Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertiyuw35

Tam bilgi sahibi değilim arkadaşım oyunu satın almış oynuyordu o söyledi bildiğim kadarıyla steamden 1 şarkı satın alıyormuşuz sonra customsforge adlı siteden custom şarkıları ekliyebiliyomuşuz.3-4 gün içinde detaylandırabilirim kabloyu yeni sipariş ettim.Gelir gelmez detaylı bir şekilde açıklama yapabilirim

Arkadaşının bahsettiği şey şu; o dediğin sitede fan yapımı yani resmi olmayan şarkılar var özel kişiler tarafından yapılmış.Bunları oyuna ekleyebilmek için oyundaki herhangi bir dlc yi para verip almak gerekiyor.Yani bir dlc yi parayla aldığında diğer dlc leri ücretsiz alamıyorsun steamdan sana sadece zaten bedava olan customsforge gibi sitelerdeki şarkıları yükleme imkanı sunuyor alınca.Steam da bununla ilgli bi konu vardı adam sebebini açıklamıştı.Aldığın dlc nide önemi var falan vs diyorlardı ama tam bakmadım hiç.

• UçanPırasa kullanıcısına yanıt
    Ama input lag ile ilgili ayar yapabileceğin bir yer vardı diye hatırlıyorum. Uzun zamandır açmadım oyunu ama oradan kendi sistemine göre senktron ediyorsun. Ha kolaydır zordur ihtiyacım olmadı bilmiyorum ama Ubisoft'un çözümü bu şekilde.
  • multiplayer nasıl oynuyoruz bilen varmı farklı bilgisayarlardan
  • beyler indir indir gına geldi, profil oluşturmaya giriyorum ordan ubisoft servers unavailble diyor sonra oyundan atıyor direk? Var mı cozum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cgartiz

beyler indir indir gına geldi, profil oluşturmaya giriyorum ordan ubisoft servers unavailble diyor sonra oyundan atıyor direk? Var mı cozum?

Bende var sorunsuz çalışıyor istersen göndereyim.
  • Cgartiz C kullanıcısına yanıt
    Online profil oluşturman şart değil
  • Beyler bu kabloyu hiç bir mağaza satmıyor mu İstanbulda? Bütün beyoğlunu Cevahir'i dolaştım (dnr, teknosa, mediamarkt, diğer satan mağazalar, gitar satan mağazalar vs.) hiç bir yerde ne oyun var ne kablo.

İnternetten nerden aldınız. Bir sürü site yazılmış, hangisinden alınması lazım karar veremedim. Bide siparişten ne kadar sonra gelir onuda yazabilirmisiniz?
  • Benhttp://mariio128.com/rocksmith-real-tone-cable.html buradan aldım ama sanırım kutulu satılandan stokta kalmamış. 30 dolara kutusuz satılıyor. Bunun dışında ebay üzerinden satış puanı yüksek olan herhangi birinden alabilirsiniz.
  • İnternetten alma işinide hiç bilmem. Keşke mağazalarda satılsaymış. Sağolun bu arada.
  • Edit: Gittigidiyordan alıcam kabloyu ama yukarıda sordum cevap gelmedi. Oyunu orijinal almamın ne faydası olur? Ben multi oynayacağım oyunları genelde orijinal alırım. Kablonun kendisi 120, oyunla beraber 230'a satılıyor. fiyatı 2 kat arttıracak faydası olur mu bana? Korsan olursa yeni şarkı yükleyebilecek miyim?

(not: başka yabancı site önermeyin lütfen. 19una kadar alıp gitmem lazım. şuanda 40 euroya kablo+oyun alacak sitede varda. taksit yok ne zaman geleceği belli değil. Almak istemiyorum), 120'ye kablo sorun değil benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 14 Ağustos 2014; 13:20:56 >
  • up
  • Oyuna kendi exe sinden giriyor ama no cable den girmiyor şöyle bi hata alıyorum evet yada hayır deyince rocksmith çalışmayı durdurdu hatası alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

Edit: Gittigidiyordan alıcam kabloyu ama yukarıda sordum cevap gelmedi. Oyunu orijinal almamın ne faydası olur? Ben multi oynayacağım oyunları genelde orijinal alırım. Kablonun kendisi 120, oyunla beraber 230'a satılıyor. fiyatı 2 kat arttıracak faydası olur mu bana? Korsan olursa yeni şarkı yükleyebilecek miyim?

(not: başka yabancı site önermeyin lütfen. 19una kadar alıp gitmem lazım. şuanda 40 euroya kablo+oyun alacak sitede varda. taksit yok ne zaman geleceği belli değil. Almak istemiyorum), 120'ye kablo sorun değil benim için.

Ben korsanı destekleyen biri değilim yanlış anlaşılmasın ancak korsan olursa CDLC yükleyebiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

Edit: Gittigidiyordan alıcam kabloyu ama yukarıda sordum cevap gelmedi. Oyunu orijinal almamın ne faydası olur? Ben multi oynayacağım oyunları genelde orijinal alırım. Kablonun kendisi 120, oyunla beraber 230'a satılıyor. fiyatı 2 kat arttıracak faydası olur mu bana? Korsan olursa yeni şarkı yükleyebilecek miyim?

Ben korsanı destekleyen biri değilim yanlış anlaşılmasın ancak korsan olursa CDLC yükleyebiliyorsun.

Eyw hocam. Kabloyu aldım zaten. Geldi. Eğer oyunu çok oynarsam 2015 sürümünü falan orjinal alırım artık.

• Sağol kardeşim emeğine sağlık
  • http://search.customsforge.com/ adresi tam bir custom cenneti. üyelik istiyor ama 2 dakikada üye olun. inanılmaz bir custom database var ve sürekli artıyor.

bazı durumlarda custom şarkıların id'leri değiştirmek gerekiyor. bununla ilgilihttp://www.youtube.com/watch?v=vh357n6mU70 şu videodan biraz yardım alabilirsiniz. burada size söyleyeceğim custom şarkıların hepsi ''smashing pumpkins - cherub rock'' id'si ile yayınlanıyor. bu dediğimi unutmayın.

torrentten 700+ custom songs falan indirmekle uğraşmayın. bu şekilde aldığınız şarkıların bazılarının id'lerini değiştirmek gerekiyor. bunun yerine üstte verdiğim siteden istediğiniz şarkıları bulup indirin ki çok kolay. rocksmith'i açıp binlerce saçma sapan şarkılar olacağına en azından çalmak istediğiniz şarkılarınız olur. ben dosyalarını bulabildikce oyunda hiç çalmayacağım şarkıları siliyorum.

120 küsür liraya gittigidiyordan aldığım official real tone cable'a sahibim. daha ucuz ve alternatif yöntemler sürekli bahsediliyor ama ubisoft bu parayı fazlasıyla hakediyor bence. oyun şimdilik crackli ama g2a'da 24 dolara bulmuş durumdayım. bir şarkı da steam'den alsak 30 dolar olmadan oyun parasını kapamış olurum.

hem mikrofon ve no-cable crack hem de real tone cable ile denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim; mikrofon girişiyle hiç uğraşmayın. 120 civarına ve gittigidiyor vs. gibi yerlerden taksitli bile alabilirsiniz. yukarıda da yazdığım gibi ubisoft çok daha fazlasını hakediyor bence. real tone cable ile çalmaya başladığımdan beri bas gitarı elimden bırakamıyorum. en üstte verdiğim custom songs kısmıyla şarkı listem inanılmaz doldu. burada pentagram'ın da (mezarkabul adıyla) 10 şarkısı var. ''lions in a cage''in tabları görünce 5-6 kez üst üste çaldım dün gece.

burada konunun içind alternatif bir kablo gördüm ama ne kadar çalışıyor ondan emin olmak lazım. ubisoft'un kablosunda usb ve jack girişi haricinde ortada converter tarzı bir şey var. ki usb'yi taktığınız gibi sanki elektrikle çalışan bir alet takılmış gibi donanım buluyor. gördüğüm alternatif kablo ise sadece bir tarafı jack diğer tarafı usb. arada çevirici/converter tarzı gibi bir şey yok. emin olamadım nasıldır ama kullananlar zaten detay paylaşmışlardır.

rocksmith olarak çoğu müzisyenin hayalini gerçekleştirmişler. biz ki youtube a girer ''x bass cover'' yazıp şarkıların varsa çalınışını öğrenirdik, adamlar hayalimizi ayağımıza getirmiş.

büyüksün ubi soft, büyüksün rocksmith.

• Beyler şu ileride (yanında ünlem olan yer) ki yeri nasıl çalmam gerekiyor? Oraları hep kaçırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 21 Ağustos 2014; 20:06:59 >
  • ilerideki görülen ünlem resmin başında görülen notayla aynı. şu gördüğün 1 ve 3'le aynısını tekrar basacaksın
  • Oh Love mı bu, tesadüf şu an bu şarkıyı dinliyordum dün bu şarkıyı çalıştığımdan akor dizilimi hemencecik tanıdım.
  • ondan önce vurduğun notanın tekrarı. Ayrıca çarpı işareti olduğu için palm mute yapman lazım.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.