Aynen öyle hocam değişik bir düşünce yapısı anlayamıyorum. İnsan kendi ülkesinin kendi ana dilinin oyuna eklenmesini nasıl istemez hayret verici. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Aynen öyle hocam değişik bir düşünce yapısı anlayamıyorum. İnsan kendi ülkesinin kendi ana dilinin oyuna eklenmesini nasıl istemez hayret verici. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 15 Aralık 2024; 17:27:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
şu ingilizce öğreninciler kadar sıkıntılı grup yok. aynen kardeş sen ingilizce biliyosun aferim sana madalyan nerde? ulan bu oyunlar almanca, fransızca, italyanca hatta korece çıkıyor. yiyorsa gidip orada ingilizce öğrenin desene! Türk olarak en büyük haklarımızdan birisi Türkçe oyun oynamak istemektir. Aslında hükümet el atsa, Türkçe olmayan oyunları sattırmam dese nasıl olur? |
Ayvayı yeriz |
aslında düşündüm de evet kesinlikle bize olur sözümü geri aldım. :) |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
sonuçta vergi alıyor. aldığı verginin üzerine türkçeleştirme vergisi de al desek hemen atlarlar ama. evet yeni vergi ismi buldum oyun türkçeleştirme vergisi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermes_unuy -- 27 Aralık 2024; 12:24:18 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |