Şimdi Ara

Rodi de NET % 60 İNDİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
9
Favori
19.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

4 adet kot 10 lira ise zaten birşey kalnamıştır

quote:

Ben alamadim ama arkadaslar 10 liraya pantolon, 4 liraya t shirt almislar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qx5

quote:

quote:

Ben alamadim ama arkadaslar 10 liraya pantolon, 4 liraya t shirt almislar.

güzel tespit.
  • Tesekkurler yarin bi ugrayalim kaldiysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 tl'ye yeni üretim kotlar gelmişti muhakkak alin.Kalin kumasli chinolardan muhakkak alin.Yun miktarı fazla hirkalar var muhakkak alin.saatler 18-20 TL civarina düşüyor alabilirsiniz.botlar 20 TL falan oluyor.El yikama kotlar var 120 civariydi fiyatlari 60 a dusuyior kacirmayin.ürünler mağazalarda azaldikca merkez bölgelerde ttoplanacak outletlerde dahil bu kampanyaya.kazaklar 15 tlye geliyor ki gramaj ve kalite olarak diğer es değer markalardan daha iyi.uürünlere birşey olursa muhattap bulamayacaksiniz arkadaslar.eğer ki tanidiklariniz var ise rodide calisan kenara ayirtmaya calisin indirim orani sahada artabilir ama belli değil satisa bagli olarak süreç içinde belli olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: SemihTürk

60 tl'ye yeni üretim kotlar gelmişti muhakkak alin.Kalin kumasli chinolardan muhakkak alin.Yun miktarı fazla hirkalar var muhakkak alin.saatler 18-20 TL civarina düşüyor alabilirsiniz.botlar 20 TL falan oluyor.El yikama kotlar var 120 civariydi fiyatlari 60 a dusuyior kacirmayin.ürünler mağazalarda azaldikca merkez bölgelerde ttoplanacak outletlerde dahil bu kampanyaya.kazaklar 15 tlye geliyor ki gramaj ve kalite olarak diğer es değer markalardan daha iyi.uürünlere birşey olursa muhattap bulamayacaksiniz arkadaslar.eğer ki tanidiklariniz var ise rodide calisan kenara ayirtmaya calisin indirim orani sahada artabilir ama belli değil satisa bagli olarak süreç içinde belli olacak.

senle tanışalım mı.. Geenlerde rengi solan bir pantalonu değiştirmiştim, chinolarda 60 70 tl etiket vardı :) 40 liraya düşmüştü sözde :) 1 tane zorla beğenip aldım çıktım. ama 40 tl üzerinden yine indirim oluyorsa fena olmaz gibi.

bu indirim ne zaman başladı ? mağaza önlerinde duyuru yapılıyormu :) yoksa sadece bilenler mi geliyor şimdilik

• viaport outlet mağazası 3 gün önce kapandı, mağaza şu an boş, dün de iflas haberi geldi zaten, gitmeyi düşünenler varsa uğramasın.
  • Sirketin mahkemesi dun oldu ve iflasi aciklandi.Chinolarda su an 20 tl etikette ne gorduysen yarisi olacak arti olarak nakit oderseniz yüzde 10 daha indirim uygulanacak.reklam folyolari basildi asmis olur yarina tüm mağazalar daha doğrusu sabah hepsinde camlarda asilmis olur.ani bi kampanya olduğundan hazirliksiz oldu tüm mağazalar icin duyulmamasi daha iyi sabah erken giderseniz dişe dokunur birşeyler bulabilirsiniz.

• ikitellideki outlete gideyim daha çok mal olur diyodum da, bu sefer de sezon malları olmaz gibi. ne yapsak acaba
  • yarın veya pazartesi ümraniye mağazasına bakarım bi
  • quote:

yanlış anlamışsın , 10 tane kot 4 lira ,şansını dene bence tuvnera
  • Balcova narlidere civarinda rodi var miydi ya, var mi bilen bi izmirli. Rodinin sitesinde magazalar kismi calismiyor sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: mersahin

Balcova narlidere civarinda rodi var miydi ya, var mi bilen bi izmirli. Rodinin sitesinde magazalar kismi calismiyor sanki

rodi değil , rodimood
    http://www.rodimood.net/magazalar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 21 Aralık 2013; 6:35:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemihTürk

Tüm mağazalarda geçerlidir arkadaşlar.hatta indirim orani artadabilir.Su an rodide calisiyorum.Çok uzulduk ama hayirlisi kacirmayin.lcw ve defactonun dandik mallarından iyi ürünleri var.10 gune 130 mağaza tasfiye edilecek.nakitten kasit cash para tek cekimde sadece % 50 indirim var.

Hocam Benin anlamadigim bu sirket nasil batar. Eger Daha fazla dukkan acilsaydi farkli olurdu.Koskoca anadolu yakasinda sadece 2 yerde vardi. Yazin ve kisin 100 100 kampanyasindan yararlanmistim. Urun kaliteleri ii gercekten. Defactonun onunde waiikiyi kulvara bile sokamiyorum. Dostum Bir kapi kapanir yeni kapilar acilir onemli olan azimdir. Basarilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskerem37 -- 21 Aralık 2013; 7:00:13 >

• Mağazalar kaç açılıyor, bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEWEST

Mağazalar kaç açılıyor, bilen varmı?

Alisveris merkezleri onda acildigi icin on Diye tahmin ediyorum. Dokuzda ihtimal dahilinde

• takip ama yakında mağaza yok
  • Anadolu yakasında nerelerde var ? Maltepe Park da var mı acaba

• Takip

• Izmir de konak ve karsiyaka kapanmis

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.