kesinlikle roborock olurdu. philips ile silme yapmak uğraştırıcı, tamamen boşa çıktı bende. ne süpürme ne silme ile uğraşmamak müthiş bir şeymiş. hem vakumlama hem paspas için 2 plan oluşturdum. iki planda da hem derinlemesine temizleme hem tam güç çalışma ayarlı. 52 dakikada süpürüyor, 96 dakikada siliyor evimi. her odayı bitirdikten sonra gidip paspasını da yıkıyor. yeni odaya temiz paspasla başlıyor. roborock'u kesin alın, silme işini tamamen ona bırakın. süpürme ile ilgili ek ihtiyacınız olursa (ki olacaktır büyük ihtimalle, benim 2 yatağımın da altına giremiyor.) Bosch BCS1041WAC Şarjlı Dikey Süpürge alırsınız. ya da kafanıza yatan başka bir ürünü seçersiniz. |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2950. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim. Benim için çok faydalı oldu bu bilgiler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
rica ederim. bir de s9'u sormuşsunuz. cep telefonu gibi değil bu ürünler, roborock 2 senede 1 yenileniyor. s9'u beklerseniz 2026'yı beklemeniz gerekebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 24 Ocak 2025; 14:25:50 > -
bu bosch unlimited 10 u sizin sayenizde öğrendim iyi oldu. yoksa philips yada dyson alacaktım sulu işlem de yapan.
ama şimdi düşününce zaten roborock ultra s9 ıslak silme yapacak. bu bosch süpürge yeterli olacaktır yanında.
-
ister bu bosch ister başka marka/model yeterli olacaktır. ben katlanır borusu için sevdim bunu. sizin katlanır boruya ihtiyacınız yoksa roborock'un süpürgesine de göz atabilirsiniz.
-
Ben getirmiyorum hocam ama getirecekler için önemli bir durum. Kutu ölçüleri büyük olduğu için uçakta ekstra bagaj masrafı çıkması olasılığı yüksek. Açıkcası gümrük içinde şu anda net bir şey diyemiyorum çünkü her şeye vergi kesme modundalar. Arabayla 2 ay önce girdiğimde ciddi bir arama yapmışlardı.
-
Geçtim siparişi yarın mağazadan teslim alacağım bakalım hayırlısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrathChild -- 24 Ocak 2025; 22:14:49 > -
Hayırlı olsun benim sipariş de güya bu gün teslim olacaktı. Bugün kargoya verdiler. Borusan lojistik firmasına vermişler teslim tarihi 30 Ocak görünüyor😡
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dream f9 yada F10 alın geçin derim yukarıda yazmıştım bir yıldan fazla olmuştur ben f9 arkadaşlarımda F10 aldılar çok memnunuz f/p ürünü fazla para vermeyin derim herhangi bir performans bsorunu yoktur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Size de hayırlı olsun hocam. Ben bugün gidip mağaza teslim olarak aldım. Şu an temizliyor evi bakalım nasıl olacak.
-
Metu dan s5 max yedek parçaları siparişi verdim. Bakalım iyi mi yaptım görecez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaslar internet olmayan bir yerde odada yere koyulacak ve her yeri temizleyip konuldugu ilk konuma tekrar gelecek duracak. boyle bir sistemde calisan robot supurge var mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X