|
Rockstar Games: GTA 6'da akıllara durgunluk verecek şeyler olacak
-
-
Valla ben atınızın hayaları bile büzüşecek diyerek bunu gerçekleştiren firmadan artık her şey bekliyorum. Hiçbir şeye de şaşırmıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adamlar ps4 te rdr 2 çalıştırdı bunu yapan adamlar her şeyi yapar
-
En fazla ne olabilir yani. Hiç heyecanlandırmıyor. Önceden birden fazla son, seçimler gidişatı etkileyecek tarzı haberler sansasyon oluşturuyordu. Hakikaten de yenilikti. Şimdi düşünüyorum ve ne olabilir diyorum işte. Ve pek birşey çıkacağını da sanmıyorum. Daha akıllı npcler mi, daha detaylı ve etkilişimli evren mi ne yani mesela
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi bakalım Pro aldık bekliyoruz.
-
Şu oyun için en büyük devrim, yapay zeka desteği ile tüm dillerde alt yazı olması olur. Keşke olsa…
Bu oyun için asla PS almayacağım! En çok beklediğim, en müptelası olduğum 2 oyunun yapımcısı bu adamlar. Müthiş bir oyun geleceğine de eminim ama yine de PS almayacağım! Ne zaman PC'ye gelecek o zaman oynayacağım.
-
Ben artık yapay zekaya sahip npc'ler bekliyorum . Kesinlikle çok keyifli olur.
Bu özellik banada ilginç geliyor.Eğer oyuna bunu entegre etmeyi başarırlarsa satışları Gta 5'i geçer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErgoProxy19 -- 23 Kasım 2024; 14:51:10 > -
Yapay zeka aboneliği gelecek diye yazarken dalga geçtiniz. Mesela aylık şöyle 20-50 dolar arası veya saatlik 1 dolar gibi...
Her biri birinden farklı NPClerle sesli sohbet, sınırsız ihtimal olan hikaye modu ilk aklıma gelenler.
-
RDR 2 de bunu kanıtladılar yaparlar bu adamların sözüne güveniyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen zaten bu olacaktır. Yanı elın modderları bıle yaptı bunu demo olarak 5'e. Yıne parası olanlar 360 koşu bandı ve Vr gözlük ıle entegre ettı. Aynı şekılde Gta 6 da zengınlere ayrı bır dünya fakırlere ayrı bır dünya olacaktır. Ama her dünyanın ağzını açık bırakacaktır her türlü. Zengını yıne gerçekçı 360 koşu bandına Vr gözlüğü, Vr sılahı, aldığın darbelerı kısmen hıssttıren yeleklerı falan gıyıp, yapay zeka abonelığı de bağlayıp ayrı bır zevkle oynayacaktır :D
-
Yapay zeka ile oyundaki tüm karakterlere ayrı ve gerçekçi kişilikler kazandırılması da güzel olur. Oyunda gördüğümüz tüm insanların kendi kararlarını verebileceği bir senaryo, oyunu bambaşka bir boyuta taşır.
Ben daha çok Yapay Zeka desteği ile oyun içinde farklı bir oyun hayal edip bir şeyler yapmayı düşünmüştüm. Yani yapay zekanın desteği ile kişilerin kendi isteğine göre özelleştirilebilir GTA
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pc oyuncuları 2. plana atılmamalı Aynı anda çıkmalı diğer platformlarla ama bu dediğimin olacağına bende inanmıyorum
akıllara durgunluk verecek şeyler
GIRTLAĞINA KADAR WOKE bence akıllara durgunluk verir
-
PC’ye aynı anda çıkarsa konsol sahipleri oyunu tetris kalitesinde oynuyor gibi olur isyan çıkar arada siyah ve beyaz kadar fark olacak çünkü
ps5 max 30 avg24 fps 1080upscale2k
gölge high
all ayarlar med yoğunluk 20
ps5pro 60 fps max avg 50 yoğun çatlamalarda patlamalarda kasım kasım kasılacak
ps5 ile aynı grafikler bir kaç ışık oyunu biraz daha yükün nüfüs
pc de ise gta6 nın bütün kilitleri açık gelecek o dönemimde en baba grafik artı ultra ayarlarda 4K 60 fps verecek
sonra senelerce insanlar gta6 için sistem toplayacak zamanın amiral gemisi gpu ve cpusunu alaxakçi daha yüksek fps de ayarlarda oynamak için
ps3 gta 5 i hatırlayın sonrasında PC’ye gelince arada dağlar kadar fark vardı
adamlar milyon dolarlık iş yapıyor işin büyüsünü 6 ayda bozarmı ?
en az 10 sene gta6 nın kaymağını yiyecekler gta5 gibi hatta daha fazla
ps5 olan oynayacak bakacak ps5pro biraz daha iyi ps5 pro alcak
sonra PC’ye gelince pc toplayacak daha iyi görsel için
adamların ticareti zekası iyi ve çok uzun vadeli plan yapıyorlar
bir çok kişi bana itiraz edecek
ama kabul etsin veya etmesin durum böyle olacak
benim şu yazdığımı ünlü biri yazsa popüler olduğu için kili kabul edilir ama normal kullanıcıyı kabullenmek çokta kolay olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam bu dediğin şeyin devrimle uzaktan yakından alakası olamaz 30 yıl önceki oyuna bile yapılabilecek bir şey. Tabi günümüzde çok basit yaparsın.
Asıl devrim yapay zeka desteği ile karakterlerle anlık olarak konuşmak ve her konuşmada sana farklı bir cevap vermesi aynı insan gibi ki çok yakında olacak bu dediğim kime nasip olur bilmiyoruz.
-
çıkarın çıkarın beklentiyi arşa çıkarın.
-
Hatunlar gırtlak yapacak heralde. Hardcore veya soft seçeneği gelecek, keyfine göre seçeceksin.
Valla ben atınızın hayaları bile büzüşecek diyerek bunu gerçekleştiren firmadan artık her şey bekliyorum. Hiçbir şeye de şaşırmıyorum.
|
Adamlar ps4 te rdr 2 çalıştırdı bunu yapan adamlar her şeyi yapar
|
Şu oyun için en büyük devrim, yapay zeka desteği ile tüm dillerde alt yazı olması olur. Keşke olsa…
|
Ben artık yapay zekaya sahip npc'ler bekliyorum . Kesinlikle çok keyifli olur.
|
Benzer içerikler
- whatsapp bildirim gelmiyor
- reklam engelleyiciler youtube"un hizmet şartları"nı ihlal ediyor
- instagram şifremi unuttum
- spotify link kısaltma
- twitter video indirme nasıl olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X