Hocam bende şok oldum, arkadaşa yazacaktım engellemiş beni. Benim anlamadığım böyle cins kullanıcılar beni hep engellemiş oluyor. Acaba zamanında nasıl bir şey söylediysem altından kalkmamış beni engellemiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 27 Eylül 2024; 20:2:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rockstar Games 'e GTA VI TÜRKÇE DİL DESTEĞİ İÇİN MAİL ATIYORUZ TOPLANIN! (18. sayfa)
-
-
Bi nevi haklı, GTA'yı türkçe oynayıp ne yapacaksınız arkadaşlar tüm özlüğünü yitirir oyun. Oyunda konuşulan dili biliyorsunuz, diğer dillere nasıl çevriliyor bilmiyorum ama Türkçe'de çok fazla karşıtı olmayan ve anlam bozacak dialoglar kullanıyorlar, uymaz adam gibi. En basitinden eski GTA'ları topluluk yaması ile oynayın görüceksiniz zaten, o kadar saçma geliyor ki bana hiç zevk alamıyorum. Anlayacak kadar ingilizce bilmeyenlere lafım yok da, anlayıp da türkçe isteyen varsa garip bir fantezisi var demektir.
-
Engellemeleri sizinle alakalı değil hocam kesinlikle kendileri ile alakalı. Neyin kafasını yaşıyorlar bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çok başka kafalar, kendilerini ifade edemeyip olmayan (olmaya çalışan) yetkinlikleri ile övülmeye çalışıyorlar işte. Ben farklıyım havaları yani anlayacağınız, Allah analarına babalarına sabır versin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 27 Eylül 2024; 20:30:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amin 🤲 Sizde onları engelleyin geçin hiç takmaya değmez 😇👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X