Şimdi Ara

ROCKET M5 VE anten olarak ROCKET DİSH M5 ALMAK İSTİYORUM UYGUN NERDEN alabılırım bılen varsa yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ROCKET M5 VE anten olarak ROCKET DİSH M5 ALMAK İSTİYORUM UYGUN NERDEN alabılırım bılen varsa yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimerk -- 20 Şubat 2012; 19:25:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimerk

EW İCİN 150 METRE İLERDE ARKADASIM OTURUYOR AMA IKI APARTMAN ARA SOLUMDA ARADA APARTMANLAR OLUYR,,,EVIN BI TARAFI BOŞŞ 3 4 KM İLERİSİNDE BINALAR FILAN WAR BU URUNU ALSAM BANA YARDIMI OLURMU WIRELES BULMADA EWIMDE KULLANDIIM MODEMIM SALONDAN ODAMI 2 DİŞ CEKIYOR EWDE ODADAN ODAYA ÇEKERMI BASKA MODEMLERI BULMAMDA YARDIMI OLURMU YASALMIDIR POLIS RADARINAFILAN YAKALANIYORMU URUNLERİ KULLANMAK SERBESMI?? ISTANBULDAN UYGUN NERDEN ALA BILIRIM
    EWDE TAHMINI KAC WIRELES BULURUM BU ALETTLE SUAN LAPTOPUN KENDI WIRELESI
    11 TANE BULUYOR BU ALETI ALSAM 150 200 ARASIMI OLUR???

YURTDISINDAKI FIYATI BU

http://www.mowinet.com/zstore/index.php?main_page=product_info&cPath=6_15&products_id=75
    http://www.mowinet.com/zstore/index.php?main_page=product_info&cPath=6_15&products_id=125

slm.
    öncelikle forumda büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelir. bilmediğini düşünerek uyarıyorum.
    ayrıca o aleti almak sana hayal kırıklığına mal olur laptobun 11 ağ buluyor ya o alet 1 yada 2 tane
    zor bulur. boşuna alma. alacaksan bullet 2hp + 18 dbi panel anten al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.