Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

Yahu bu oyun garip bir şekilde feci kasıyor. En low'a düşürdüm yine kasıyor. Bilgisayar özelliklerim de kötü değil hani. (i7, GeForce 765m, 8gb ram) Yok bu yardımcı olabilecek bir baba yiğit?

Çok geç gördüm. 765m olduğuna göre laptop sistem? hatta MSI GE60 veya 70 olduğunu tahmin ediyorum? Nvidia menüsünden intel ekran kartı seçili olabilir mi? Oyun olduğu için 765m seçmek lazım.

Bende MSI Ge70 var. Yağ gibi oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiyikliJedi

quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

Yahu bu oyun garip bir şekilde feci kasıyor. En low'a düşürdüm yine kasıyor. Bilgisayar özelliklerim de kötü değil hani. (i7, GeForce 765m, 8gb ram) Yok bu yardımcı olabilecek bir baba yiğit?

Çok geç gördüm. 765m olduğuna göre laptop sistem? hatta MSI GE60 veya 70 olduğunu tahmin ediyorum? Nvidia menüsünden intel ekran kartı seçili olabilir mi? Oyun olduğu için 765m seçmek lazım.

Bende MSI Ge70 var. Yağ gibi oyun

Monster :) Laptopun içi tozlanmış hocam. Temizleyince akmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: BiyikliJedi

Yok hocam Steam'le tanışıklığım bu oyun vasıtası ile değil. Vakti zamanında herkes çok kopya oyun oynamıştık. Emeğe saygı diye, sevdiğim eski oyunları hep Steam'den veya Battle.Net'ten aldım. Ama habire Steam'e, HumbleBundle'a falan girince bu sefer de oynamadığın/oynamayacağın bir sürü oyunu alıyorsun Benim Steam hesabı tamamen çöp vaziyette şimdi. PS4 de var bende, ama bu elektro olayı fena sardı beni. 2 aydır başka oyun oynamadım. Nette dolaşırken Smoke on the Water tabları denk geldi. Baktım o meşhur açılış riffini çalıyorum. Feci gaza geldim, ama Steam/Ubisoft'un kazığını yiyince canım sıkıldı. Sonra Allkeyshop'tan aradım, 9 Euro civarlarında bir paraya aldım Yine pahalı ama olsun.

Customsforge'ta da orijinal DLC olan parçalar yayınlanmıyor diye biliyordum ama varmış yaw.

Customforge'tan orijinal dlc olan parçaları indiremedim ben hocam farklı bir sayfaya yonlendiriyor. Siz yapabildiniz mi onu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Kaldırmışlar galiba. Sonra denedim ama olmadı.
  • rocksmith.exe çalışmayı durdurdu hatasını çözebilen var mı giremiyorum bir türlü.

bir de kablo nereden alabilirim hepsi aynı mı bu kabloların arkadaşlar kalitelisi çakması falan var mı? İyisinden almak lazım.

İstanbulda elden alınabilecek bir yer veya internet sitesi önerebilir misiniz?

Oyunu torrentten indirdim -gerçi henüz açılmadı ama- orijinal oyun şart mı?Beğenirsem satın almayı düşünüyorum çünkü

Bilgilendirirseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrulmd

rocksmith.exe çalışmayı durdurdu hatasını çözebilen var mı giremiyorum bir türlü.

bir de kablo nereden alabilirim hepsi aynı mı bu kabloların arkadaşlar kalitelisi çakması falan var mı? İyisinden almak lazım.

İstanbulda elden alınabilecek bir yer veya internet sitesi önerebilir misiniz?

Oyunu torrentten indirdim -gerçi henüz açılmadı ama- orijinal oyun şart mı?Beğenirsem satın almayı düşünüyorum çünkü

Bilgilendirirseniz çok sevinirim

http://www.playerror.com/index/rocksmith-2014/rocksmith-exe-has-stopped-working.html

şuradakileri uygulayarak problemimi çözdüm program açılıyor.

• Rocksmith kablomu satmak istiyorum. İlanımı inceleyebilirsiniz

İlan LİNK
  • İzmir içi kablo satan varsa pm
  • Windows 10 a geçiş yapan var mı?

8.1 den update ederek Windows 10 (10240) a geçtim. Oyunun performansı düştü. Eskiden 2 olan Audio engine (düşük olması daha iyi) ayarını şimdi 4 e çıkarmam gerekiyor. 2 yaparsam ses bozuk çıkıyor. Ayrıca oyun akıcılığını kaybetti fps 60 da sabit ama shuttering oluyor.

Oyunu orjinal olan var mı? Onlardaki versiyon kaç? Bendeki 165.260519 şu an.

Bir iki hafta sonra temiz kurulum yapacağım bakalım o zaman ne olacak.
  • Customforge dan orjinal DLC indiremezsiniz. Başka yerlere bakmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Customforge dan orjinal DLC indiremezsiniz. Başka yerlere bakmanız lazım.

Hocam bulup da söylerseniz çok makbule geçer gerçekten çalmak istediğim çok şarkı var ama neredeyse hepsi orijinal dlc olarak mevcut ve ekstra şarkı almak da çok pahalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Beğendiğim dlc yi arayıp buluyorum ben bazen bulamadığım da oluyor. Hepsini yayınlayan bir maden bulamadım daha Bulursam söylerim. İstediğin DLC varsa yaz daha önce indirdiklerim arasında olabilir. upload ederim.
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Toplu halde pm atarım hocam ben

• pcye rocksmith 14ü kurdum dlc buldum. dlcleri gerekli yerlere attım oyunda gözüküyor ama şarkıya girerken boş ekranda kalıyor. gitarı boş boş çalabiliyorum ama şarkıya başlamıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdforumlar

pcye rocksmith 14ü kurdum dlc buldum. dlcleri gerekli yerlere attım oyunda gözüküyor ama şarkıya girerken boş ekranda kalıyor. gitarı boş boş çalabiliyorum ama şarkıya başlamıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim

dlclerde sıkıntı olabilir. Bir site var oradan indirin.
  • dlc şarkılarında direkt full şarkıyı mı çaldırtıyor hep. kolaydan başlayıp çaldıkça zorlaşması gibi bi şey var mı?
    eyv başka dlcler indirdim girebiliyor artık ama bana full şarkıyı çaldırtıyor çalamıyorum :)

• CDLC'leri indirirken DD (dynamic difficulty) olup olmamasına dikkat ederek indirin. DD olan çoğu şarkıda 4 seviye olarak zorluk seviyesi var ama bazıları çok daha fazla da olabiliyor.

Riff Repeater kısmına girerseniz parçanın sadece seçtiğiniz kısmını da çalabiliyorsunuz diğer şarkılarda olduğu gibi.

Metallica şarkılarını arıyordum bahsettiğim oyuna girerken donma Metallica şarkılarında oluyordu. sonra başka dlc ile buldum şarkıyı açabildim ama tüm notaları çaldırıyordu. bahsettiğin cdlc leri nerden bulurum varsa bana yollar mısın. özellikle Metallica

• quote:

Orijinalden alıntı: hdforumlar

dlc şarkılarında direkt full şarkıyı mı çaldırtıyor hep. kolaydan başlayıp çaldıkça zorlaşması gibi bi şey var mı?
    eyv başka dlcler indirdim girebiliyor artık ama bana full şarkıyı çaldırtıyor çalamıyorum :)

http://search.customsforge.com şu siteye üye olun.İstediğiniz şarkıyı seçin indirin ama indirirken dikkat edin açılan sayfada şarkı hakkında bilgi veriyor orada level 1 olduğu zaman size hiç kolaylaştırmadan getiriyor orada levelin 1den büyük olmasına dikkat edin, ne kadar büyük o kadar iyi yani

Bazı şarkılar mükemmelken bazılarının seslerinde sıkıntı hepsi aynı değil yani ama bazı kullanıcılar iyi yapıyor, tik almışlara dikkat edin.Oyunun dlclerini bulabilirseniz daha iyi olur ama fiyatı çok pahalı

• Ubisoft tarafından çıkarılan orjinal DLC ve custom olanlar farklı. Customforge den indirdiklerinin çalışması için D3DX9_42.dll dosyasını oyunun dizinine kopyalaman gerekiyor.

Ayrıca custom şarkılar kütüphane açısından zengindir. zamanın hit şarkılarının hepsi var ama kalite olarak bazen isteneni vermez. Dinamik zorluk olsa da verimli olmayabiliyor. Orjinal olanların dinamik zorluğu üzerinde düşünülüp yapıldığı belli. Adım adım %100 e getiriyor. Ama bazı custom şarkılar aradan notalar rastgele çıkarılmış gibi saçma sapan.

Ayrıca gitarın tonu ve miksajı da kötü olabiliyor.

Bu konularda başarılı custom şarkılar olsa da yukarda saydıklarımı yaşaman olası. O yüzden özellikle yeni başlıyorsan mümkün olduğunca orjinal dlc edinmeye çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 27 Temmuz 2015; 17:17:00 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.