Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nohackmove

Tutarsa haber verin mutlaka ben kabloları ebay.ca dan 20 dılardan almıştım

Tutmadı. Kablo bugün gelmiş. Şimdi denedim, olmuyor. Oyun kabloyu algılamıyor. Kabloyu deneyebileceğim başka bir program felan varsa bilmiyorum.
  • Arkadaşlar merhaba
    Bugün bende oyunu kabloyla birlikte satın aldım. Dlcleri torrentte buldum ama bunları çalıştırmak için steam üzerinden cherock gibi bir dll mi satın almam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Arkadaşlar merhaba
    Bugün bende oyunu kabloyla birlikte satın aldım. Dlcleri torrentte buldum ama bunları çalıştırmak için steam üzerinden cherock gibi bir dll mi satın almam gerekiyor?

Nerden ve kaça aldın hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Arkadaşlar merhaba

Gittigidiyordan 250'ye aldım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Arkadaşlar merhaba

Gittigidiyordan 250'ye aldım

Çok değil mi o fiyat? Amazon'da orjinal Ubisoft'un ürünü oyun + kablo 50$ civarı = 150 TL felan.. Ben kampanya takip ediyorum ucuzlarsa alıcam.

http://www.amazon.com/gp/product/B00D6PTMHI?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER

• Arkadaşlar merhaba ben elektrogitar öğrenmek istiyorum ve amfi alacak param yok.Bu oyunla beraber gitar çalınabiliyor mu?Yardımcı olursanız sevinirim dostlar,fazla bilmiyorum.

• Arkadaşlar lütfen yardım edin benim param fazla yok.Zaten bir konsol ve gitar alacaktım ama para yok o yüzden ps3+150 tl kablo ve rocksmith almayı düşünüyorum.1yıl sonra satarım zaten ama önmeli olan şu.Ben les Paul special 2 almak istiyorum.Ama mecburen 2.el alacağım.300 Tl para kaldı gitara.Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amfi almasan da olur. Çoğu ucuz amfiden iyi ve çeşitli ses veriyor zaten. Special II ikinci el 300TL civarında bulabileceğin uygun bir gitar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Amfi almasan da olur. Çoğu ucuz amfiden iyi ve çeşitli ses veriyor zaten. Special II ikinci el 300TL civarında bulabileceğin uygun bir gitar

Gitarın tonunu çok beğendim.Cort x2 alacaktım 200 tlye ama çevremdeki metalci arkadaşlarım saldırdı,o gitarı alma sakın diye.Neyse inşallah kablosunu bulabilirim.Sizce ps den mi yoksa kötü bir pc var ondan mı oynamak gerekiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rocksmith 2014 + dlc kapat hatası veriyor, Loading is finished yazdıktan sonra.
    bunu yaşayan var mı
  • Bende almayı düşündüm de prs se custom semi h. 22 gitarım. Ne kadar faydası olur? Ezik bi pc var. Neler almam gerekiyo sorunsuz bi deneyim için?

• Gitarın tellere vurduğum gibi tel sesi değilde gürültü geliyor beyler. Akor hiçbir şekilde yapılmıyor zaten. Jack küçültücü var şuan. 1 haftadır uğraşıyorum beceremedim..

@Hobar Hocam siz oyundan anlıyor gibisiniz o yüzden haberdar edeyim dedim
  • Şu an sadece kablosunu veya kablolu sürümü en ucuz şekilde nasıl alabilirim?

Dah çok laptopta amfi özelliğini kullanmak için alıcam.Dandik ibanez 10g amfim var adam gibi ton falan alamıyorum zaten kulaklıkla kullanıyorum malum apartman şartları Oyunla daha iyi sonuç alma şansım var mı? Gitarım da grg170dx sert tonlara sahip bir gitar bu vesileyle yumuşak ton alabilir miyim? Zaten ev ortamında kendi kendime çalıyorum processor falan almaktansa bunu alıp şimdilik ucuza halledeyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 1 Şubat 2016; 13:37:05 >
  • Stygián kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Benim gitar da Ibanez GRG170Dx, amfim Marshall 15fx.. Gitarı bir türlü öğrenmek nasip olmadı. Oyundan alacağım ses daha tatmin edici olur mu, ve gitarı öğrenebilir miyim oyunla?
  • bilgisayarım çok ezik acaba açar mı?

• arkadaşlar rocksmith 2014 gitar ile beraber ps4 için almak istiyorum nereden alabilirim bilen varmı?

birde farklı elektro gitarları oyuna bağlayabiliyor muyuz?
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    evet farklı gitar bağlayabiliyorsun. gitarı ayrıca alman daha mantıklı olur. kabloyu gittigidiyor ya da ebay dan alabilirsin. oyunu da ben endonezya psnden 40 tl civarına almıştım.
  • ilberhoca kullanıcısına yanıt
    peki ben daha önce klasik gitar bir iki çaldım yani basit nota nota, notalara uyarak çalmaya çalıştım diyim. kısaca hiç gitar elime almamış değilim. ancak hedefim de stratovarious değil. önerebileceğiniz bir gitar varmı bu oyun için?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilberhoca -- 4 Şubat 2016; 14:39:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    x cort ve ibanezin ucuz modelleri giriş seviyesi için uygundur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.