Şimdi Ara

Rock'n Coke 2006 çıkacak gruplar belli oldu..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün saat 17:00 saatinde Kabataş'ta yapılan tekne partisiyle basına resmi açıklama yapılmıştır. Headlinerlık pozisyonuna ülkemize daha önce 2şer defa gelen Muse ve Placebo oturmuştur. Yabancı gruplar: Muse, Placebo, Gogol Bordello, Editors, Reamonn, Mercury Rev, Danny Howells, Tiga Hyper Live&dj Set, The Glimmers Demi, Headman. Yerli gruplar: Şebnem Ferah, Duman, Vega, Ogün Şanlısoy, Hayko Cepkin, Yüksek Sadakat, Tangun, Direc-t, Mabbas&style-iist, Aydilge... Siteleri henüz update edilmemiştir. Bu seneyi sadece 2 grupla adeta bedavaya getiren şanlı RocknCoke'a buradan sevgilerimizi iletiyor, aldığımız o biletleri bize çatır çutur kakaladıkları için onları kutluyoruz!..

• çıkacak gruplar resmileşmeden önce indirimli bilet satışı gibi bi saçmalığın da neden yapılmış olduğunu görmüş olduk. sonuç = hayal kırıklığı
  • resmi sitesinde herhangi bir açıklama yok internette bir kaynak varsa link verebilirmisin.
  • şaka gibi ayıp ya

Rhcp, Audioslave,Greenday beklerken gelen gruplara bak

bu liste umarım doğru değildir
  • bugün basın organlarına verilen listeymiş diye duydum ben..

edit: an itibariyle resmi site de güncellenmiş durumda
    http://www.rockncoke.com/tr/tumsanatcilar.asp?ua=3&ui=1&id=70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sophomore -- 23 Haziran 2006; 1:23:15 >
  • placebo hastası olarak gitmem gerek ama teey teeeey ne kadar ki biletler
  • bugünden itibaren tek gün 60 kombine 80 kombine+kamp 100 ytl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayal kırıklığı eklenecek yeni grupları bekleyin demişler bi de

• aslında reamonn ve editors'ü dinledim, fena gruplar değil ikiside.. ve ve herkesin tepkisi bu kadar kötü olduğundan belki kalan 2 ayda gerçekten birileri eklenebilir..
  • dalga geçiyorlar ayıp ya. diğer sanatçılarda çok yakındaymış bende yedim

büyük hayalkırıklığı tepki mali atın arkadaşlar tepkisiz kalmayalım ben açıkçası atacağım.
    http://www.rockncoke.com/tr/iletisim.asp?ua=9&ui=1

şu gruplara bak ya gördükçe sinirlerim tavana vuruyor
  • abi yuh ya hani hani LP, RHCP, Greenday, HIM

bi işi beceremediler
  • ya şu green day gelse felaket olur bayılıyorum adamlara
  • gogol bordello yu herkese tavsiye ediyorum ama harbi punk rock paranada fena deil
  • Bence de Gogol Bordello konserlerinde zil takıp oynanacak grup. Gypsy Punks diyorum başka sözüm yok
  • bu bir felaket... en azından six feet under gelse şöyle araya bir yere sıkıştırsalar da gitmek için bahanemiz olsa
  • geçen senenin toplam 5headlinerına(cure korn offspring apocalyptica skin) bu sene 2tan(muse,placebo) çok anormal yeni 1-2 headliner eklencektir diye düşünüyorum
  • hoca red hot chili peppers kesin gelcek

• kötü valla metallica bekliyordum gelir die onu geçtik red hot ı bekliordum hiç bi güzel grup yok muse iidir hoştur ama sadece 4-5 şarkısı güzel gerisini salla placeboya zaten gıcığım seslerine gaylar bide iice tiksindim yerli gruplar bile kötü vega biraz iyi bide şebnem ferah off yalan oldu bida pahalı
  • Yerli gruplar kötü değil, birsürü popüler grup var. Headliner olayı ise dilerim doğru çıkar, artık adamların kendi yaptığı açıklamalara bile güvenesim gelmiyor..
  • rhcp ağustos sonu california turnesinde ve 1 eylül'de de inglewood konserleri olduğunu gördükten sonra rock'n coke'a çıkamayacakları haftalar önceden belliydi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.