AI upscaling özelliği Nvidia Shield kadar kaliteli değil tabii ki fakat yine de gayet başarılı buldum. |
Hiremco RockTek Gx1 Yeni Ai yapay zeka Android Tv Box (2. sayfa)
-
-
RockTek Gx1, Hb ve Hiremco sayfasında stokta yok gözüküyor. ilk parti bitti sanırım, hdr sorunu çözülene kadar tekrar gelmeyebilir. Firma umursamayıp tekrar stoğa da sokabilir.
Edit: Hiremconun stoğunda varmış. Tekrar piyasaya sürmek için hatanın düzeltilmiş yazılımı bekleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 24 Ocak 2025; 12:58:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam hdr,ayarlarınız nasıl samsung hdr 10+ tv için
Bu saydıklarınızdan en iyi Upscale özelliği hangisinde var?
-
Nvidia Shield hocam tabii ki. Ama bu yıl içinde yeni model çıkacağına eminim. Bekleyin derim kesinlikle.
-
Çok merak ediyorum RockTek Gx1 de AI upscaling kapalı açık halinin ekran görüntüsünü atmanız mümkünmü? 1080 ni 4k gibimi izliyoruz? Nvidia Shield bütçe olarak beni zorlarç Bu sebeple alabilirsem RockTek Gx1 alacağım.Bu arada mevcut cihazım xiaomi tv stick arada çok fark etmeyecekse masraf etmek istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir butun -- 26 Ocak 2025; 13:44:19 > -
Akşam atarım hocam. Nvidia'da direkt çözünürlük artışını fark ediyorsunuz. GX1 daha çok bitrate kalitesini artırıp renkleri optimize ediyor gibi.
-
Hiremco RockTek Gx1 elinde olan varsa, yeni yazılım geldimi diye kontrol edebilirmi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 28 Ocak 2025; 18:16:58 >
Gelmedi, hdr mı bekliyorsun. Ayrıca detaylı inceleme fırsatım olmadı ethernetten 3mb saniyede hız alıyorum, aynı kablo laptopta 100mb saniye veriyor bunu inceleyeceğim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m184 -- 29 Ocak 2025; 13:59:55 >
Stokta yeniden gelmiş ama fiyat 5.399,00 TL çıkmış :(
-
Auto hdr veya adaptif hdr daha düzelmemiş.
1000 mbps giga fiber ve wifi 6 modem ile 400 mbps hız alıyorum.
İyice uçmuşlar bu fiyata da alınmaz, hakkı en fazla 3500 tl. Daha adaptif hdr sorununu bile çözemediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 30 Ocak 2025; 0:15:53 >
nokia 8010 için bir arkadaş ile anlaşmıştık. satıp bu cihazı alacaktım.vazgeçtim. ne oldu da 1000 tl artış yaptılar?
-
homatics s905x5m ai yapay zeka, yeni gpu ile cihaz çıkaracak, homatics sitesinden daha uyguna alınabilir.
Hatalı cihazı bir de zam yapıp satmaya çalışıyorlar.
Biraz bilinçli davranan kimse almasın, ben de iade ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 1 Şubat 2025; 0:58:48 >
Bu yapay zeka olayı yeni. Büyük markalar daha girmedi. homatics marka bilinen bir marka. tavsiye için teşekkürler.
-
Yurtdışından alışveriş limiti 27+3 euro yani o iş bitti artık, cihaza gelince ABD de 80 usd, alide 80 usd, Rusya'ya yaklaşık 1850 TL, bu paraları çok paranız olsa bile bu sahtekarlara yedirmeyin, tahmini olarak cihazı 50.-usd alıp 150 usd satıyor hiremco, birde kendine at ağızlı bir reklamcı bulmuş yotube da inceleme ayağına reklam yapıyor, cihaza laf söyletmiyor neyse yeni cihazlar çıkar bu sene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X