yarın gidip bu parfümü alacağım dpden 100cc veya 150cc nekadar fiyatı hea birde hugo bossun fiyatınıda söyleyebilirseniz sevinirim
maltepeyi bilen arkadaşlar dpyi tarif edebilirlermi?
dp nin ana konusu var
Mesajım olsun
Konuyu saptırmak gibi olmasın Kendi konumda cevap bulamadım bir soru sormak istiyorum D&P deki Rochas yanı R3 ve Hugo Boss(B4) ün kokusu nasıl? Ağır kokularmı? Okul ortamı ıcın soruyorum
B4 kullanıyorum koku güzel ama çok kalıcı değil. R3 alacaktım, kalmadı çok tutuluyor dedi kadın. Ben de B4 aldım. Koku ağır ama çekici. Emin ol okulda çok beğenilir
Rochas 100Ml ne kadardır ya tam net fiyat söyleyebilirmisiniz ? İzmir de özellikle bilen var mı ? Tekin Acar da falan.
r3
139 lira 100ml ancak şu sıralar yılbaşı indirimi var ykm ve boynerde %50 indirim, bence kaçırma bu fırsatı, ben 2 şişe alıcam yarın en son amerikadan 3 şişe almıştm 39 dolara :D
quote:
Orijinalden alıntı: huso_2002
139 lira 100ml ancak şu sıralar yılbaşı indirimi var ykm ve boynerde %50 indirim, bence kaçırma bu fırsatı, ben 2 şişe alıcam yarın en son amerikadan 3 şişe almıştm 39 dolara :D
ben 180 diye biliyordum Tekin Acar da 100ml si r3 ün
ben hugo boss b4 aldım baş ağrısında fena oldum ya aşırı ağır ve kokusu hiç güzel değil. şuan j4 kullanıyorum memnunum
quote:
Orijinalden alıntı: Whoracle1905
quote:
Orijinalden alıntı: huso_2002
ben 180 diye biliyordum Tekin Acar da 100ml si r3 ün
boynerde sordum bugün 180 den 90 a düşmüş
Bugün bende aldım Konak/YKM den 92 lira idi.100Ml Rochas
dp birebir daha kalıcısı 13 tl
r3 var bende
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme