Şimdi Ara

Rodrigues bu hafta oynamaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu haftaki derbi çok önemli olduğu için rodriguesin yedek olacağını düşünüyorum.Puan kaybetmemiz gerekiyor bu hafta.Özellikle 3lü defansa geçmeliyizki daha çok açık verelim.Sizce nasıl olmalı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel konu kardeşim. Ben tahminimi söyleyim. Yine bir büyük maç ve önemli bir fark açma fırsatı ayağımıza geldiğine göre tam olarak yapmamız gereken şey tolga fernando ndiaye 3’lüsü ile sahaya çıkıp hücumda kabız olurken defansta sıçmaya devam ediyoruz ve 3 puanı veriyoruz.

Yani Trabzon ve Başakşehir maçlarındaki istikrarı kesinlikle bozmuyoruz. Muhteşem oyunumuzu bu maçtada sürdürerek müthiş bir şekilde kaybetmenin zevkini yaşıyoruz.

Hem 3 önlibero ile sahaya çıkıp hem de rakibe bir ton gol pozisyonu veren teknik direktöre ne denir? Tabi ki igor tudor. Teşekkür ediyoruz kendisine bu müthiş taktik bilgisi için.
  • rodrigues oynar solda da yasin , geriye düşersek kötü olan çıkar feghouli girer
  • Güzel konu kardeşim. Ben tahminimi söyleyim. Yine bir büyük maç ve önemli bir fark açma fırsatı ayağımıza geldiğine göre tam olarak yapmamız gereken şey tolga fernando ndiaye 3’lüsü ile sahaya çıkıp hücumda kabız olurken defansta sıçmaya devam ediyoruz ve 3 puanı veriyoruz.

Yani Trabzon ve Başakşehir maçlarındaki istikrarı kesinlikle bozmuyoruz. Muhteşem oyunumuzu bu maçtada sürdürerek müthiş bir şekilde kaybetmenin zevkini yaşıyoruz.

Hem 3 önlibero ile sahaya çıkıp hem de rakibe bir ton gol pozisyonu veren teknik direktöre ne denir? Tabi ki igor tudor. Teşekkür ediyoruz kendisine bu müthiş taktik bilgisi için.

• Bence Rodrigues oynayacak. Tabi Feghouli'nin durumu ve Yasin'in performansı da kafalarda soru işareti oluşturdu, ne olacağı pek belli değil. Yarın oynanacak kupa maçına bi' bakmak lazım.
  • Tolga olmadığı için oynar bu sefer diye düşünüyorum
  • Kanatlarda muhtemelen Rodrigues ve Yasin oynayacak Feghouli hamle oyuncusu olarak kenarda olur. 1 aya yakın maç yapmadığı için
  • Denayer ve Lato da kesin oynarlar yoksa savunmamız az hata falan yapar sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence 0-0-0 taktiği ile çıkıcaz. şimdiye kadar büyük maçlarda denenmemiş bi bu kaldı. hani dizilimi güzel yaparsak kale içinde top geçmeyecek şekilde bir duvar örebiliriz gibime geliyor.
  • Bu 3lu sistemden ne isteniyor? Dunya'da bir cok onemli futbol kulubu bu sistemi kullaniyor ve basarili oluyor. Nice konservatif teknik adamlar bile bu sistemi kullanmaya basladi.

Hatta artik PSG, Real, Bayern, Barcelona gibi takimlari 2 stoper ile durdurmak imkansiza yakin. Zorluk derecesi yuksek maclarda deneyimli teknik adamlarin cogu 3lu sisteme geciyor ki bir sans olabilsin.

3lu sistemi ogrenmeden ozellikle sampiyonlar liginde basarili olunamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rodriguez i oynatmazsa eğer gerçekten tudorun aklından şüphe etmeye başlayacağım

• yasin oynarsa allah gerisindeki beke sabır versin.. bol küfür yiyecek marioano veya linnes
  • yasin saatli bomba gibi ne zaman patlicagı belli olmuyo rodriguez en azından ne oldugu belli
  • Abi yasine niye salliyorsunuz anlamadim yok gerisindeki bek Allaha emenetmis filan abi adam sure almadi bu sene ve adam mac baslamadan dakikalar once 11 basladigini ogrendi ve maca cikti ve macin yildizi oldu iyi oynamasa adama sovecektiniz iyi oynayan adama formayi vereceksin ayni sey garry icin de gecerli yasin garry ikilisi gayet de iyi olur ve yasine geri gelmiyor diyenler bi bakin yasin ne kadar kosmus macta feghouli de kendini toparlamali kuoa macinda isteksizdi hic begenmedim tamam 3 mac ceza aldin da Gs oyuncusu kupa macinda bu kadar isteksiz olmaz yasini iki mactir begeniyorum ben adam mac secmiyor elinden gekeni yapiyor adam en azindan tarik donk copleri gibi yatmamis calismis ki 13 macta oynamayan adam ilk kez 11 ciktigi macta 1 gol 1 asist ve sahanin en cok kosani oluyor salliyorsunuz ama bi dogru duzgun aciklamaniz olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.