Şimdi Ara

rock müzik için kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba.Ben rock müzik için kulaklık tavsiyelerine baktım hep on head kulaklıklar çıktı ama ben in ear kulaklık tercih ediyorum.
    Şu anda ep 630 ve mp3 olarak sansa clip zip kullanıyorum.Bana uygun 150 tl yi geçmiyecek kulaklık önerirseniz sevinirim

• 2. el shure se215 olabilir sanırım
  • shure se215 dikkatimi çekti audiophile , head fi gibi sitelerde önerilen bir kulaklık .yorumunuz için teşekkürler
  • Dostum hiç düşünmeden rockit sound r-50 al indrim var su anda 185 tl ye falan geliyor. Çok net söyleyebilirim ki 250 dolarlık rock/metal canavarı hifiman re-272 ile kıyaslanmayı hak edecek kulaklık. shure, pfe, ue triple.fi hepsi hikaye
  • rock sound kulaklıklar hifi man sitesinin meşhur kulaklık incemelerinde iyi puan almış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama malesef 120 lirayı geçemem):

• 120 lira civarı kesin sunu almalısın diyebileceğim bi kulaklık şu an gelmiyor aklıma rock/metal müzik için. Şunu da eklemekte fayda var 120 liraya alabileceğin en iyi kulaklık şu an 185 liraya temin edebilcegin r50 nin yanında 50 lira etmez gibime geliyor bilgin olsun ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumunuz için teşekkürler o zaman biraz daha para biriktirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scocth

Dostum hiç düşünmeden rockit sound r-50 al indrim var su anda 185 tl ye falan geliyor. Çok net söyleyebilirim ki 250 dolarlık rock/metal canavarı hifiman re-272 ile kıyaslanmayı hak edecek kulaklık. shure, pfe, ue triple.fi hepsi hikaye

Nerden alabiliriz bu kulaklığı acaba?
  • LMUECUST indirim koduyla Lendmeurears.com den temin edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: scocth

Dostum hiç düşünmeden rockit sound r-50 al indrim var su anda 185 tl ye falan geliyor. Çok net söyleyebilirim ki 250 dolarlık rock/metal canavarı hifiman re-272 ile kıyaslanmayı hak edecek kulaklık. shure, pfe, ue triple.fi hepsi hikaye

Evet Nerede satılıyor bu ürün?

• bir üst mesajda yazdım, bende aldım bitane gelmesini bekliyorum
  • R-50 fiyatına göre rakipsiz görünüyor gerçekten, 120$ sitede, lakin Türkiye'ye kargo ücreti ne kadar tutuyor öğrenmek istedim ?
  • kulaklık dün elime geçti lakin sol taraf kablo bitimi biraz fazla oynuyor sağ kulak içine göre; yani kulak üzeri sert kablonun kulaklıkla bağlandığı yerden bahsediyorum. Sanki ileride kopacak kaygısı veriyor. Tutkal sürmek geçiyor aklımdan lakin emin değilim.

Fikri olan arkadaşlar birşeyler söylerse sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.