< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2951. sayfa)
-
-
Merhaba ben de roborock s8 var. Son süpürme işleminin ekran görüntüsünu atayım ona göre kıyaslama yapın isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toz haznesi olmadan çalışması daha da ilginç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet eski xiomi robotum çalışmazdı ama sanırım bu modelde toz haznesi sensörü yok. Veya benim robotta sıkıntı var 😂 t30 sahiplerini bilgilendirmeye çağırıyorum
Merhaba,
Geç yanıt için özür dilerim, bu günlerde biraz yoğunluğumuz var.
Ana fırça sıkıştı uyarısı var diye biliyorum tüm T serilerinde, zaten bu donanımın içinde olan bir özellik. Bir şekilde bildirim ulaşmamış olabilir size diyeceğim, herhangi bir iletişim sorunundan dolayı.
Corap veya başka bir maddenin sıkışması sonucunda motor yüksek akım çektiği için arıza konumuna geçiyor, yani bu aslında motor yapısının kendi özelliği. Dolayısı ile herhangi bir zarar vermemiştir.
Robotun başındayken benzer bir senaryoyu deneyebilirsiniz, tabii öncesinde bildirimlerin açık olduğunu kontrol ediniz.
Saygılarımla
-
Yok, bu videoda konu farklı. Öncelikle toz haznesi olmadan çalışmaması lazım, bu öncelikli bir sorun. Bence servis ile görüşün kısa sürede.
-
Bildirim ulaşmaması olmamıştır çünkü robot süpürürken telefondan ara ara kontrol ettim. Çorap süpürdüğü 2.odadayken sıkışmıştır çünkü bebek odası orası. Kalan bütün evi çorap sıkışık halde süpürmüş. Ve bitirip dock a dönmüş. Zaten attığım videoda da hem toz haznesi olmadan hem de ana fırça sıkışıkken çalışmaya devam ediyor. İki ayrı sorun var bence.
Robotu sıfırladım ve tekrar bir çorap sıkışması denedim. Çorap sıkışınca ana fırça sürekli çalışıp durarak ondan kurtulmaya çalışıyor. Biraz denedikten sonra tamamen kitlendi ve bu sefer ana fırça uyarısını verdi. Fakat halen toz haznesi olmadan çalışıyor. Bu sensörü koymamış olabilirler mi acaba?
Bu arada robotu resetledikten sonra temizlik günlüğü sorunu düzeldi. Kullanan arkadaşlara bilgilendirme olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN_7 -- 29 Ocak 2025; 12:12:58 >
www.hepsiburada.comDreame L10S Pro Ultra Heat Için Aksesuar Seti, Ana Fırçalar, Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/dreame-l10s-pro-ultra-heat-icin-aksesuar-seti-ana-fircalar-filtreler-kenar-fircalari-toz-torbalari-yurt-disindan-pm-HBC00007UD6D3
Dreame l10s Pro Ultra cihazım için yukarıdaki sarf malzemeleri almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Bir de solüsyon olarak ne önerirsiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkbilir -- 29 Ocak 2025; 14:11:50 > -
Hocam birazdan toz haznesiz deneyip yazarım size buradan. Resetleme işlemini nasıl yaptınız günlüğün düzelmesi için? Resetlerken herhangi birşeyi yeniden düzenlemek gerekiyor mu?
Herhangi bişey yapmadım ekstra olarak. Direk wifi tuşuna basılı tutarak resetledim. Güncelleme ile düzelmişti belki ama resetlemek gerekliydi bilemedim.
roborge.com - robot süpürge yedek parça ve aksesuarRoborge | Robot Süpürge Yedek Parçalarıhttps://www.roborge.com
Buraya da bir bakın yurt dışından sipariş vermeden önce isterseniz. Ben Cam Sil'in robot süpürgeler için ürettiği yeni ürünlerden aldım denemek için.
-
Hocam toz haznesini çıkarttım üst kapağı takmadan süpürme komutu ile odaya gitmeye devam etti. Yani toz haznesini söktüğüm halde çalışmaya devam etti. Sanırım bu cihazda bu özellik yok yoksa ikimizinkinde de sorun olması ilginç.
Ali bey bende de ecovacs t30 pro omni var ve toz haznesini çıkartmama rağmen hareket etmeye devam etti.
Ben teknik servisi aradım. Video istediler. Cevapladıklarında buradan size de haber vereyim. Sanırım böyle bi sensör yok bu model de gerçekten.
Merakla bekliyorum üstadım.😬
Arkadaşlar bugün yeni aldığım Dreame L10S Pro Ultra Heat ile ilk temizliği yaptım. Sonuçlar beni çok memnun etti. 150m' evi hem süpürdü hem sildi. Hanım "Benden iyi temizledi" dedi. Üstelik makinanın fırçasında doğru dürüst saç falan da yoktu. Kendini ve paspaslarını da çok güzel temizledi. İlk kullanım olarak çok memnunuz. Şimdi yedek parçalarını araştırıyorum.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Gerçekten istasyonlu modeller çok büyük rahatlık ev için.
Roborock s8 istasyonsuz model ile roborock vmax ultra istasyonlu karşılaştırırsak aradaki üç katı fiyat farkını verip istasyonu almaya değer mi gerçekten? Çünkü ikisinde de ana robot aynı gibi görünüyor.
Bir sorum da şu olacak bir önceki mesajda arkadaşın bahsettiği İstasyonlu dreame robot roborock vmax ultraya yakındır performanslar veriyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
değer. her odadan sonra istasyona gidip paspasını yıkayacak şekilde çalıştırıyorum, hem paspası yıkıyor hem tozunu toz torbasına çekiyor hem de temiz suyunu doldurup kirli suyunu depoluyor.
-
İstasyonlu robot gerçekten büyük rahatlık. Ben zamanında istasyonlu modeller çıkmadan önce, paspas yapan modeller yerine bilerek sadece süpürme yapan model almıştım. Toz haznesini boşaltmak bile bir dert zaten. paspas bezini yıka, toz haznesini boşalt. Hazneye bittikçe su ekle vs.
Aradaki fiyat farkını bilemem ama imkan varsa istasyonlu, mop yıkayan ve kurutan bişey alın bence. Roborocka bütçe yetmiyorsa ecovacs alın, dreame alın. Kullanan herkes memnun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X