Şimdi Ara

Rockrider 500 Dağ Bisikleti B'TWIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
4.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.decathlon.com.tr/rockrider-500-da-bisikleti-id_8293150.html#anchor_ComponentProductTechnicalInformation

bu bisiklet hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

1
    Kadro
    6061 güçlendirilmiş alüminyum kadro: Sportif gezintileriniz için sportif tasarım.
    2
    Maşa
    Rockrider Suntour XCT 80 mm maşa ; sert ve dayanıklıdır.Sertlik ayarı (veya gerilim) ayarlama butonu ile manuel olarak yapılabilir. Minimum bakımla güvenilirlik ve dayanıklılık sağlayan elastomer yay teknolojisi.
    3
    Süspansiyon
    Arka süspansiyonu bulunmamaktadır.
    4
    Vites sistemi
    Pedal SRAM 22x32x42
    Vites mekanizması SRAM X4
    24 vites göstergeli SRAM kollar
    Kaset SRAM 11x32
    5
    Fren
    SRAM SB400 CBS fren kolları. ALONGHA marka ön ve arka mekanik diskli fren kaliperi :Yağmurlu havada veya çamurlu zeminlerde bile mükemmel frenleme performansı.
    6
    Gidon
    Rockrider SPORT gidon - 600mm (XS ve S) ve 640mm (M, L ve XL) genişlik.
    7
    Gidon boğazı
    Rockrider SPORT gidon, 25.4mm çaplı, 90mm (XS ve S) ve 110mm (M, L ve XL)
    8
    Gidon
    Aheadset Rockrider SPORT 1"1/8 furş yatağı.
    9
    Sele
    Viper Rockrider SPORT sele.
    10
    Sele mesnedi
    29,8 mm çapında Rockrider SPORT sele borusu.
    11
    Tekerlekler
    Rigida çift çeperli Rockrider SPORT jantlar. Rockrider SPORT göbek.
    2 mm çapında paslanmaz MACH1 jant telleri.
    12
    Lastikler
    26 X 2.00 Rockrider SPORT çok işlevli tasarımıyla çok iyi yer tutuşu sağlar.

• Maşanın kitlenmemesi durumunda herşey güzel. Bisikleti 10 dakika civarı sürebildim akıcılık,frenler,vites geçişleri sorunsuz geldi.
  • Ben de decathlonda ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti fakat tüm kartlara taksit yapmadıkları için almadım. 799 liraya alınabilecek güzel bir bisiklet. Maşa kilitlenmiyor sertlik ayarı yapılıyor sadece.
  • Evet,sonunda bende bu bisikletten aldım,50 km.yol yaptıktan sonra izlenimlerim olumlu...sağlam ve tok duruyor..vites sistemi akıcı..frenler güzel..hiç bir sorunu yok...sadece boyum biraz uzun olduğu için öne doğru eğiliyorum,biraz boyun ağrısı yapıyor...bu dağ bisikletlerinin ortak sorunu sanırım? ...decathlon firması yardımcı oluyor,tavsiye edilir.
  • bu bisikletin ikinci elini düşünürseniz spothane ikinci el bisiklet alım satım firmasında var uygun fiyatlı olarak. bir bakın derim.

Firma web sitesi linkini buraya bırakıyorum https://spothane.com.tr

• Ona o kadar para vereceğine Sedona CODE9 GX1 al. Rockrider'a göre daha kullanışlı ve rahat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.