Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kabloyu en ucuz nerden temin edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: unhill

arkadaşlar kabloyu en ucuz nerden temin edebilirim

aynen bende arıyordum forumda biri şaka gibi 150 ye satmaya çalıştı pm den
  • unhill U kullanıcısına yanıt
    Turkiyede çok pahalı ebay de ücretsiz kargo ile gonderenler var en mantıklısı o bence. Yada az kullanılmış ikinci el alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldım sonunda oyunum ps4

[simage]
    [/simage]
  • console-master kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, iyi eğlenceler şimdiden.

Kablo soran arkadaşlar ben forumda sıfır 110'a almıştım. Alış-veriş bölümüne bakın derim. Arkadaş fiyat arttırdıysa bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar birşey soracağım bu psn de birsürü dlc şarkı var bunlar uyumlu mu ps4 ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winston Smith

quote:

Orijinalden alıntı: unhill

arkadaşlar kabloyu en ucuz nerden temin edebilirim

aynen bende arıyordum forumda biri şaka gibi 150 ye satmaya çalıştı pm den

Bende çnceki sayfalarda bir arkadaş link paylaşmıştı. Ebay.ca Kanada ebay sitesinden bir satıcıdan aldım 30 dolara ücretsiz kargo ile aldım ben. 3 hafta da geldi.
  • Beyler ben birkaç aydır girmiyodum bi baktım bütün custom song siteleri kapanmış. Googledan biraz aradım ama doğru düzgün bi site bulamadım. Site öneribilecek var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaxyz

Beyler ben birkaç aydır girmiyodum bi baktım bütün custom song siteleri kapanmış. Googledan biraz aradım ama doğru düzgün bi site bulamadım. Site öneribilecek var mı acaba?

http://search.customsforge.com/
    üye olman lazım.
  • Oyun şu an steamde indirimde, gitarım var, oyunu alsam kabloyu en ucuz kaça temin edebilirim? Ayrıca videolarda gördüğüm kadarıyla notaların gelişi alışılması zor duruyor. Sizce sıkıntı çeker miyim, oyun faydalı olur mu?
  • Arkadaşlar, kullanmadığım real tone kabloyu satıyorum, almak isteyen olursa fiyat 100 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

Oyun şu an steamde indirimde, gitarım var, oyunu alsam kabloyu en ucuz kaça temin edebilirim? Ayrıca videolarda gördüğüm kadarıyla notaların gelişi alışılması zor duruyor. Sizce sıkıntı çeker miyim, oyun faydalı olur mu?

en uygun gittigidiyordan temin edersiniz. yazicioglu falan baya dolastim 200 liraya satmaya calisiyolar yersen :) oyuna alışmakta bişey yok notaların gelişi falan oynarken gayet rahat alışıyosun youtubedaki videolara falan bakıp gözün korkmasın herşeyin bi alıştırması var oyunda ben 200 küsüre oyun+kablo olarak aldim gg'dan hicte pisman olmadım almak isteyene tavsiye ederim kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

Oyun şu an steamde indirimde, gitarım var, oyunu alsam kabloyu en ucuz kaça temin edebilirim? Ayrıca videolarda gördüğüm kadarıyla notaların gelişi alışılması zor duruyor. Sizce sıkıntı çeker miyim, oyun faydalı olur mu?

en uygun gittigidiyordan temin edersiniz. yazicioglu falan baya dolastim 200 liraya satmaya calisiyolar yersen :) oyuna alışmakta bişey yok notaların gelişi falan oynarken gayet rahat alışıyosun youtubedaki videolara falan bakıp gözün korkmasın herşeyin bi alıştırması var oyunda ben 200 küsüre oyun+kablo olarak aldim gg'dan hicte pisman olmadım almak isteyene tavsiye ederim kesinlikle.

Aldım gitti en kısa sürede kablo temin edip oynarım bakalım

• Hobar kullanıcısına yanıt
    link için teşekkürler.
    rocksmith 2011 var ilki bunun içinde nereye atmalıyım indirdiğim CDLC dosyalarını acaba?
  • Arkadaşlar oyun playstore da 20 TL , son 8 saat.
    Ben de amazondan kablolu 40 dolar +15 dolar kargo toplamda 55 dolara almayı düşünğyorum . 9-14 gün arası geliyırmuş .
    Yoksa playstoredan 20 TL ye alsam da kabloyu Türkiyeden bir satıcıdan 120 tl alsam daha mı mantıklı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhanezidane

Arkadaşlar oyun playstore da 20 TL , son 8 saat.
    Ben de amazondan kablolu 40 dolar +15 dolar kargo toplamda 55 dolara almayı düşünğyorum . 9-14 gün arası geliyırmuş .
    Yoksa playstoredan 20 TL ye alsam da kabloyu Türkiyeden bir satıcıdan 120 tl alsam daha mı mantıklı ??

Hocam playstore da oyunu sepete ekle diyorum ama eklemiyor neden? Kampanya mı biti acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakage

quote:

Orijinalden alıntı: burhanezidane

Arkadaşlar oyun playstore da 20 TL , son 8 saat.

Hocam playstore da oyunu sepete ekle diyorum ama eklemiyor neden? Kampanya mı biti acaba?

Bende de aynı problem oldu . Hem mail attım hem de facebook sayfasından yazdım . Daha dönmediler . İstersen sen de mail at .
    Kampanyanın bitmesine daha var .
  • şuanda 40TL civarı indirimli fiyatlar nedense
  • Steam de fiyat 27 den 48 e çıkmış.
    Playstore da hala 20 TL ama ne hikmetse alma işlemi gerçekleşmiyor .

Bu durumda mantıklı olan bu mu acaba
    http://www.amazon.com/Rocksmith-2014-PC-Mac-Cable-Included/dp/B00D6PTMHI/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1419072356&sr=1-1&keywords=rocksmith+2014&pebp=1419072360656
  • evet playstore da oyun sayfasında satın alma scripti yok. listeden hemen satınal deyince de tepki vermiyor.
    muhtemelen stok tükenmiştir.
    ve zaten TTNET in haftasonu bu siteyi takib eden bir birimi olduğunuda sanmıyorum ki yarın ulaştıklarında kampanya dündü yapacak birşey yok diyecekler.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.