Şimdi Ara

Rock mı Metalmi ? (Özellikle bayanlar içeri )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kız genelde one direction vs. sever ama rock mı severler yoksa rammstein gibi metal grupları mı severler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatımda gördüğüm en ama en kötü sorulardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Hayatımda gördüğüm en ama en kötü sorulardan biri.

Aslında Türkiye için konuşursak; yaşla orantılı. Ama bunu genele dökemeyiz. Yani çoğunluğun 1D dinlediği bir grupta rock dinleyen de çıkabiliyor.

Yaş ilerledikçe özellikle 16'dan sonra rock müziğe kaymalar oluyor sanırım.

Not: Etrafımdaki bir kaç kızı gözlemim sonucu elde ettiğim bilgiler bunlar, yanlış veya farklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 20 Ekim 2013; 1:50:21 >

• not: forumda kezban olmayan kız yok.

not 2:ciddiyim

not3:konuyu kapatın bence.
  • 2013 oldu, aşın artık aşın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Aslında Türkiye için konuşursak; yaşla orantılı. Ama bunu genele dökemeyiz. Yani çoğunluğun 1D dinlediği bir grupta rock dinleyen de çıkabiliyor.

Yaş ilerledikçe özellikle 16'dan sonra rock müziğe kaymalar oluyor sanırım.

Not: Etrafımdaki bir kaç kızı gözlemim sonucu elde ettiğim bilgiler bunlar, yanlış veya farklı olabilir.

Abi genellemelere karşıyım. Cidden. İlla zıttı oluyor çünkü. Çevreye bağlı genelde. Kız arkadaşımın yakın bi arkadaşı rock ile başlamış hayata. Sülalecek rock dinliyor aile. Babaanneye kadar. Bi babaanne düşün, 80 yaşında çatır çatır dinliyor. Anne, baba, abi, enişte, dayı. Hepsi dinlerse, sen de dinlersin abi :)

Nereden nereye bağladım yahu, bu gece kafam gidik, idare ediverin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lena45

Bir kız genelde one direction vs. sever ama rock mı severler yoksa rammstein gibi metal grupları mı severler ?

Metal e örnek verilecek başka grup kalmadımı? Rammstein bana göre metal bile değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KufredenFare

quote:

Bir kız genelde one direction vs. sever ama rock mı severler yoksa rammstein gibi metal grupları mı severler ?

Metal e örnek verilecek başka grup kalmadımı? Rammstein bana göre metal bile değil.

Peki nedir ?

• quote:

quote:

quote:

Peki nedir ?

pop.
  • rock :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki nedir ?

pop.

Oha! hadi tamam metal diyince ilk siraya rammstein koymak cok dogru degil ama pop demek cok sacma ve asagilayici

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.