Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyundayken gitardan clean ses mi geliyor sadece? Bazı oynanış videolarına baktım da, adamlar hiç efektli distortionlı felan çalmıyor, sadece clean moddalar.

Bu arada şansımı denemek için oyunun orjinal kablosu olmayan bir kablo sipariş ettim, 6$ fiyatı. Ya tutarsa dedim, olmazsa orjinalini alırım oyunla birlikte.
  • Tutarsa haber verin mutlaka ben kabloları ebay.ca dan 20 dılardan almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fromelf kullanıcısına yanıt
    Oyunu oynamasına oynarsın ama normalde çocuğun eline oyalansın diye verilir o gitar anca.
    Epiphone Special II al. İkinci el daha iyi gitarlar da bulabilirsin o paraya.
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    4 Aralık'ta sipariş verdim. Şu an halen kargoda görünüyor. Geldiği zaman buradan bilgi veririm.
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Bugün gidip Epiphone 2 ye bakacağım Bu linkteki tek çekim fiyatı iyi geldi akşam uğrayacağım. linkteki ürünü alsam nasıl olur? daha mı iyidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fromelf -- 16 Aralık 2015; 11:13:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fromelf

Bugün gidip Epiphone 2 ye bakacağım Bu linkteki tek çekim fiyatı iyi geldi akşam uğrayacağım. linkteki ürünü alsam nasıl olur? daha mı iyidir?

Özellikle metal ve rock tonları çalacaksan manyetikleri ikili olan humbucker manyetik olsun. Forumun çek satış bölümünde n11 için %20 lik falan çekler var. Onları da kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: fromelf

Özellikle metal ve rock tonları çalacaksan manyetikleri ikili olan humbucker manyetik olsun. Forumun çek satış bölümünde n11 için %20 lik falan çekler var. Onları da kullanabilirsin.

Aynı gitar bende var ( bullet stratocaster hss ) çok sert tonlar alamazsın ama yine de seni tatmin eder , klavyesi harikadır , rahat çalarsın . Blues , rock , jazz ,grunge , punk tonları yakalarsın metal de çalarsın ama çok sert bir ton bekleme , başlangıç için ideal bir gitar ( 2. ellere de bak derim ) .

• quote:

pm attım. Dosyaları oyunun kurulu olduğu klasörde dlc klasörüne at. Dlc klasörü yoksa kendin oluşturup öyle at.

mikrofon ayarlarından dinle yazan kutucuğu işaretlersen çok fazla gecikme olur. Asio sürücüsü kurman lazım.

Hocam dediginiz gibi yaptim aynen oyunun kurulu olduguyere DLC diye klasor acip torrebteki dlc leri orsya yukledm ancak oyunda herhangi bi degisiklik olmadi

• Elimdeki Real Tone Cable satılıktır arkadaşlar 100 TL ilgilenenler PM
    http://forum.donanimhaber.com/m_113019658/f_//tm.htm#113019658
  • ps3 varken bi hevesle almıştım bu oyunu. 2014 olanını.

güzel oyun. ama gitar çalmayı bilen birisi olarak pek ısınamadım. tablar soldan sağa aksaydı efsane olurdu (umarım seçeneklerde bu yoktur. varsa kafama tüküreyim). sattım ben de o yüzden kısa sürede oyunu.

bence ilk başta kırıklı olanını indirin deneyin. normal jack kablosu bile de pc den oynanabiliyomuş galiba. severseniz alın orjinal oyun ve kablosunu.
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin şey bu ise vardı
  • quote:

Bahsettiğin şey bu ise vardı

bunu biliyorum ama pek kullanışlı gelmemişti bana.
  • AsTraLL A kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun orijinal mi yoksa torrentten mi indirmiştiniz. Dlc ler dışında oyun klasörüne atılması gereken 1-2 dosya vardı sanırım oyunun dlc'leri algılaması için.

• quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Hocam oyun orijinal mi yoksa torrentten mi indirmiştiniz. Dlc ler dışında oyun klasörüne atılması gereken 1-2 dosya vardı sanırım oyunun dlc'leri algılaması için.

Orjinal hocam ne yaptiysam gormedi dlc leri

• Bu oyunu kendi amfim ile oynama imkanım var mı? Ses amfiden çıksın istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

Bu oyunu kendi amfim ile oynama imkanım var mı? Ses amfiden çıksın istiyorum

Playstation'ı amfiye bağlarsan ancak olabilir. Sesin mutlaka playstation veya pc ye girmesi lazım ki sistem senin doğru çalıp çalmadığını kontrol edebilsin
  • Gitarın çıkışını y kablo ile ikiye ayır rocksmith kablosunu pc ye, diğer çıkışı da amfiye bağla. Oyunun mixer ayarlarından kendi gitarının sesini kıs.
  • Y kablo nedir? Amfiden real cabloyu bağladım ama ses pcden geldi
  • quote:

Y kablo nedir? Amfiden real cabloyu bağladım ama ses pcden geldi

Gitarın çıkışına şunu takıp çıkışlardan birine amfi birine real tone kablo bağlarsan büyük ihtimalle istediğin gibi olur.
  • quote:

quote:

Y kablo nedir? Amfiden real cabloyu bağladım ama ses pcden geldi

Gitarın çıkışına şunu takıp çıkışlardan birine amfi birine real tone kablo bağlarsan büyük ihtimalle istediğin gibi olur.

teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.