Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu hafta siparis gececegim no cable filan epey ugrastiriyor amazondan alicam bu hafta sonu tahmini oyun+kablo 45$ gibi birsey burdan ucuza geliyor en azndan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an Amazonda indirim var . Kargo dahil 42 dolara oyun + kablo geliyor .
    LİNK
  • Bu arada ekşisözlükten oyunla ilgili beğendiğim bir yorumu da ekleyim.
    https://eksisozluk.com/entry/53061932
    quote:

artik cdlc olarak backing track'li sarkilar da dusmeye basladi. tabi boyle daha zevkli hale geldi. tum dlc ve orijinal rs sarkilari gitarsiz olsaydi iyi olurdu da, yapimcilar bunun zor oldugunu, multi-track lisans falan derken sorun cikacagini soylemislerdi. customsforge'da mesela su an californication, comfortably numb'in gitarsiz versiyonlari mevcut. cogu sarkilar bildigimiz standart mp3. en pratik yontem music volume'u azaltmak.

gecenlerde line 6 hd500x aldim, artik onunla caliyorum. hem rocksmith'te notalar algilansin hem hd500'den kendi tonlarimla calayim derseniz o da mumkun. cable splitter, hd500'de left/right pan veya fx out yapmak gibi yontemleri var. simdilik pek presetle ugrasmaya vaktim olmadigi icin 4-5 tane presetle tum rocksmith sarkilarini caliyorum.

cdlc olusturma isine biraz girdim, yarisinda skerim bu isi deyip ciktim, baya ugras ve nota bilgisi/deneyimi gerektiriyor.

ha bir de customsforge'da sadece sololardan olusan sarkilar var, david gilmour solos'u oneririm, 20 dakika nasil gecti anlamiyorsunuz, baya guzel olmus.

gitara/rocksmith'e baslayali 1 sene oldu artik. su an bir cok riff'leri rs'siz ezbere calabiliyorum. 1 sene once takilip kaldigim, hizli gelen kisimlar su an yag gibi akiyor (trivium - dying in your arms, veya arctic monkeys - are you mine'da hammer on - pull off'lu kisimlar mesela). bend'ler, pinch harmonics, palm mute, string skipping baya gelisti. hala eksik kisimlar akor gecisleri (power chord'larda sorun yok). o da hep leade odaklandigim icin, pek akorlu kisimlar denk gelmedi, haliyle gelismedi. hybrid picking, finger picking, arpeggio da zayif kaldi maalesef. tavsiyem sik-sik lead/rhythm degisikligi yapmak ve teknikleri rocksmith'siz, youtube videolari ile pratik yapmak.

teori kismina da pek vakit ayiramadim, ama ust iki telin notalarini nerdeyse ezbere biliyorum artik. 3 tane pentatonic scale'i de tam ogrendim. 1 sene icin cok degil, ama sadece haftasonlari pratik yapabildigim icin yeterli bence.

edit: hd500x'te kullandigim patch'lerin onune fx out koyup rocksmith kablosunu hep takili birakiyorum. tuning degistirme zamani kablo tak cikar derdi olmuyor, rocksmithin nota algilamasinda da sorun olmuyor. rocksmithin tuningi nedense hep daha sharp oluyor. o yuzden hd500x'de daha sonra bir daha tuning yapiyorum. bu yontemde rocksmith'in guitar volume'unu 0 yapmak lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 13 Aralık 2015; 1:32:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

Şu an Amazonda indirim var . Kargo dahil 42 dolara oyun + kablo geliyor .
    LİNK

Link için teşekkürler. Az kalsın, başka bir satıcıdan sadece kabloyu 41$'a sipariş verecektim.

EDIT: Şu anda 55.53$ görünüyor ücreti. İndirime girer mi acaba yine?

Bu arada, gitar çalmayı hiç bilmiyorum. Elimde 4 sene kadar önce sıfır aldığım, ama aldığımdan beri öylece duran bir Ibanez Grg 170DX gitar var. Bir süre Selim Işık videolarına bakmıştım, ancak vakit bulamadığımdan uğraşmamıştım daha fazla. Bu oyunun bana bir faydası olur mu, para vermeme değer mi, gitarı öğrenmem konusunda en azından temel bir şeyleri öğrenebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 4 Aralık 2015; 3:16:15 >

• Rocksmith orjinal kablosunu aldım , kabloyu bağlayıp oyuna girdiğimde '' Rocksmith cable is unplugged '' hatasını alıyorum , nasıl çözebiliriz ? Şimdiden teşekkürler .

Edit : Windows 7 kullanıyordum , 8.1 yükledim düzeldi sorun . İlkinde gitar kablosunu bilgisayar görmüyordu , windows 8.1de direk tanıdı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsvinner -- 8 Aralık 2015; 22:18:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsvinner

Rocksmith orjinal kablosunu aldım , kabloyu bağlayıp oyuna girdiğimde '' Rocksmith cable is unplugged '' hatasını alıyorum , nasıl çözebiliriz ? Şimdiden teşekkürler .

Edit : Windows 7 kullanıyordum , 8.1 yükledim düzeldi sorun . İlkinde gitar kablosunu bilgisayar görmüyordu , windows 8.1de direk tanıdı .

Nereden aldınız hocam kabloyu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

quote:

Rocksmith orjinal kablosunu aldım , kabloyu bağlayıp oyuna girdiğimde '' Rocksmith cable is unplugged '' hatasını alıyorum , nasıl çözebiliriz ? Şimdiden teşekkürler .

Amazon'dan aldım Black Friday indirimi ile oyun + kablo kargo dahil 41 dolara geldi .
  • quote:

Amazon'dan aldım Black Friday indirimi ile oyun + kablo kargo dahil 41 dolara geldi .

Ne güzel ucuza gelmiş ya. Bu oyundan daha önceden haberim olsaydı ben de sipariş verirdim. Şimdi her gün Amazon'a bakıyorum ki ucuzlarsa kapıym bi tane
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

quote:

İnanır mısınız Black Friday boyunca "ulan ben bir şey alacaktım da neydi acaba" diye Rocksmith'i hatırlamaya çalıştım. Keşke aklıma gelseydi de alsaydım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar real tone cableımı satıyorum ilgilenenler pmden mesaj atabilirler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elanorth

Merhaba arkadaşlar,

Bu oyunun profesyonel ses kartıyla oynama imkanı var mı? Şimdi gitar için pro kart varken o uyduruk şeye dünya para vermek istemiyorum. Birde cidden güzel mi onuda bilmiyorum. Mac versiyonu yerine bunu Win versiyonunda yapmama daha mantıklı sanırım.
    Tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Ne yazık ki oyun , harici ses kartı desteklemiyor sadece onboard destekliyor . Bunun için çok araştırma yaptım tamamiyle yazılımsal olarak oyun profesyonel kartı bağlayıp bilgisayarda varsayılanı devredışı bıraktığınızda kartı görmüyor , desteklemiyor . Ben de bu dertten muzdaripim , yaza kablosunu almayı düşünüyorum .

steinberg ur22 var bende başta ses kartını algılamıyordu denetim masası ses kartı ayarlarını 192 diye falan degistirdim şuan sorunsuz çalışıyor

• Sarkilari nerden indirebiliriz arkadaslar ilk sayfadaki link bozuk

• Elimde şimdiye kadar çıkmış tüm dlc leri içeren indirme bağlantısı var beyler
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Oyunu torrentten indirsek, bu DLC'leri felan kullanabiliyor muyuz? Orijinal mi olması lazım yoksa oyunun?
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    Kullanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Elimde şimdiye kadar çıkmış tüm dlc leri içeren indirme bağlantısı var beyler

Hocam ozelden link atabilirmisiniz ya hazir okuldayken indireyim bulamadim bir türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsTraLL -- 14 Aralık 2015; 9:30:37 >
  • Real Tone canlı çok farkettiriyor. Hatta oyun haricinde Guitar rig 5 programında bile arada dağlar kadar fark var.

• Merhabalar,

oyunu amazondan kargo dahil 39 dolara aldım (ps4 versiyon) haftaya elimde olur. Elektro gitara yeni başlayacağım dolayısıyla başlangıç için gitar öneriniz var mı? ucuz bir gitar arıyorum (max 500 TL) anfi vs almayacağım.
    http://urun.gittigidiyor.com/muzik-plak-enstruman/gitar-elektro-manuel-raymond-mre3sb-199765105 gitarı hem ucuz hem de işimi görür diye düşünüyorum.

Gitar konusunda öneriniz var mı?
  • 1. DLC linkini PM alabilir miyim?
    2. DLC oyuna nasıl ekleniyor? anlatabilir misiniz?
    3. Kabloyu oyun harici kullanabilmek için yapmanız gereken tek şey Mikrofon ayarlarında Dinle yazan kutucuğu işaretlemek olacak. Hatta bazı trial deneme sürümü yazılımlar ile sesi değiştiredebilirsiniz. Çalabilene konser havası katıyor benim gibi amatörler ise komşuların kafasını şişiriyor sadece. Bende kulaklıkla çalıyorum zaten.
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    pm attım. Dosyaları oyunun kurulu olduğu klasörde dlc klasörüne at. Dlc klasörü yoksa kendin oluşturup öyle at.

mikrofon ayarlarından dinle yazan kutucuğu işaretlersen çok fazla gecikme olur. Asio sürücüsü kurman lazım.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.