Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler. dlclerin orijinal ve custom olabileceğini düşünmemiştim. dediğin mantıklı biri para karşılığı olduğu için üstünde çalışılmış orijinal dlcler kalitelidir. ama bunları nasıl bulup diğerlerinden ayırt ederim bu konuda tecrübem yok zamanla olacaktır. bunu indirirken anlayabileceğim bi püf noktası vardır mutlaka. var mı böyle bi şey?
  • bi de Mac OS X için korsan kullanan var mı steam dışında yani. ben bulamadım da :D
  • https://www.youtube.com/user/Rocksmithgame/videos

Burası rocksmith in youtube kanalı. Burda dlc lerin tanıtımı yapılıyor. Steamde de var. Nerdeyse her hafta yeni dlc çıkıyor. DLC lerin dosyalarını google da arayıp buluyorsun.

Windows için olan dlc mac de çalışıyor mu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 27 Temmuz 2015; 17:56:08 >
  • Cdlc leri customsforge dan indiriyorum diğer arkadaşlar da söylemişler zaten nasıl çalıştığını falan. Ama orijinal dlc olan parçaları satın almadan nasıl çalıştırıldığını bilmiyorum ben onu da öğreniriz yakında :D cdlc olanları dedikleri gibi dynamic difficulty olsa bile zorluk seviyesinde saçma atlamalar olabiliyor. O yüzden ben zorluğu %100 de bırakıp hızını azaltıp o şekilde çalışıyorum onlara. Master of puppets için yavaşça arttırmaktan daha fazla işe yaradı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar takipteyim :)
  • Oyunu orjinal ve kablolu olarak oynayan arkadaşların yardımı lazım rocksmith 2014 ün rocksmith.exe dosyasının içindeki görüntü ve ses ayarları lazım millet hiç bi yerde bulamıyorum kablo aldım 160 tl ye oyunu oynayamıyorum ayarları bozuk olduğu için lütfen yardım :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [Audio] EnableMicrophone=0 ExclusiveMode=1 LatencyBuffer=6 ForceDefaultPlaybackDevice= ForceWDM=0 ForceDirectXSink=0 Win32UltraLowLatencyMode=0 DumpAudioLog=0 MaxOutputBufferSize=216 [Renderer.Win32] ShowGamepadUI=0 ScreenWidth=0 ScreenHeight=0 Fullscreen=0 VisualQuality=0 RenderingWidth=0 RenderingHeight=0 EnablePostEffects=1 EnableShadows=1 EnableHighResScope=1 EnableDepthOfField=1 EnablePerPixelLighting=1 MsaaSamples=4 DisableBrowser=0 [Net] UseProxy=1 bu ayarların orjinal hali lazım millet acil yardım .

• Acil yardım lütfen millet :(

• [Audio]
    EnableMicrophone=0
    ExclusiveMode=0
    LatencyBuffer=16
    ForceDefaultPlaybackDevice=
    ForceWDM=0
    ForceDirectXSink=0
    Win32UltraLowLatencyMode=1
    DumpAudioLog=0
    MaxOutputBufferSize=0
    [Renderer.Win32]
    ShowGamepadUI=0
    ScreenWidth=0
    ScreenHeight=0
    Fullscreen=0
    VisualQuality=2
    RenderingWidth=0
    RenderingHeight=0
    EnablePostEffects=1
    EnableShadows=1
    EnableHighResScope=1
    EnableDepthOfField=1
    EnablePerPixelLighting=1
    MsaaSamples=4
    DisableBrowser=0
    [Net]
    UseProxy=1

Bendeki bu, kabloya fazla para vermişssin.
  • RedEvilll R kullanıcısına yanıt
    [Audio]
    EnableMicrophone=0
    ExclusiveMode=0
    LatencyBuffer=16
    ForceDefaultPlaybackDevice=
    ForceWDM=0
    ForceDirectXSink=0
    Win32UltraLowLatencyMode=1
    DumpAudioLog=0
    MaxOutputBufferSize=0
    [Renderer.Win32]
    ShowGamepadUI=0
    ScreenWidth=0
    ScreenHeight=0
    Fullscreen=0
    VisualQuality=2
    RenderingWidth=0
    RenderingHeight=0
    EnablePostEffects=1
    EnableShadows=1
    EnableHighResScope=1
    EnableDepthOfField=1
    EnablePerPixelLighting=1
    MsaaSamples=4
    DisableBrowser=0
    [Net]
    UseProxy=1
  • Arkadaşlar ben bu oyunu torrent ile kurdum. Üstüne crack filan da yaptım. nocable fix ve Rocksmith 2014 uygulamasından giriş yapmaya çalışıyorum.
    Rocksmith2014.exe çalışmayı durdurdu hata alıyorum.
    Sebebi nedir? Ne yapmalıyım?
  • Eyvallah dostum sağolasın deli gibi arıyodum bunları üstad ankarada kablo bulamadım istanbuldan getirttim kapıda ödemeliye 15 tl ek ücret kestiler alıyımda kurtuluyum artık diyerek parayı yemeden aceleyle aldım hemen :D

• dexarrow kullanıcısına yanıt
    Oyunu satın almadan önce ben de yaşamıştım o sorunu. Crack kaynaklı diye hatırlıyorum emin değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dexarrow kullanıcısına yanıt
    kardeşim sorunu bende yaşadım eğer uyumluluk sorunu gidermeyi falan denediysen ve olmadıysa sorunun çözümü directx yüklemek olacaktır kolay gelsin :D
  • RedEvilll directx yükleyip deneyeceğim en kısa zamanda . Teşekkürler bilgilendirme için :)
  • bu oyunu oynayıp windows 10 a geçen var mı? Ben pek memnun değilim de
  • latency bufferın çok fazla. sistemin izin veriyorsa 4 veya altında ayarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

latency bufferın çok fazla. sistemin izin veriyorsa 4 veya altında ayarla

O nedir? Ne ise yarar?

• Tele vurduktan sonra ne kadar süre tampon bellekte kalacağının ayarı. Düşük olması daha iyi. Windows 8 de ayarı 2 de kullanabiliyordum ama 10 a geçinde 4 yapmam gerekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Tele vurduktan sonra ne kadar süre tampon bellekte kalacağının ayarı. Düşük olması daha iyi. Windows 8 de ayarı 2 de kullanabiliyordum ama 10 a geçinde 4 yapmam gerekti.

Ben yine anlayamadim hocam, simdi cok mu kaliyor az mi hangisi daha iyi? Olmadi yarin azaltirim.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.