Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yaparsan tele vurduktan sonra ses gecikmeli gelir. İşlemci ne kadar iyiyse o kadar düşük değerde düzgün sese izin verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Çok yaparsan tele vurduktan sonra ses gecikmeli gelir. İşlemci ne kadar iyiyse o kadar düşük değerde düzgün sese izin verir.

Anladim sagolun. Yarin ayarlarim tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper bişey farkettim beyler şarkı zorluğu nolursa olsun indirin dlc yi oyunda zorluk seviyesi ayarlayabiliyosunuz riff repeater a giriyosunuz sonra en altın bi üstünde set end mi ne var ordan tüm şarkıyı seçiyosunuz sonra üstlerde difficulty var ordan zorluğu ayarlıyosunuz ben riff repeterda riffleri öğrenip sonra çalıyorum bundan daha kolay oluyo ben ritim gitarist olduğum için lead e sonra geçeceğimden lead ler için bu çok işe yarar hadi kolay gelsin :D
  • Manyak şarkı buldum
  • Bir tane daha
  • Real tone kablosu olmadan iğrenç bir cızırtı geliyor tune bile yapılamıyor her türlü şeyi denedim, line in yok mic fen giriyorum kafayı yemek üzereyim :( Nasıl hallederim? Diğer programlarda hiç sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orijinal real tone kablosunu nereden alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cklnc -- 12 Ağustos 2015; 14:58:35 >
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Çok zor bunlar be hocam.
  • 2 gündür rondo alla turca ya kasıyorum. Ama bayağı zor dediğin gibi. Bölümleri ayrı çalabilsem de geçişlerde sorun yaşıyorum. Ama benim serçe parmağım hem güç hem refleks açısından bayağı zayıftı. serçe parmağı geliştirmek için çok iyi bir alıştırma imkanı veriyor. Bunu tam olarak çalamasam da bunu çaldıktan sonra diğer şarkıları daha düzgün çalmaya başladım. Tam level atlamalık şarkı.
  • quote:

2 gündür rondo alla turca ya kasıyorum. Ama bayağı zor dediğin gibi. Bölümleri ayrı çalabilsem de geçişlerde sorun yaşıyorum. Ama benim serçe parmağım hem güç hem refleks açısından bayağı zayıftı. serçe parmağı geliştirmek için çok iyi bir alıştırma imkanı veriyor. Bunu tam olarak çalamasam da bunu çaldıktan sonra diğer şarkıları daha düzgün çalmaya başladım. Tam level atlamalık şarkı.

ben ritimde Whiplash ve The Soul Man'i çalmaya çalışıyorum. Lead inanılmaz zor geliyor hocam hele sololar falan üff
  • Ritimle aram yoktur pek. Lead çaldım genelde başından beri ama hızım bir noktada tıkandı diyebilirim. Daha fazla hızlanamıyorum

https://youtu.be/Pte0UV7vGRw?t=250 Şu solonun ilk kısmın sonuna kadar geliyorum ama ikinci kısımda ben iptal
  • quote:

Ritimle aram yoktur pek. Lead çaldım genelde başından beri ama hızım bir noktada tıkandı diyebilirim. Daha fazla hızlanamıyorum

https://youtu.be/Pte0UV7vGRw?t=250 Şu solonun ilk kısmın sonuna kadar geliyorum ama ikinci kısımda ben iptal

o yine iyi hocam ya şu; https://youtu.be/T4sGYOVqCxo?t=4m56s

24. perde nedir ya teli kopartacak hayvanlar

• Hayvanlığın lüzumu yok şimdi Bazı gitarlarda o kadar perde yok.
  • quote:

Hayvanlığın lüzumu yok şimdi Bazı gitarlarda o kadar perde yok.

Bende de varda ulaşılmıyor maalesef yahu ben çalamıyorum adamlar bu soloları birde yazıyor
  • cklnc C kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor'dan almıştım ben. Orijinal oyunla beraber.
    Almanya'da daha ucuz. 25-30 Euro civarına bulunuyor. Tanıdık varsa Almanya'da aldırabilirsiniz. idealo(nokta)de ve ebay(nokta)de sitelerinde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiyikliJedi

Gittigidiyor'dan almıştım ben. Orijinal oyunla beraber.
    Almanya'da daha ucuz. 25-30 Euro civarına bulunuyor. Tanıdık varsa Almanya'da aldırabilirsiniz. idealo(nokta)de ve ebay(nokta)de sitelerinde var.

bakalım dostum benim de aklımda gittigidiyor var ama yurtdışı imkanlarını da zorlayabilirim :) bir de sormak istediğim ben yaklaşık 2 yıldır çalışmıyorum gitar, soğumuştum iyice şimdi bu oyunu görünce tekrardan bir heveslendim gitara öyle büyük mucizeler beklemiyorum bu saatten sonra kendimden fakat tekrar o zevki tadabilir miyim bu oyun sayesinde sizin görüşleriniz nelerdir?
  • Parçalara nasıl çalışıyorsunuz? Oyunla çalışmak çok zor. Guitar pro tablarından çalışmak daha kolay. Ben verim alamadım bu oyundan.
  • No Cable exe çalışmayı durdurdu diyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockAndRollNeverDie

No Cable exe çalışmayı durdurdu diyor bende

Directx runtime'larını yükle.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.