Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben Ebay'den aldım, Polonyalı bir satıcı satıyor kargo ücretsiz. 120 Tl'ye kabloylan beraber aldım. Yanlış hatırlamıyorsam 60 Dolara satıyor ama teklif verebiliyorsunuz.

( xbox 360 için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Narrator -- 11 Ekim 2014; 11:17:10 >
  • Jtag lı xbox ta orjinal kablo ile sorunsuz bir şekilde oynuyorum ama dlc yüklemeyi bir türlü beceremedim.Bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x76

Ben laptopta kullanıyorum mikrofon girişine takınca çalışıyor, ses kartının yazılımı yüklümü

Arkadaşım ben de laptopumda kullanmayı denedim ama ses o kadar hışırtılı geliyorki hiç kullanamadım. laptopun mikrofon girişine girecek şekilde bir aparat aldım. gitardan çıkan jackı bu aparata takıp mikrofon yerine taktım. ama ayarları yapamadım sanırım. bir yol gösterseniz.
  • ses kartınızda line-in girişi varsa sesi oradan daha temiz alırsınız. bir de kayıt ayarlarından mikrofona gelip özellikleri açtıktan sonra düzeyler kısmına gelip, düzeyi 5'e indirmeyi deneyin. (Aynısını line-inde de yapabilirsin faydası gene olur)
  • quote:

ses kartınızda line-in girişi varsa sesi oradan daha temiz alırsınız. bir de kayıt ayarlarından mikrofona gelip özellikleri açtıktan sonra düzeyler kısmına gelip, düzeyi 5'e indirmeyi deneyin. (Aynısını line-inde de yapabilirsin faydası gene olur)

hocam laptopun sadece mikrofon ve kulaklık girişleri var. mikrofon yerine takıp dediğiniz gibi özelliklerden düzeyi 5'e indirmiştim. daha gitarı tune etme ekranında bile cızırtıdan akort edilemiyor.
  • Aynı sorunla karşılaşmıştım kablo kalitesi bunu etkiliyor (standart ve iyi bir kabloyla deneyip bakmıştım) önce bunu söyliyeyim, bir de kullanılan küçültücüden de kaynaklanıyor. biraz daknik bişeyse tam oturmuyorsa bu sorun olabiliyor, ben küçültücüyü değiştirdiğimde durum düzelmişti. (mikrofon ve line-in ikisi için de geçerli bir durum). Öte yandan küçültücü aparatı takılıyken çevirince cızırtı çıkmayan bir yer bulabilirsin denemiştim kısa süreli işe yarıo çok sağlıklı olmuyor ama.
  • quote:

Aynı sorunla karşılaşmıştım kablo kalitesi bunu etkiliyor (standart ve iyi bir kabloyla deneyip bakmıştım) önce bunu söyliyeyim, bir de kullanılan küçültücüden de kaynaklanıyor. biraz daknik bişeyse tam oturmuyorsa bu sorun olabiliyor, ben küçültücüyü değiştirdiğimde durum düzelmişti. (mikrofon ve line-in ikisi için de geçerli bir durum). Öte yandan küçültücü aparatı takılıyken çevirince cızırtı çıkmayan bir yer bulabilirsin denemiştim kısa süreli işe yarıo çok sağlıklı olmuyor ama.

Anladım hocam.bayağı uğraştım ama çok cızırtı var. mecbur orjinal kablo alıcam artık:(
  • Her türlü rocksmith oyunu kablolu ve kablosuz olarak en uygun fiyatlarla satılır pm atarak ulaşabilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba ben bu seti n11 den ps3 için bundle halinde gitarlı olarak almayı düşünüyorum yalnız ps3 e eklenecek şarkılar ücretli olduğundan almış olduğum gitar ve kabloyu pc de de kullanma imkanım varmıdır ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakeshire

LastGunslingerTR'ın bahsettiği ile aynı satıcı :gamesworld. Aslında genel olarak işlem adetleri ve yorumları filan olumlu ama özellikle bu real tone kablosunda sıkıntılar yaşanmış. Bundan sonra kablo alacak olanlara ben de tavsiye etmem.

Hocam oyunu ne yaptiniz devam ediyor musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyun orjinal olmasa da rt cable ile oynayabilir miyim? Oyun sıkıntı çıkarır mı korsan diye?
  • Bunun için patchler var orijinal kablo olmadan da oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Narrator

Özel kablosu var usb girişinde takılan ondan alman lazım.

hocam ben kabloyu sipariş ettim bi kaç güne elime ulaşır lenovo z510 laptop var bende...ses kartına falan ve de amfiye ihtiyacım var mı? yoksa direk olarak bilgisayara kulaklık veya hoparlör takıp ses alabilirmiyim kablo herşeyi sorunsuz çözer mi?
  • hocam bu şarkı ekleme olayı iyi hoş da keşke zorluk seviyeleri de olsa custom şarkılarda, mal gibi bakıyorum şarkı çalarken
  • ya bu oyunu dizüstü bilgisayarda oynamanın bi yolu yok mu?? saatlerdir uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim. line in girişi yok o yüzden mikrofon girişini kullanıyorum, gerekli ayarları da yaptım. co cable crack ile giriyorum ama yok, bana mısın demiyo illa real tone istiyorum diyo. nolu bi yardım edin

bu arada 2014 değil bendeki oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamelessWonder -- 2 Kasım 2014; 5:24:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanblackrock

quote:

ses kartınızda line-in girişi varsa sesi oradan daha temiz alırsınız. bir de kayıt ayarlarından mikrofona gelip özellikleri açtıktan sonra düzeyler kısmına gelip, düzeyi 5'e indirmeyi deneyin. (Aynısını line-inde de yapabilirsin faydası gene olur)

hocam laptopun sadece mikrofon ve kulaklık girişleri var. mikrofon yerine takıp dediğiniz gibi özelliklerden düzeyi 5'e indirmiştim. daha gitarı tune etme ekranında bile cızırtıdan akort edilemiyor.

Hocam ben de dizüstünden oynamaya çalışıyorum. gitarı mikrofon girişine bağladım tele vurduğum zaman pc hoparlöründen net bir şekilde sesi duyabiliyorum. No cable crack de yaptım ama oyunda tune ekranında real tone cable bağlamamı istiyor. bunu nasıl hallettiniz?

• pc xbox ya dad ps3 için olan bu kablo ps4te de kullanılabiliyor mu. ps4 için ayrı mı satın almak lazım
  • Arkadaşlar bende elimdeki real tone cable'ı satıyorum. Bilirsiniz ki PC-Mac-Playstation-XBox hepsine uyumlu ve sadece rocksmith ioynamakla sınırlı değil bilgisayara kayıtda yapabiliyorsunuz.

Fiyatı 100 TL'dir. Kargoyuda ben karşılayıp, ücretsiz kargo olarak yurtiçi kargo ile her şehire gönderebilirim.

SATILMIŞTIR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 7 Kasım 2014; 20:05:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar rt cable alacaklar için, şu an ebay'de 78 tl civarında satılan bir ürün var, kargosu da ücretsiz. son 3 tane kalmıştı ben aldığımda. Almayı düşünenler değerlendirsin.
  • @by-alper üstat link ya da satıcı ismini verir misiniz
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.