Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donovans

ben yaklaşık bir senedir oyunu oynuyordum.. adamlara saygımdan hazır indirime girmişken orjinalini de alayım dedim.. fakat gelgelelim yaklaşık 500 tane şarkımı görmüyor oyun. Customforge sitesindeki adımları yaptım olmadı, steamin kendisinde bulunan rehberi takip ettim olmadı eğer bi bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim..

oyunu orijinal oynayan yok herhalde :)
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar :D 10 yıldır yatan limon ağacı klasik vardı doğru düzgün öğrenemedim şimdi bu oyun ile gaza geldim 1-2 haftaya elektro alıyorum , steam bana gitarı da öğretecek umarım ne lisede ne üni de öğrenemedim adam akıllı kısmet bu zamana imiş
  • krocker09 kullanıcısına yanıt
    bende aynı duygulardayım şuan kablo gelsede başlasam. lise üniversite yıllarında hiç vakit ayıramadım. yaş 27 umarım çok geç kalmamaışımdır.
  • Grubu toplamak üzereyiz
  • quote:

quote:

ben yaklaşık bir senedir oyunu oynuyordum.. adamlara saygımdan hazır indirime girmişken orjinalini de alayım dedim.. fakat gelgelelim yaklaşık 500 tane şarkımı görmüyor oyun. Customforge sitesindeki adımları yaptım olmadı, steamin kendisinde bulunan rehberi takip ettim olmadı eğer bi bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim..

Ben aldım işte bu indirimlerde, henüz derslere bakıyorum ama deneyim çok karmaşık bir şeyler değilse yazın siz adımları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

quote:

quote:

Ben aldım işte bu indirimlerde, henüz derslere bakıyorum ama deneyim çok karmaşık bir şeyler değilse yazın siz adımları.

yaptım hocam sonunda.. bi tane dlc almak zorunda kaldım ama olsun :) http://customsforge.com/topic/901-how-to-use-custom-dlcs-in-rs2014/ buradaki adımları eksiksiz yaptığın zaman oluyor zatne ama ben dlcyi almamıştım orijinal oyunda oynamak isteyenler mecbur alacaklar bendeki eski dlcyi denedim ama olmadı.. söz konusu dlc "Smashing Pumkins - Cherub Rock" neden bu olduğunu tam anlamadım ama custom songlar yapılırken bu ID'ye göre yapılıyor çoğunluğu o yüzden önemli.. yine de oyunu orijinal olupta custom songları çalıştıramayan olursa yardımcı olurum..

• donovans D kullanıcısına yanıt
    Bu süpermiş!

Oyunu orjinal aldım ama vakitsizlikten deneyememiştim. Denerim. Teşekkürler.. :)
    Teşekkürler, şu anda muhtemelen oyundaki şarkılar yeterli gelecek ama ileride bu bilginin çok işime yarayacağına eminim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    emin ol yetmez hocam.. müzik bu ucu bucağı yok.. sadece bende 500'e yakın şarkı var e bi de customforge sitesindeki database'i düşün..

(gerçi 7 notayla kaç tane şarkı çıkar ki diyen ortanç adlı bir halk ozanımız da var ama olsun :) )

hatta bu başlıkta ben türkçe şarkılar da yaptım ama tab yetersizliğinden dolayı uzun bir süredir gözüm kesmiyor açıkçası ama sevdiğim ve olmayan şarkıları yapıp yapıp çalıyodum ben bayadır.. hatta altyapıları direk oyuna aktarıyorum lead gitarsız.. sadece kendi gitarımın sesini alıyorum.. yukarda bahsedilen kendini kandırma mevzusu da tamamen doğru.. bi ara fade to black'i gitarsız çaldığım zaman kendimden soğumuştum e sonra inat edip yüzde 92'yle çaldım tabii :)

türkiye'de bu oyuna (oyun demek haksızlık tabii ama) olan ilgisizlik beni şaşırtıyor ama yine de gitarla az çok ilgilenmiş herkesin denemesi ve ondan sonra karar vermesi gerekiyor diye düşünüyorum..

yine de oyunla ilgili bir sorunuz olursa çekinmeyin sorun bilgim dahilinde her türlü yardımcı olurum..

Eyvallah.

Antrenman yaparken ara verince gitarı koyacak yer arıyordum, gittim bir stand aldım, hayatı kolaylaştırdım kendime

Biraz debeleniyim de illaki yardıma ihtiyacım olur Şimdilik emekleme safhasındayım...
  • Benim kablolar da geldi Kanada' dan bu gün. şimdi gitar temin etmek kaldı
  • Evinde gitarın var mı?
    Gidelim öyleyse...

Bu moddayım kaç gündür kararlaştırıp alamadım bi gitar
    İyi bir hoparlörün varsa hiç gerek yok amfiye. Sonuçta onda da hoparlör var. Hoparlör yoksa amfiyi clean modda kullanılabilirsin. Ama düzgün bir hoparlör ile daha temiz ses alacağını düşünüyorum. Oyunun tonları genelde iyi zaten. Black Keys-Tighten Up da şarkının sonundaki tonu yakalaman için tonla pedal ve amfi yatırımı yapman lazım.
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazmıştım, amfi var zaten ve ondan alıyorum sesleri, oyunun sadece arayüzünü kullanıyorum. Böylece oyunda hatalı şekilde doğru görünen sesler kafa karıştırmıyor.

Satıcıya Boss marka bir distortion almak istediğimi söyledim. İmzamdaki amfinin olduğunu öğrendiğinde onunla şu anda piyasada bulunan çoğu pedaldan daha sağlam distortion çıkışı alabileceğimi söyleyip satmadı Yani mevcut setup'ımla ilgili bir sıkıntım yok, yukarıda da yazmıştım zaten bende işlem tamam
  • quote:

Yukarıda yazmıştım, amfi var zaten ve ondan alıyorum sesleri, oyunun sadece arayüzünü kullanıyorum. Böylece oyunda hatalı şekilde doğru görünen sesler kafa karıştırmıyor.

Satıcıya Boss marka bir distortion almak istediğimi söyledim. İmzamdaki amfinin olduğunu öğrendiğinde onunla şu anda piyasada bulunan çoğu pedaldan daha sağlam distortion çıkışı alabileceğimi söyleyip satmadı Yani mevcut setup'ımla ilgili bir sıkıntım yok, yukarıda da yazmıştım zaten bende işlem tamam

İyi bir distortion alsan da yine de sadece amfiyle efekt konusunda çok fazla birşey yapamazsın gibi geliyor bana.
    Mesela dediğim ses bu.http://www.youtube.com/watch?v=ftX_Spvj0qY#t=185

Ama dediğin de bir noktada doğru. Oyun hataları biraz örtüyor. Oyuncuya olduğundan iyi çalıyormuş izlenimi veriyor biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 7 Aralık 2014; 22:38:50 >

Biraz daha ilerleyince Line 6 HD 500X ve BOSS GT-100 arasında bir seçim yapmayı düşünüyorum. Sanırım o videodaki efektleri yapabilir Neyse, bunlar hep sonraki işler, oyunda birkaç doğru nota basmaktan çok temeli düzgün atma derdindeyim, justinguitar'ı tavsiye ederim İngilizce iyiyse...

• quote:

Biraz daha ilerleyince Line 6 HD 500X ve BOSS GT-100 arasında bir seçim yapmayı düşünüyorum. Sanırım o videodaki efektleri yapabilir Neyse, bunlar hep sonraki işler, oyunda birkaç doğru nota basmaktan çok temeli düzgün atma derdindeyim, justinguitar'ı tavsiye ederim İngilizce iyiyse...

Hesap makinesi onlar boşver Revalver 4 yükle. Demosu bedava. Real tone kablon ile kullanabiliyorsun.
    http://www.youtube.com/watch?v=ZT-wAnDqRPA

Klavyeyi yere koyar ayak başparmağımla basarım aynı havayı verir artık

• Amazon'dan sıkıntısız geliyordu değil mi? PS4 39 dolar, bir de kargo + muhtemel vergi eklenir tabii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zinedine_zidane -- 11 Aralık 2014; 15:50:43 >
  • Beyler benim de bi sorum var. Daha önce oyunun kabloyu görmemesinden dolayı sormuştum sağolsun yardımcı olanlar oldu. Haftalar sonra oyunu çalıştırmayı başardım

Ama şimdi de şöyle bişey oldu (2011 kurdum şu anki pc 2014 e yetmedi ) oyunu oynarken üst üste bikaç notayı kaçırırsam sonrakilerin hiç birine basmıyor. Gitarın sesi geliyor ama basmamışım gibi davranıyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir veya başına gelen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.