Şimdi Ara

Rockstar Games 'e GTA VI TÜRKÇE DİL DESTEĞİ İÇİN MAİL ATIYORUZ TOPLANIN! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
7
Favori
12.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam @ var bu bir mail adresi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tylnozcn kullanıcısına yanıt

Hayır hocam arada @ yok. Doğrusu şu şekilde;

support.rockstargames.com

Bu linke giderek destek bölümünden mesaj gönderebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 4 Aralık 2023; 17:52:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 4 mail attım take2’ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylnozcn -- 4 Aralık 2023; 17:58:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tylnozcn kullanıcısına yanıt

Eline emeğine sağlık hocam 🙂👏

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Attığımda böyle bir mesaj geldi. Sanırım dediğiniz gibi...

THIS MAILBOX IS OUTGOING ONLY AND IS NOT MONITORED. YOUR MESSAGE WILL NOT BE READ.

Need technical support? Visit Rockstar Support at .

There you can submit a support request with options for assistance from our dedicated Rockstar Support team.

You can also check server status, search our knowledge base, ask questions in our support community, or review your support requests.

Rockstar Games Customer Support
    Rockstar Games Customer Support
    https://support.rockstargames.com

• Yavuzsaka kullanıcısına yanıt

Evet hocam öyle bir mail adresi yok. Siteye girip oradan mesaj göndermeniz gerekiyor.

Rockstar Games'e ulaşabileceğimiz adresleri tekrar hatırlatayım.

Rockstar Games Desteğe nasıl ulaşabiliriz?

Rockstar'ın ABD müşteri hizmetleri hattına 866-922-8694 numaralı telefondan, Kanada hattına 800-269-5721 numaralı telefondan ve İngiltere hattına 08701 200060 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Veya;

support.rockstargames.com adresinden Rockstar desteğine mesajınızı iletin.

Sorunuzun veya endişenizin mevcut bir makalede ele alınıp alınmadığını görmek için Rockstar'ın destek sayfasını kontrol edin.

Rockstar ile Facebook, Twitter ve Instagram gibi platformlar aracılığıyla sosyal medyada bağlantı kurun.

Ayrıca Take2Games 'e mail gönderebilirsiniz.

Copyright@take2games.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 4 Aralık 2023; 18:12:1 >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Mantıklı olmuş. Herkes aynı maili atmasın göz ardı edilebilir. Farklı farklı mailler atmak lazım.

• Oyun dedikleri gibi 150 dolardan çıkarsa belki Türkçe koyarlar. Deneyin şansınızı. 😷

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Eyvallah. Kral yalnız 9. sayfada "bu şekilde" demekle olmuyor. İlk mesaja düzenleme yaparak eklersen herkes görebilir.

Hareketi başlattığın için teşekkürler, iyi forumlar.

İlk mesaja en başta eklemiştim kral görmedin sanırım 🙂

Rica ederim, bende desteklediğiniz için teşekkür ediyorum. Umarım başarılı oluruz.

Hacım değil F5, Ctrl+F5 yaptım. Gönlümdeki değişikliği göremedim. Şöyle ki, yani hani bu farklı farklı yapay zeka örneklerini eklesen iyi olurdu demiştim.

Bu arada o kadar kopyala yapıştır yaptık 1 like almış. Yapay zeka yazdı diye mi oluyor böyle (:

• GTA online da bir keresinde görev için bir kişi lazımdı biz bir kişi lazım lütfen gelin görev şu felan diye yazıyorduk, arkadaş vardı 1 guy pls yazdı hemen birileri gelmeye başladı bende öyle yaptım Turkish please yazdım inşallah işe yarar

• 2 farklı mailden maili ilettim hocam, umarım bunu gerçekleştirebiliriz. En azından oyunda alt yazı olsa yeter.

Başlıktaki mesaja ekledim hocam. Like'lara çok takılma kral senin like'ların gönlümüzde 😁👏 Emeğine sağlık tekrardan 🙂👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 4 Aralık 2023; 19:42:19 >
  • buhayatcoktabayat kullanıcısına yanıt

inşaAllah hocam. Zaten dublaj beklemiyoruz. Bize altyazı verseler yeterli. Bu Rockstar Games gibi bir firma için çok zor olmamalı.

• desteğimizi yaptık umarım olur

• iyide bu mail adresi sadece telif haklarına bakıyormuş geri otamatik cevap geldi aynen şöyle

Take-Two'nun telif hakkı posta kutusuna yazdığınız için teşekkür ederiz. Bu, mesajınızı incelemeden önce gönderilen otomatik bir yanıttır. Bu posta kutusu Take-Two Interactive şirketler grubuna yapılan telif hakkı talepleri içindir. Oyun veya hesap desteği sorularına bu posta kutusu aracılığıyla yanıt veremiyoruz.

Bir oyun, hesap veya web sitesi teknik destek sorunuz varsa (çökme, oturum açma sorunları, bağlantı sorunları veya oyun hesabınızla ilgili sorunlar gibi), sık sorulan soruların yanıtları için lütfen aşağıdaki destek sitelerini ziyaret edin. Aradığınız yanıtı bulamazsanız, daha fazla oyun yardımı için lütfen sitelerden bir destek isteği gönderin.

• ~mustafa~ kullanıcısına yanıt

Hocam Rockstar Games'e ulaşabileceğiniz farklı yöntemleri ana konu mesajına ekledim oradan görebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.