O zaman neden Almanca, İtalyanca, Fransızca falan yayınlıyorlar. Tek dil satsınlar ? Türkçe konuşan en az 100-200 milyon insan var. Az buz da değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rockstar Games 'e GTA VI TÜRKÇE DİL DESTEĞİ İÇİN MAİL ATIYORUZ TOPLANIN! (8. sayfa)

-
-
Bence Türkiyede lisanslı oyunculuk bayağı yükselişteydi şu Steam’in dolar kuruna geri dönmesine kadar. Korsan oyunculuk azalıyordu. Herkes Steam, Epic, PSN yardırıyordu. Şimdi durum ne olur bilemiyorum. Ama latin alfabesinde olup bu kadar yüksek bir nüfusa sahip olup dil desteği verilmeyen tek millet olabiliriz. Bir ayrım söz konusu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi diyelim ki yüzde 90 korsan kullanıyor. Peki bu ülkede Baldurs gate 3 mü daha çok orjinsl olarak satın alınmıştır yoksa GTA 5 mi?
Yada Diablo 4 mü daha çok orijinal olarak satın alınmıştır yoksa GTA 5 mi?
Crysis mi ? The Last of us mı? God of War mı? Uncharted mi? Daha bu liste uzar gider.
Bu firmalar oyunlarında Türkçe dil desteği veriyorsa gerisi fasa fiso bana masal anlatmayın kardeşim.. Korsan oyun devri eskide kaldı. Emin ol bu ülkenin yüzde 90'ı artık orijinal oyun satın alıyor. Korsan kullananlarda çoluk çocuk ve öğrenciler.. Eğer bu ülkeye Türkçe dil desteği verilmiyorsa bunda art niyet vardır bu kadar açık ve net!.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 4 Aralık 2023; 15:32:31 >
Sen benim ne demek istediğimi anlamadın mı?.. Saydığım oyunları iyi oku.. Bu oyunların hiç biri GTA 5 kadar çok satmadı bu ülkede.. Ve buna rağmen hepsinde Türkçe dil desteği var hatta bazılarında dublaj bile var.
Peki öyleyse korsan oyunların torrentin çoğu Ruslardan çıkıyor öyleyse neden hala Ruslara dil desteği veriyorlar hiç düşündün mü?.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 4 Aralık 2023; 15:36:22 >
Ya hocam benden söylemesi direk bloklayın geçin.Bu vatandaş her Türkçe Oyun altına aynı şeyleri yazıp yazıp duruyor.Hiç dikkate almayın derim ben kendisini blokladım.En son Diablo 4 de neden Türkçe geldi die konuşuyodu dikkat edin het Türkçe konunun altında aynı kişiler var.Takıntılı insanlar bunlar sanki onları zorlayan var gitsin İngilizce oynasınlar bize ne biz kendi dilimizle oynamak istiyoruz.Bunu istiyoruz die bize demediklerini bırakmıyorlar.Bu insanları bloklayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gönderdim fakat olmayacak
-
Gerçekten anlam veremiyorum hocam ya.. Rockstar Games Türkçe dil desteği vereceğiz dese, bunlar ülkemiz haketmiyor korsan kullanıyor çıkarmayın derler valla bak o duruma gelmişler.. Aklım almıyor..Tamam benimde umudum yok ama şansımızı deneyelim .. Nasreddin hoca misali, ya tutarsa?.. 🙂
Gönderdik, şimdi onlar düşünsün.
-
hocam orayı karıştırma onu ben de biliyorum :D
-
Bizim Ülkede bunlardan çok var hocam malesef hiç cevap vermeyin direk bloklayın.Küçücük Stüdyo Larian Studios kalktı devasa kelimelerle dolu Oyuna Türkçe ekledi daha hala boş boş aynı argümanları öne süren boş insanlar bunlar.Yaparlar veya yapmazlar bu şirketin bileceği iş biz müşteriyiz sesimizi duyurucağız.Arapça var Araplar çokmu gelişmiş Ülke Rusça var Ruslar çokmu gelişmiş? Evet Türkiyede korsan kullanım çokdu ama bu zamanla azaldı şimdi artık Türkçe destek veren birsürü firma varken kalkıpta ben bu arkadaşlara cidden anlam veremiyorum.Kendo kurdukları Dünyada yaşıyorlar.Dünyada birsürü Türkçe konuşan insan var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu konu başlığında ne işin var o zaman? hatta DHF da ne işin var? git Reddit de takıl 4chan de yaz. İnsanların kendi dilin de oyun oynama talebi/isteği sizin gibilere niye batıyor anlamak mümkün değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X