merhabalar, Xiaomi Robot Vacuum X20 pro tercih edilebilir mi? x10+ ve x20+ ile karşılaştırınca 7000 pa emiş gücü ve otomatik halı algılama var anladığım kadarıyla..x20+ alacakken aklım karıştı..Mi store da 28400 tl şu anki fiyatı |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2947. sayfa)
-
-
-
1.87 idi. Bana da geldi ama henüz yüklemedim. Bir değişiklik fark ettiniz mi? Temizlik geçmişi düzelmiş mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herhangi bir değiliklik olmamış. Sesli asistanda hala Türkçe dil desteği yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemen hemen aynı cihazlara bakıyoruz birde t30 pro bende hangisini seçtiniz varmı gelişme ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben gecen hafta t30 aldim. Sanirim ecovacstan baska t30 yoktur. Bu konuda tecrubeli olmadigimiz icin karsilastirma yapmam doru olmaz ama uygulamasini kurmak haricinde cok kolay adapte olduk ve temizlik konusunda orta kademe ayarlarda bile cok caba sarfettigine sahidim. Koltuk ayaklari etrafinda kirli alan birakmadan donmesi, hoparlor ayaklarinin ustune cikip temizlemesi beklemedigjm hareketlerdi. Sesi cok yuksek degil.
Daha iyi oldugunu duundugum ama biraz hayal kirikligi olan, ayakli saksilar var siyah renk. Bunlarla ilk karsilasmasi carpma seklinde oldu. Cok hizli degil ama yerinden oynatacak kadar diyebilirim. Genel de her engeli (ayak gibi) carparak ogrendi. Daha sonraki temizliklerde hiz keserek yavasladigini goruyorum. Diger robotlar ne sekilde calisir bilmiyorum ama yorumlarda hic carpmiyor mukemmel yorumlari gormustum. Belki bunlardan dolayi beklentiyi yukselttim .
Temizlik haznesi, paspas ve olmusken bari paspas yikama kurutma ozellikleri olsun dedigimizde bu konuda gozume carpan ve yakin cevremde gelen ilk oneri bu marka modol oldu. Dedigim gibi tavsoye edemeyecek kadar acemi kullaniciyiz ama memnunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Maxv'nin fiyati kisa bir sureligine 37.500'e dusunce maxv aldim yarin gelecek. Zamanim olursa dusuncelerimi yazarim
T30 pro ve dreame l10s pro ultra head veya q revo s arasında kaldım üçünün ne farkları var tam özellikleri nelerdir bilen varmı
link var mı hocam nerede düştü?
-
L10 S Pro Ultra Heat kullanıyorum, t30 da var mı bilmiyorum ama kamera olduğu için sanırım hiç bir yere çarpmıyor, mesela ortada terlik kalmış, terlik olarak engel resmi mi çekiyor çarpmıyor. Güvenlik endişesi yoksa Kameralı modellerin bu avantajı var sanırım.
T30'da kamera yok. Bu benim icin oncelik degildi. Yillardir sensorler uzerinden engelleri anladiklari icin ve her jenerasyonda iyilestirmeler olduhundan carpma konusunda endiseli degildim. Kameraya bu konuda ihtiyac duyuldugunu bilseydim kriterlere kamwra ekleyebilirdim ama dedigim gibi ikinci turda cogu engeli tanidi. Belki de olmasi gereken, kendine zaraf vermeden carpmasi.
Memnunmusunuz peki t30 la arasında baska ne fark vardır
Ben çok memnunum, tricut fırça aldım, sarf malzemeleri yedekledim. Fiyat performans olarak iyi bir makina. Dreame ile ilgili servis konusu sadece konuşuluyor.
Roborock ve Ecovacs a göre geride diye, ben aldığımda 28.5 du fiyatı, o zaman Q revo s 33 küsürdü en düşük.
Fiyat performans değerlendirmesi yaptım, dreame seçtim, 5bin fazla vermek istemedim. Fiyat biraz daha yakın olsa idi, Q Revo s seçebilirdim o an. Sonra dan Revo s yıl sonu kampanyaları 30 bin lere düştü fiyatı.
Ama sonuç olarak iyiki almışım diyorum.
Hepsinurada'da kisa sureli bir indirim oldu herhalde
Ev mop ile temizlendikten sonra guzel de koksun istiyorum. Bir taraftan sadece su ile temizlemekte 'acaba yeterince temiz olmuyor mu' hissi olusturuyor. Sonucta camasir suyu ile ev temizleyen annelerin cocuklariyiz.
Baska bir konu da bu tarz urunlerin robotun moplara su ileten borularini tikama problemi yapabilmesiz Bu tarz temizlik araclari konularindan hic anlamadigim icin, bana piyasada satilan ve robot icin gonul rahatligi ile kullanabilecegim marka/model urun onerebilir misiniz?
Istedigim eve geldigimde guzel bir koku ve sudan daha hijyenik bir temizlik elde etmek.
Robot Qrevo Maxv
İstasyonlu olarak da xiaomi x20+ var, o nasıldır acaba 17000 tl civarı fiyatı
Halıya gelince otomatik mob kaldırmıyor hocam o yüzden almadım ben o kadar para veriyoruz kaldırsın bir zahmet
Merhaba. Roborock Q Revo S ve Ecovacs Deebot T30 Pro arasında kaldım. Sizce hangisini tercih edeyim? Ya da 30K civarında başka tavsiyeniz var mı? Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkbilir -- 17 Ocak 2025; 18:38:53 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X