Şimdi Ara

Rocket League [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
883
Cevap
20
Favori
38.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine

Hocam ben pişman oldum açıkçası batmobile aldığıma. Ben bunu süslerim falan sanıyordum. Arkaya Türk bayrağı koyacaktım kafaya Fes takacaktım hiçbir şey eklenmiyor iade etmeyi bile düşünüyorum 2,40₺'sinde değilim ama kendime özel süslemek istiyordum.

kendine özel süslenebilir aracın adı oyunda Mantis olarak geçiyor.Bildiğin batmobile + süslenebiliyor.Trading sitelerinden 3 key karşılığında takasla alabilirsin o aracı

Peki bu DLC'lerdeki hiçbir araç süslenmiyor mu? Dominic Toretto'nun da arabasını düşünüyordum indirime girmedi işte.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Hocam ben pişman oldum açıkçası batmobile aldığıma. Ben bunu süslerim falan sanıyordum. Arkaya Türk bayrağı koyacaktım kafaya Fes takacaktım hiçbir şey eklenmiyor iade etmeyi bile düşünüyorum 2,40₺'sinde değilim ama kendime özel süslemek istiyordum.

kendine özel süslenebilir aracın adı oyunda Mantis olarak geçiyor.Bildiğin batmobile + süslenebiliyor.Trading sitelerinden 3 key karşılığında takasla alabilirsin o aracı

Peki bu DLC'lerdeki hiçbir araç süslenmiyor mu? Dominic Toretto'nun da arabasını düşünüyordum indirime girmedi işte.

onlar süsleniyor sadece batmobile öyle galiba

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Back to Future aracını almıştı o da süslenmiyormuş. Mantis aklıma yattı da nereden alabilirim ki steam trades'de satıyorlar mı bilmiyorum? Kasadan mı düşüyor acaba kasa nasıl düşürebilirim ki?
  • quote:

Arkadaşım Back to Future aracını almıştı o da süslenmiyormuş. Mantis aklıma yattı da nereden alabilirim ki steam trades'de satıyorlar mı bilmiyorum? Kasadan mı düşüyor acaba kasa nasıl düşürebilirim ki?

bu site rocket league ait trade sitesi. Orada arama kısmına mantis yazın,platform olarak steam yapın, i want this item yapın ve ara yapın.Orada göreceksiniz 3 key karşılığına falan mantis takas etmek isteyenler var.Contact steam diyip arkadaş ekleyin onu hemen zaten yazıyor trade için mi ekledin vs diye evet diyorsun oyuna girip 2 dakikada hallediyorsunuz trade'i ve iş bitiyor.İstersen steam hesabını bu siteye bağlayabilirsin.Ya da hiç bağlama hesabını sadece takas yapmak istediin kişiyi bulup takasını hallet.

Evet az önce buldum siteyi, o key'leri oyunda satın alabiliyor muyuz çünkü ilk defa görüyorum. Normal mantis 3 key mor olanı 5 key hatta aviator mudur nedir en pahalısı o sanırım renk dışında bir farkı var mı?
  • quote:

Evet az önce buldum siteyi, o key'leri oyunda satın alabiliyor muyuz çünkü ilk defa görüyorum. Normal mantis 3 key mor olanı 5 key hatta aviator mudur nedir en pahalısı o sanırım renk dışında bir farkı var mı?

oyunda 1 key 5,5 tl .Steam cüzdana eklediğiniz paralarla alabiliyorsunuz.Yalnız keyleri şimdi alırsanız en az 7 gün beklemeniz lazım çünkü takasa kapalı oluyorlar 7 gün boyuna ondan sonra takas yapılabilir hale geliyor.Elinizde değerli blackmarket ürünleri,çıkartmalar,arabalar vs varsa onları o sitede key karşılığında satabilirsiniz.Mesela bende oyunun en iyi blackmarket ürünlerinden 20xx adlı deccal vardı onu 29 keye tradelemiştim o site sayesinde.Sizde öyle şeyler yapabilirsiniz.Ama takaslacak güzel ürününüz yoksa 3 keyi alıp 7 gün bekleyip öyle mantis te alabilirsiin.z

O renkler her şeyin değerini öyle arttıyıor.Mesela bir teker var normal turuncu rengi 2 keyken crimson rengi 30 keye çıkıyor bir anda.O aviator,playmaker,striker falan işte her biri ayrı şeyler yapıyor biri kaç gol attığınızı sayıyor,biri kaç roveşeta attığınızı sayıyor falan çok gerekli değil yani.Ama size öyle şansa renkli veya öyle playmaker,aviator'lu falan ürünler çıkarsa normal değerlerinden daha fazla keye koyuyorsun trade'e ve ekstradan key kazanmış oluyorsun öyle özellikleri var o renklerin ve nicknamelerin,yani alacak olduğunuz bişi için fazladan key vermeye değmez o nicknameler(renkler değebilir eğer o rengini seviyorsanız)

Daha çok anlaşılır oldu. Teşekkür ediyorum her sorumu cevapladığın için. 5 key 18,5₺'miş. Bir ara alacağım mor Mantis'i şimdilik böyle kalsın. Oyunu daha adam gibi oynayamıyorum biraz daha tecrübe ettikten sonra arabayı da çekerim artık.
  • Aynen öyle hocam. Arkadaş çok güzel açıklamış. Aslında ben de bir sayfa önceydi sanırım söylemiştim Batmobile ın düzenlenemediğini ve Mantisin onun düzenlenebilir hali olduğunu. Oyunda Gösteri Salonundan oyun alırken sağ altta decal yani kılıf göremiyorsanız o araba düzenlenemez. Diğer seçenek de YouTube a bakmak :) Hocam önce batmobile a alışın. Baktınız iyi oynanıyor ondan sonra Mantis alın. Key harcamak için acele etmeyin. Yeni kasa ve arabalar geliyor fiyatlar düşecektir mutlaka. Mantis 2 keye dahi alınabilir 2 haftaya muhtemelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VR_27

Aynen öyle hocam. Arkadaş çok güzel açıklamış. Aslında ben de bir sayfa önceydi sanırım söylemiştim Batmobile ın düzenlenemediğini ve Mantisin onun düzenlenebilir hali olduğunu. Oyunda Gösteri Salonundan oyun alırken sağ altta decal yani kılıf göremiyorsanız o araba düzenlenemez. Diğer seçenek de YouTube a bakmak :) Hocam önce batmobile a alışın. Baktınız iyi oynanıyor ondan sonra Mantis alın. Key harcamak için acele etmeyin. Yeni kasa ve arabalar geliyor fiyatlar düşecektir mutlaka. Mantis 2 keye dahi alınabilir 2 haftaya muhtemelen

yeni arabalar ve diğer yeni şeyler için şuan 10 key ayırdım.İnşallah pahalıdan çıkmazlar yav

• VR_27 kullanıcısına yanıt
    Çoktan iade talebi istedim bile. Mantis zaten hemen almam biraz oyuna alışmam lazım zorlanıyorum da çünkü bayağı.
    Hocam ilk hafta pahalı olacak malum :) Ama 1 hafta 10 güne oturur fiyatları. 4-5 keye gider muhtemelen diye düşünüyorum. Araçlardan ziyade yeni Black Market kılıfı çok merak ediyorum. Bir de jantları :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • game of the year edition almayı düşünüyordum fakat yukarıdaki yorumlara göre almaya hiç gerek yok ?

Normal versiyonu alacak arkadaşlar beraber 4 lü paket alalım daha ucuza gelir.
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    Hocam 1' i ben olurum.
  • Evet, 2 kişi daha bulup alalım.
  • Oyunu uzun zamandır oynamıyordum. Oynadığım sıralar klavye ile oynuyordum. Gamepad ile oynamaya çalıştım zor geldi. Şimdi tekrar gamepad öğrenmeye çalışıyorum. Gamepad ile oynayan varsa oyun içi tuş ayarlarını ekran görüntüsü atabilir mi? Logitech F710 kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar.

Oyunu uzun zamandır oynamıyordum. Oynadığım sıralar klavye ile oynuyordum. Gamepad ile oynamaya çalıştım zor geldi. Şimdi tekrar gamepad öğrenmeye çalışıyorum. Gamepad ile oynayan varsa oyun içi tuş ayarlarını ekran görüntüsü atabilir mi? Logitech F710 kullanıyorum.

Hocam kolun üst kısmında ki modu x'e alırsanız zaten otomatik olarak bütün tuş ayarları hazır oluyor.aynı kol bende de var ordan biliyorum çünkü.

Bu arada oyunun asıl zevki kolla çıkıyor bunu farkettim.dönüşler klavyeye göre daha rahat olduğu için (en azından a veya d ye bastığımızda zınk diye dönmüyor :D ) herkese öneririm benim alışmam 2 3 ay sürdü (önceden bi 500 saat klavye fare tecrübesi olunca biraz uzun oldu).

Ayrıca almayı düşünecek arkadaşlar varsa da indirim bitmeden almanızı öneririm.Gerçekten zevkli bir oyun.

• Ya bir şey soracağım bu sefer Mantis değil. Bu Dominic Toretto'nun arabasını almayı düşünüyorum da bu araba süsleniyor değil mi?

Birde incelemelerde arabanın kontrolünün biraz zor ama iyi olduğunu söyleyenler var bir tane araba varmış unuttum adını ondan sonraki en güçlü araba diye tabir etmişler, arabaların hepsi aynı değil miydi yanlış mı biliyorum acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar.

Oyunu uzun zamandır oynamıyordum. Oynadığım sıralar klavye ile oynuyordum. Gamepad ile oynamaya çalıştım zor geldi. Şimdi tekrar gamepad öğrenmeye çalışıyorum. Gamepad ile oynayan varsa oyun içi tuş ayarlarını ekran görüntüsü atabilir mi? Logitech F710 kullanıyorum.

Hocam kolun üst kısmında ki modu x'e alırsanız zaten otomatik olarak bütün tuş ayarları hazır oluyor.aynı kol bende de var ordan biliyorum çünkü.

Bu arada oyunun asıl zevki kolla çıkıyor bunu farkettim.dönüşler klavyeye göre daha rahat olduğu için (en azından a veya d ye bastığımızda zınk diye dönmüyor :D ) herkese öneririm benim alışmam 2 3 ay sürdü (önceden bi 500 saat klavye fare tecrübesi olunca biraz uzun oldu).

Ayrıca almayı düşünecek arkadaşlar varsa da indirim bitmeden almanızı öneririm.Gerçekten zevkli bir oyun.

Teşekkür ederim hocam.En kısa zamanda deneyeceğim. Bencede kolla daha zevkli ama alışamadığımdan ilk başlarda oyundan soğudum. Sırf bu yüzden 50 inç televizyonda rocket oynama zevkinden mahrum kaldım. İnşallah bu sefer alışabilirim de 50 inç TV de oyunun tadını çıkarırım.

• quote:

Ya bir şey soracağım bu sefer Mantis değil. Bu Dominic Toretto'nun arabasını almayı düşünüyorum da bu araba süsleniyor değil mi?

Birde incelemelerde arabanın kontrolünün biraz zor ama iyi olduğunu söyleyenler var bir tane araba varmış unuttum adını ondan sonraki en güçlü araba diye tabir etmişler, arabaların hepsi aynı değil miydi yanlış mı biliyorum acaba?

Evet diğer arabalar gibi modifiye edilebiliyor.En güçlü araba diye bir şey yok diye biliyorum ben.sadece arabalarin dizaynından kaynaklı farklar var.mesela dominus'un kaput kısmı dümdüz iken octane'in hafif kavisli ve daha küçük.bu da gelen topa yön vermede ufakta olsa etkileyebiliyor.en basit olarak böyle açıklanabilir.

Toretto'nun arabasıda hitbox olarak dominusla aynı demişlerdi

• Trade sistemi ile envater dizen var mı hiç? Ne kadar sandık açtıysam kötü şeyler çıktı keyler boşa gitti hep :D

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.