brezilya liginde iddaa dan takip ederdim bu adamın sayesinde az kazanmadım.. gs yönetimi için söylüyorum Tabata mutlaka alınmalı.Çok önemli özellikleri olan bir oyuncu.Dikkatlice izlenirse oyunu nasıl okuyor, nasıl aralara milimetrik paslar atıyor ve direk kaleye giden bir oyuncu.Duran topları iyi kullanıyor. . lincoln delgado alex..Bence tabata bu üç oyuncudan daha yetenekli ve daha özel bir oyuncu bazıları tabataya küçük takım oyuncusu demiş yazık gerçekten de....Sırası gelmişken sölim tabata pelenin futbol oynadığı takımdan pelenin 10 numarasıyla yıllarca top oynadı. Antröneriyle olan bir problem yüzünden o takımdan koptu.işte bazılarının türkiye de begenmediği tabata brezilya liginde üst üste 2 yıl santos un oyun kuruculugunu yaptı ve o takımı şampiyon yaptıı..ve ardından gaziantep e geldi brezilya basını yazdı çizdi bu adam nasıl türkiye ye gider diye çünkü brezilya da gelecek vaadeden bir oyuncuydu.. tabata santos tan ayrıldı şu an o takım brezilya liginde düşmemeye oynuyordu en son... Tabiki Gaziantep burda çok güzel bir iş yapmış oldu. kaka yı da onlar bulmuştu en başta helal olsun... Teşekkürler Gaziantep yöneticileri bize böyle yetenekli bir oyuncu izlettirdiğiniz için.
bu oyundan sonra antep başkanı 10 milyon euro demezse...
Rodrigo Barbosa Tabata Paulista'nın altyapısından yetişmiş Japon kökenli Brezilya'lı bir atak futbolcudur. 19 Kasım 1980 tarihinde Brezilya'nın Araçatuba eyaletinde doğmuştur.Brezilya ve Japonya vatandaşlığı bulunmaktadır. Gaziantepspor kendisinin 14. futbol klübüdür. 2008-2009 futbol sezonunda Gaziantepspor'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. İmzanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tabata, Ben Pele'nin 10 numara giydiği bir takımdan, 10 numara giyerek buraya geldim. Kendime güveniyorum. Ofansif oynayan, yüzü sürekli kaleye dönük, mücadeleci, savaşmayı seven, gol atmayı seven bir futbolcuyum. Her yıl 10 gol atıyorum, burada da hedefim 10 gol ve üzeri olacak şeklinde konuşarak herkesi şaşırtmıştır.
Futboluna laf söylemek doğru olmaz ama bugünki maçta çabuk yoruldu.Eğer kondisyon eksikliği varsa ve düzeltirse süper oyuncu ama normalde de çabuk yorulan bi oyuncuysa ...
teknik, yenetenekli.. antep için hazine..
gençlerbirliği - troisi antep - tabata ankara - özer
bu 3 adam o takımları haketmiyorlar
tabata yetenek ve stil olarak juninho gibi nerdeyse .... gaziantep yönetimini kutlamak lazım ....çok yakın zamanda avrupada büyük liglerin büyük klüplerinden birinde izleyecez .... çok iyi bir oyuncu .....
30'a merdiven dayamış şöyle 20 yaşında felan olsa iyi olurdu ama işte.
Tipik Brezilyalı ofansif bir oyuncu. Bileklerine hakim topla var topsuz oyunu göstermelik oynuyor. Ligimizde her takımda iş yapacak,Avrupada varlık gösteremeyecek adamlardan.
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
Tipik Brezilyalı ofansif bir oyuncu. Bileklerine hakim topla var topsuz oyunu göstermelik oynuyor. Ligimizde her takımda iş yapacak,Avrupada varlık gösteremeyecek adamlardan.
yanılıyorsun
diegoya çok benzetiyorum özellikle ben bu adamı
10 numara bir adam
quote:
Orjinalden alıntı: Rio aLbérTo
30'a merdiven dayamış şöyle 20 yaşında felan olsa iyi olurdu ama işte.
29-30 en önemli yaşlar bana göre....
Valla bugünkü maça göre konuşursam eğer koşan ve tekniği yüksek bir futbolcu, tek eksiği bence şutlarıydı...
Gerçekten kalite kokuyor bu adam ama sanmıyorum büyük takımda oynayabileceğini...
Altay daki Thiago yu alsınlar daha iyi
quote:
Orjinalden alıntı: Jeasme
Altay daki Thiago yu alsınlar daha iyi
fm de yıldızı parlayan adam değil mi o
edit:yanlışım varsa düzeltin
Bazi futbolcular Anadoluda oynarken keske dedirtebiliyor ama anadolu takimlarindan sadece 2 oyuncun Avrupada cok iyi takimlara gittigini gördüm birisi Roma birisi Reala. Bir aralar antepte Jonhson ve Preko vardi övüldükce övüldüler Fb icin tam bir hezimet oldu sonrasi Gs gene ayni sekilde batistami ne adam yoklugunda 6 ay faydasi oldu Terimle takima bile girememisti bu tarz adamlari degerlendirmek zor zaten hep biraz kalitesi olan adamlari kendi takimimizla olan yada rkaibimizle olan maclarda seyredip o iyi oyuncuymus diyoruz. Asiri konsantre olarak cikiyorlar aslinda bu tarz oyunculari ciplak gözle sahada nereye kostuklarina yardimlarina bakarak karar vermek gerekir v üst üste 3 4 mac izlmek ama bu maclarinda küme düsme ve orta siradaki takimlara karsi olmasi gerekir. Ne yildizlar gördük Gs, Fb, Bjk patlayip sadece o mactaki performansi icin alinan sonrasinda sac bas yolduran gerci 100 de 80 i dedigim gibi olduda neyse.
Tabata sezon başından beri formda.Gerçekten antepin buralara gelmesinde çok payı var.Bizim gs de ayhan m.topal barış gibilerinden daha iyi oynar.Bence de 1-2 sene sonra büyk takılarda görebiliriz.(Sabri ne olur şut çekme artık)
Kesinlikle tarzı Diego'ya benziyor. Tiptende hafif İmamotu'nu andırıyor
bu adamı beğeniyorum , fantezi futbolda değişmezlerimden ..
Bu arada belki görmüşsünüzdür , Sabri Hertha Berlin maçında frikikten gol attı tam frikik diyemeyiz , endirek vuruştu . Ama güzeldi ....