Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boş kare geldiği zaman ne basmamız gerekiyor?
  • selam arkadaslar Gamyun oyun sitesinde bütün oyunlarda yüksek puanlı nicklerim var almak isteyen arkadaşlar PM mesaj atsınlar.
  • Teşekkürler beyler.

@Hobar, @tenhadainler

evet. oh love ile çalışıyorum :) İlk onla başladım 4 gün önce hala devam ediyorum. Çok çalışamadım daha (bide ilk defa gitarı elime alıyorum), şuan %50 zorlukta %75 hızda anca 10-12 hata ile bitiriyorum. Bi yandan da Selim ışık videolarına başlıcam. Nota bilgisini falanda ordan alim.

@hipernova

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 24 Ağustos 2014; 19:17:23 >
  • İki haftaya kadar %100 e gelirsin. Ama bir noktadan sonra gelişim yavaşlıyor bayağı. 1.5 yıldır falan çalıyorum ben de. %95 doğrulukta Aces High falan çalıyorum ama sololardaki hızımı artıramıyorum bir türlü. Daha zor şarkılara zorlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

İki haftaya kadar %100 e gelirsin. Ama bir noktadan sonra gelişim yavaşlıyor bayağı. 1.5 yıldır falan çalıyorum ben de. %95 doğrulukta Aces High falan çalıyorum ama sololardaki hızımı artıramıyorum bir türlü. Daha zor şarkılara zorlanıyorum.

Bi yerden sonra yetenek de önemli tabi. Ama 1.5 yılda çok değil, gelişir o daha.

o değilde Hangar 18'in %100 deki notalarına baktım. Çalıncak gibi değil nasıl çalıyolar onları :)
  • Oyunu kısa bir süre önce ebay'den 50 dolara aldım. Kablosuda içinde sakın türkiyeden 250 tl bayılmayın.

Xbox 360 oynuyorum, bence çok başarılı. DLC'leri biraz pahalı ama olsun.
  • Laptoplarda nasıl yapıcaz arkadaşlar bi beceremedim. Mikrofon girişine takınca da olmuyor dahili mikrofon olduğu için
  • II. Aragorn kullanıcısına yanıt
    Özel kablosu var usb girişinde takılan ondan alman lazım.
  • The Narrator kullanıcısına yanıt
    Real tone cable mı yoksa internette satılan çakmalar da oluyo mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real tone zaten oluyor, çakmalarını bilmiyorum.
  • Beyler benim gitardan çıkan sesle ilgili problemim var biraz.

Hala oh love ve use somebody ile uğraşıyorum, %100 notalarda çalışıyorum ama yavaşlatarak %100 hıza gelemedim.

Yeni olduğum için notalara mı tam basamıyorum. Gitar mı kötü anlamadım. %100 notalarda bile gerçek şarkıdaki gibi ses çıkmıyor. Çok çızırtılı (bu benim yüzümdendir) ve gerçekteki şarkıya benzeyemen ses çıkıyor. Çıkan sesi nasıl anlatabilirm bilmiyorum. Hani şarkıyı açtığızda arkadan gelen ses varya siz basmasanızda çalıyor. O ile benim gitardan çıkan sesler farklı. Nota olarak benziyor ama çok daha kötü bir ses çıkıyor. Sizde yeni başladığınızda böyle olmuşmuydu. Bide amfide ki gibi ton ayarları yapmamız lazım mı şarkıya göre?
  • beyler yardım edin bugün oyunun sesini artırmak için birkaç birşey yapdım bi dosya attım.d3dx42_42.dll ancak birşey değişmedi.Oyunun ayarlarındanda exculisive lı birşeyi off yapmıştım.Şimdi oyunda bazı şarkılar başlamıyor.Tuner ekranından sonra şarkı gelmiyor sadece boş duvara bakıyor kamera yanda 2 tane amfi var çaldığım gitarın sesi falan geliyor ama başlamıyor.Üstelik bu şarkılar önceden sorun olmadna çalabildiğim şarkılar.Yani önceden %56 yapmışım şarkıyı ama şimdi hiçbir şekilde çalmıyor.Sebebi ne olabilir ?
  • Kings of Leon'ın Sex on Fire şarkısını nerden bulabilirim? Normal DLC lerde ve 800+ custom lık dosyaları indirmiştim yoktu bunların içinde.
  • bahsettiğin şarkılar muhtemelen custom olanlar. Eğer öyleyse D3DX9_42.dll dosyası orjinal dosya ise dediğin oluyor. Modlanmış olanı kullanman lazım. Dosya adı da verdiğim şekilde olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 9 Eylül 2014; 3:05:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

Kings of Leon'ın Sex on Fire şarkısını nerden bulabilirim? Normal DLC lerde ve 800+ custom lık dosyaları indirmiştim yoktu bunların içinde.

http://search.customsforge.com/ sitesinde ara buluyor dediğin şarkıyı.
  • quote:

bahsettiğin şarkılar muhtemelen custom olanlar. Eğer öyleyse D3DX9_42.dll dosyası orjinal dosya ise dediğin oluyor. Modlanmış olanı kullanman lazım. Dosya adı da verdiğim şekilde olacak.

sorunu hallettim sonunda o dediğin dosyayı buldum netten.Ses artırma olayı yaparken bozulmuş galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

quote:

bahsettiğin şarkılar muhtemelen custom olanlar. Eğer öyleyse D3DX9_42.dll dosyası orjinal dosya ise dediğin oluyor. Modlanmış olanı kullanman lazım. Dosya adı da verdiğim şekilde olacak.

sorunu hallettim sonunda o dediğin dosyayı buldum netten.Ses artırma olayı yaparken bozulmuş galiba

Sesi nasıl artırıyorsun? Bazen kulaklıkla çalıyorum normalde kulaklık sesi yüksekken oyunda ses az geliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

quote:

Sesi nasıl artırıyorsun? Bazen kulaklıkla çalıyorum normalde kulaklık sesi yüksekken oyunda ses az geliyor.

windows recording devices de rocksmith in mikrafon gibi görünen aygıyı var.Onun sesi sabit 17 de olduğundan oyunda gitarımızın sesi düşük geliyormuş.Onla uğraşıyordum sonra baktım benim indirdiğim yerde zaten o yüksek ses ayarı yapılıymış falan.dlc ler o sırada bozulmuştu.O 17 olan değeri artırdıkça oyunda dip ses artıyor ve çalarkende rahatsız ediyor en ufak gıcırtı bile kulakları deliyor falan.40 ta çalıyorum.Oyunun genel olarak sesi nasıl yükseliyor onu bulamadım.Oyunda kendi yaptığım pedal amfi sistemi oyundaki diğer bütün şarkılardan daha yüksek seste ve distortionda geliyor.Orjinal seslerin kısık geldiği zamanlarda tonu ona ayarlayıp öyle çalıyorum.
    Bana kalırsa oyunda biz gitarı çalarken bizim çaldığımız sanatçının gitarının susması lazım.yoksa özellikle costum dlc lerde kendimi duyamadığım zamanlar oluyor ya da 2 ses aynı seviyede olunca kimin çaldığı anlaşılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 9 Eylül 2014; 20:04:45 >

• Options da gain ayarı var. Onunla 17 olan ayarı artırıyorsun. Sonra tekrar kalibrasyon yapıyor ve noise gate i tekrar ayarlıyor.

• quote:

Options da gain ayarı var. Onunla 17 olan ayarı artırıyorsun. Sonra tekrar kalibrasyon yapıyor ve noise gate i tekrar ayarlıyor.

oyunun içindeki optionstamı ?.tam tarif edebilirmisiniz ? optionstaki her değeri 100 yapmışım zaten ama bilmem yinede bi bakayım.Benim dediğim 17 olan windows daki rocksmith aparatıydı
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.