Şimdi Ara

Rock'n Coke 2006 çıkacak gruplar belli oldu..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün saat 17:00 saatinde Kabataş'ta yapılan tekne partisiyle basına resmi açıklama yapılmıştır. Headlinerlık pozisyonuna ülkemize daha önce 2şer defa gelen Muse ve Placebo oturmuştur. Yabancı gruplar: Muse, Placebo, Gogol Bordello, Editors, Reamonn, Mercury Rev, Danny Howells, Tiga Hyper Live&dj Set, The Glimmers Demi, Headman. Yerli gruplar: Şebnem Ferah, Duman, Vega, Ogün Şanlısoy, Hayko Cepkin, Yüksek Sadakat, Tangun, Direc-t, Mabbas&style-iist, Aydilge... Siteleri henüz update edilmemiştir. Bu seneyi sadece 2 grupla adeta bedavaya getiren şanlı RocknCoke'a buradan sevgilerimizi iletiyor, aldığımız o biletleri bize çatır çutur kakaladıkları için onları kutluyoruz!..

• çıkacak gruplar resmileşmeden önce indirimli bilet satışı gibi bi saçmalığın da neden yapılmış olduğunu görmüş olduk. sonuç = hayal kırıklığı
  • resmi sitesinde herhangi bir açıklama yok internette bir kaynak varsa link verebilirmisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sophomore

çıkacak gruplar resmileşmeden önce indirimli bilet satışı gibi bi saçmalığın da neden yapılmış olduğunu görmüş olduk. sonuç = hayal kırıklığı
    şaka gibi ayıp ya

Rhcp, Audioslave,Greenday beklerken gelen gruplara bak

bu liste umarım doğru değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metality

şaka gibi ayıp ya

Rhcp, Audioslave,Greenday beklerken gelen gruplara bak

bu liste umarım doğru değildir

Alıntıları Göster
    bugün basın organlarına verilen listeymiş diye duydum ben..

edit: an itibariyle resmi site de güncellenmiş durumda
    http://www.rockncoke.com/tr/tumsanatcilar.asp?ua=3&ui=1&id=70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sophomore -- 23 Haziran 2006; 1:23:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sophomore

bugün basın organlarına verilen listeymiş diye duydum ben..

edit: an itibariyle resmi site de güncellenmiş durumda
    http://www.rockncoke.com/tr/tumsanatcilar.asp?ua=3&ui=1&id=70

Alıntıları Göster
    placebo hastası olarak gitmem gerek ama teey teeeey ne kadar ki biletler

• quote:

Orijinalden alıntı: gug

placebo hastası olarak gitmem gerek ama teey teeeey ne kadar ki biletler

Alıntıları Göster
    bugünden itibaren tek gün 60 kombine 80 kombine+kamp 100 ytl
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurz

bugünden itibaren tek gün 60 kombine 80 kombine+kamp 100 ytl

Alıntıları Göster
    hayal kırıklığı eklenecek yeni grupları bekleyin demişler bi de

• quote:

hayal kırıklığı eklenecek yeni grupları bekleyin demişler bi de

Alıntıları Göster
    aslında reamonn ve editors'ü dinledim, fena gruplar değil ikiside.. ve ve herkesin tepkisi bu kadar kötü olduğundan belki kalan 2 ayda gerçekten birileri eklenebilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: bomert

aslında reamonn ve editors'ü dinledim, fena gruplar değil ikiside.. ve ve herkesin tepkisi bu kadar kötü olduğundan belki kalan 2 ayda gerçekten birileri eklenebilir..

Alıntıları Göster
    dalga geçiyorlar ayıp ya. diğer sanatçılarda çok yakındaymış bende yedim

büyük hayalkırıklığı tepki mali atın arkadaşlar tepkisiz kalmayalım ben açıkçası atacağım.
    http://www.rockncoke.com/tr/iletisim.asp?ua=9&ui=1

şu gruplara bak ya gördükçe sinirlerim tavana vuruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Metality

dalga geçiyorlar ayıp ya. diğer sanatçılarda çok yakındaymış bende yedim

büyük hayalkırıklığı tepki mali atın arkadaşlar tepkisiz kalmayalım ben açıkçası atacağım.
    http://www.rockncoke.com/tr/iletisim.asp?ua=9&ui=1

şu gruplara bak ya gördükçe sinirlerim tavana vuruyor

Alıntıları Göster
    abi yuh ya hani hani LP, RHCP, Greenday, HIM

bi işi beceremediler

• quote:

Orijinalden alıntı: çaaari

abi yuh ya hani hani LP, RHCP, Greenday, HIM

bi işi beceremediler

Alıntıları Göster
    ya şu green day gelse felaket olur bayılıyorum adamlara

• quote:

Orijinalden alıntı: taylant

ya şu green day gelse felaket olur bayılıyorum adamlara

Alıntıları Göster
    gogol bordello yu herkese tavsiye ediyorum ama harbi punk rock paranada fena deil

• quote:

gogol bordello yu herkese tavsiye ediyorum ama harbi punk rock paranada fena deil

Alıntıları Göster
    Bence de Gogol Bordello konserlerinde zil takıp oynanacak grup. Gypsy Punks diyorum başka sözüm yok

• quote:

Bence de Gogol Bordello konserlerinde zil takıp oynanacak grup. Gypsy Punks diyorum başka sözüm yok

Alıntıları Göster
    bu bir felaket... en azından six feet under gelse şöyle araya bir yere sıkıştırsalar da gitmek için bahanemiz olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: wildworld

bu bir felaket... en azından six feet under gelse şöyle araya bir yere sıkıştırsalar da gitmek için bahanemiz olsa

Alıntıları Göster
    geçen senenin toplam 5headlinerına(cure korn offspring apocalyptica skin) bu sene 2tan(muse,placebo) çok anormal yeni 1-2 headliner eklencektir diye düşünüyorum
  • quote:

geçen senenin toplam 5headlinerına(cure korn offspring apocalyptica skin) bu sene 2tan(muse,placebo) çok anormal yeni 1-2 headliner eklencektir diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    hoca red hot chili peppers kesin gelcek

• quote:

Orijinalden alıntı: d09ukan

hoca red hot chili peppers kesin gelcek

Alıntıları Göster
    kötü valla metallica bekliyordum gelir die onu geçtik red hot ı bekliordum hiç bi güzel grup yok muse iidir hoştur ama sadece 4-5 şarkısı güzel gerisini salla placeboya zaten gıcığım seslerine gaylar bide iice tiksindim yerli gruplar bile kötü vega biraz iyi bide şebnem ferah off yalan oldu bida pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: fen0men0

kötü valla metallica bekliyordum gelir die onu geçtik red hot ı bekliordum hiç bi güzel grup yok muse iidir hoştur ama sadece 4-5 şarkısı güzel gerisini salla placeboya zaten gıcığım seslerine gaylar bide iice tiksindim yerli gruplar bile kötü vega biraz iyi bide şebnem ferah off yalan oldu bida pahalı

Alıntıları Göster
    Yerli gruplar kötü değil, birsürü popüler grup var. Headliner olayı ise dilerim doğru çıkar, artık adamların kendi yaptığı açıklamalara bile güvenesim gelmiyor..

• quote:

Yerli gruplar kötü değil, birsürü popüler grup var. Headliner olayı ise dilerim doğru çıkar, artık adamların kendi yaptığı açıklamalara bile güvenesim gelmiyor..

Alıntıları Göster
    rhcp ağustos sonu california turnesinde ve 1 eylül'de de inglewood konserleri olduğunu gördükten sonra rock'n coke'a çıkamayacakları haftalar önceden belliydi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.