Şimdi Ara

Rockstar Games 'e GTA VI TÜRKÇE DİL DESTEĞİ İÇİN MAİL ATIYORUZ TOPLANIN! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
7
Favori
12.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Support mailini yazdım ancak bu mesajınız okunmaz diye otomatik cevap geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Destek olalım Rockstar Games 'e GTA VI TÜRKÇE DİL DESTEĞİ İÇİN MAİL ATIYORUZ TOPLANIN! 

• gowlet kullanıcısına yanıt

support.rockstargames.com adresinden Rockstar desteğine mesajınızı iletin.(Bu mail adresi değildir. Bu adrese mail göndermeyin.)

Bu adrese chrome ile girip konu ile ilgili bölüm seçip mesajınızı Rockstar Games'e iletin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 4 Aralık 2023; 21:42:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Başkanım sanırım -ben de dahil- çoğumuz bu bahsettiğin adreste Rockstar desteğini göremiyor olsa....

Sen keşke bir de ekran görüntüsüyle işaretleme yapsan?

Harbiden oturum açıp da denedim göremedim. Bir farklılık mı var acaba tarayıcı kaynaklı...

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle.

• Erkka kullanıcısına yanıt

Genelleme yapmamak lazım. Ben bütün oyunları kendim alıyorum. Hayatımda hiç kardeşlik yapmadım.

• Rockstar Games ile nasıl iletişim kurulur?

İlk olarak Rockstar Games Contact Us bölümüne tıklıyoruz. 👇

https://support.rockstargames.com/categories/200013306?step=e3a7d1fd

Rockstar Games 'e GTA VI TÜRKÇE DİL DESTEĞİ İÇİN MAİL ATIYORUZ TOPLANIN!

Tıkladıktan sonra karşımıza bu şekilde bir ekran gelecek. 👇

Ondan sonra ilk olarak hesabımıza giriş yapıyoruz. PlayStation, Xbox veya Social Club üyelikleriniz ile giriş yapabilirsiniz.👇

Ondan sonra konu ile alâkalı bölümleri seçip aşağıdaki açıklama kısmına mesajınızı yazıp Rockstar Games'e iletiyoruz.

Bu kadar basit.
    🙂👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 4 Aralık 2023; 22:6:38 >

• GTA V ilk çıkacağı zaman çok heyecanlıydık.Sırf bu oyun için PS3 aldık.10 sene önce GTATurk forumunda PS3 ön siparişleri almamıza rağmen GTA V için Türkçe dil desteği eklemeleri için atmadığımız mail kalmamıştı.Hatta oyun PC sürümü çıktığında GTATürk forumundaki ekip olarak çevirmişlerdi.Ne yazık ki Rockstar o Türkçe yamayı kaldırtmıştı.Neden böyle yapıyorlar bir türlü anlam veremiyorum...

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Sağol dostum emek harcayıp paylaştığın için.

Aslında konu uyumlu kategori bulamamaktı.

Yani şöyle GTA VI için bir feedback/suggestion yeri veya genel bir support bölümü yok...

Ekran görüntünde GTA V > Online Play > Gameplay Progress > PS4 alt konusu olarak mesajını gönderdiğini fark ettim. Biraz tam konumuzla uyumsuz gibi. Ama başka çare yok, umarım birileri orada ilgili birime yönlendirme yapar...

Ben siteyi biraz daha kurcaladım, bu da Gta Online > In-Game Events, Bonuses & Discounts > Feedback/Suggestions linki. Eh işte bu da alternatif... İsteyen kullansın:

https://www.rockstargames.com/gta-online/feedback?step=a41da5af

Bu arada tekrar hatırlatalım, copyright, privacy policy gibi bölümlere hiç mail atmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 5 Aralık 2023; 21:12:29 >

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Rica ederim dostum sende baya yardımcı oluyorsun bende sana desteğin için teşekkür ederim. 🙂👍

• Türkçe olmaması için mail atıcam, şu Z kuşağı gidip İngilizce öğrensin diye Rockstar Games 'e GTA VI TÜRKÇE DİL DESTEĞİ İÇİN MAİL ATIYORUZ TOPLANIN! 

• Xaerk kullanıcısına yanıt
    tüm yamalarını kaldırtmıştı rockstar iyi hatırlıyorum

bi ara rdr2 ve spiderman için de sony türkiye onlara dil desteği için ricada bulunmuştu fakat olumlu sonuç alamadılar

bizde umut fakirin ekmeği diyoruz ama kendimizi kandırmaya gerek yok eklemiyorlar işte mahsus yapıyorlar

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi ülkemizin değeri olan firmaların oyunlarını bile ne zaman kırılırda oynarım diye bekleyen zihniyet olduğu sürece bırakın rockstarı yerli oyunlara bile Türkçe dil desteği vermem.

Eminim bu konudaki hemen herkes emeğe saygı gösterip orjinal oyun alıyordur ama ülke ortalamasının %10unu oluşturmuyoruzdur.

• Gönüllü veya paralı çevirilere bile yasak getiren firmanın türkçe ile GTA6 çıkarması hım çok zor ama destek oldum.

• Sen kimsin hocam, ne anlatıyorsun? Vasfın nedir? Ben adama niye deli diyeyim ve korsan içerik tükettiğime nasıl kanaat getirdiniz bu arada (daha doğrusu hırsız olduğumu iddia ediyorsunuz)? Güzelce açıklamış ve beni oldukça tatmin etti verdiği cevap. Halbu ki ben TR dil desteğinin gelmesinden yanayım, İngilizcem de gayet iyidir. Ancak Türkçe dil desteğinin yapımcılar tarafından sürekli es geçilmesinden de rahatsızım ve bu durum beni niye rahatsız etmesin? İnsanda ister istemez dışlanmışlık hissiyatı oluşturuyor. Yani bunu saçma sapan vatan-millet-sakarya naraları atmadan tamamen objektif bakarak söylüyorum.

@Elessar Eredhian Evet, söyledikleriniz ben de katılıyorum. "10 bin adetten fazla satılmayacak sonuçta çabanız boşa" diye yazılan mesaja istinaden tamamen düz mantık ve basit bir hesaplama yaptım. Yukarıda da bahsettiğim gibi, bazı oyunlarda gerçekten adını sanını duymadığımız garip dillere bile destek verildiğine şahit olabiliyoruz. Bu yüzden satış rakamlarının bu denli bir bağlantılı olacağını düşünmediğimi söylemeye çalıştım ancak yanlış ifade ettim sanırım. Yine de, vakit ayırıp izah ettiğiniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 5 Aralık 2023; 3:26:10 >

• Fragman yayınlandı. Şimdi youtube'da vidyoyaya yorum olarak "Umarım bu kez Türkçe dil desteği ile çıkar. Teşekkürler Rockstar" ya da buna benzer bir şekilde yorum olarak atarsak, bence çok güzel dikkat çeker arkadaşlar!

Fragmanda Türkçe bir yorum tutarsa hepimizin beğenerek üste çekmesi de çok önemli. Ne kadar erken o kadar iyi. Eğer bir yorum tutarsa yabancılar da beğenicek, belki de milyon beğenmelere çıkacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşın dediği gibi youtube yorumlarına yazalım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.