malum bataryada eskisi gibi değil. Birde parça eklenince zaten üstüne baya maliyetli olur gibi.
Yeni süpürge önerecek olursanız tavsiyesniz ne olur acaba. Bütçem 20k civarı. İstasyonu olan ürün istemiyorum kesinlikle. Paspas çok mühim değil çünkü bunların iyi yapabileceğini yada halıları kirletmeden halledebileceğini pek inanasım gelmiyor. Ama teknoloji ne durumda bilemiyorum. Öneriniz olursa çok sevinirim. Saygılarımla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam cevap için teşekkür ederim. Roborock S7 icin yuksek kapasite batarya siparis gectim, siparis no:24711. Iyi calismalar dilerim.
Elimde Roborock Qrevo için 12 adet filtre va, Temu'dan Revo S diye almıştım ama bunlar Qrevo içinmiş.
Bulduğunuz en iyi fiyatın altında vereceğim...
-
Merhabalar, 15 bin tlye kadar bütçem var, biraz araştırdım ve xiaomi s20+ ve roborock q8 max modellerini gördüm. Bu iki modelden hangisi daha fp cihazdır? Ya da ikisini de alma şunu al dediğiniz bir model var mı? Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim ☺️
Merhaba, biz yaklasik 4yildir Roborock S5max kullaniyoruz, esimin isyerinden hediye olarak S8 sonic mopping geldi, sizce acip kullanmaya degermi arada cok fark varmidir bilmiyorum. Kullananlar yorum yapabilirmi? Urun hediye oldugu icin fisi vs yok degisimde yapamiyorum belki satabiliriz kullanmadan diye dusunduk.
S20+ halıda otomatik mob kaldırma var yada dream l10s pro gen 2 ben 16 bine x10 + aldım istasyonsuz zor oluyor üşeniyor insan bence istasyonlu alın durumunuz varsa
Hocam yukardaki mesajlarda biri belirtmişti hepa filtre için bari orijinalini bulamaz mıyız hadi fırça vs geçtim 😐
İki robotu da satıp istasyonlu modele geçilebilir bence. Ama fatura olmayınca sıfır cihazı ederinde satamazsınız haliyle. Garanti durumu sıkıntı olur.
Istasyonlu istemiyorum normal olani isimizi goruyor. Evet faturasiz olunca biraz daha asagisina vermek zorundayiz zaten sifirda olsa sifir fiyatina satilmaz. Garanti olarak onceden roborock distribitor garantisi yoktu ithalatcilar bakiyordu simdide aynimi acaba bilgisi olan varmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightblueist -- 16 Ocak 2025; 12:47:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X