Şimdi Ara

Rock Band Unglugged oyunundan çıkınca oyunlarım görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rock Band Unplugged adlı oyundan home tuşuna basarak çıkıyorum, memory stickin içine tekrar giriyorum ama "There are no games" diyerek beni üzüyor alet. Hafıza kartında oyunlar aynen duruyor normalde, bilgisayara takınca görebiliyorum. Karta format atıp oyunları tekrar atınca görebiliyorum. Yardım edebilecek birileri var mı? Oyun güzel ama sadece bir kere oynayabiliyorum, oynadıktan sonra diğer oyunları da göremiyorum.

• rockband ana konusunda açıklaması var biraz araştırıp konu açalım lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

rockband ana konusunda açıklaması var biraz araştırıp konu açalım lütfen...

Keşke bu mesajınızı atarken konunun linkini de verseydiniz. Aratırken bu şekilde soran birkaç kişiye daha link vs vermeden aynı şekilde cevap verip bıraktığınızı gördüm. Halbuki bahsettiğiniz konuyu zaten siz açmışsınız. Neyse
  • USB ile PSPni Bilgisayara bağla.
    Orda PSP klasörünün içindeki Game Klasörü silinmiş olacak. Yeniden yaratıcaksın Onu.
    İçindede metin belgesi oluşturmayı unutma! bundan bi 150 tane falan yarat. Onu yapamam diyosan new.txt diye metin belgesi açmayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal can

quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

rockband ana konusunda açıklaması var biraz araştırıp konu açalım lütfen...

Keşke bu mesajınızı atarken konunun linkini de verseydiniz. Aratırken bu şekilde soran birkaç kişiye daha link vs vermeden aynı şekilde cevap verip bıraktığınızı gördüm. Halbuki bahsettiğiniz konuyu zaten siz açmışsınız. Neyse

bilerek link vermiyorum ki arasın bulsunlar diye. ben oyun ilk çıktığında sorduğun sorunun cevabını 5-6 saatlik arama sonucu internette bulup oraya yazdım. sadece donanım haber arama butonuna rockband yazmak daha kolay olsa gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.