Bursada 59lwl rogue satan msnini bıraksın.çar org olursa daha ii olur.server fark etmemesine rağmen ares,manes tercihim değildir.(cypherdan ise çarınız hiç bırakmayın msn:)
not:itemsiz almayı düşünüyorum çarı
UP
ben satiyorum ama itemli al bilgiler ss forumdan pm at cok saglam yalniz ardream icin Charim daki itemler exptional shard +1 rebith 94 ap shard +1rebith 92 ap rebith +1 chitin set hepsi 12 dex bonuslu 6 ve 7 dex takilar Trina buffscroll ,acscroll,atack damage scroll ,dex scroll http://img404.imageshack.us/my.php?image=yigit2ly0.jpg
ben bu çarın parasını karşılayamam.itemsiz vermezmisin?
İmzamdaki charlara bakabilirsin V_Antor u satıyorum itemleride 3 parça chitin +7 2 parça fp +7 shard +6 cl +7 dex +7 küpeler geri kalan takılar +6 15 GB para ve 5-6 GB lik item var lvl 57 piyasa düşünce parasıyla çok güzel döşenebilir.Bunun dışında oyunu bırakmış bir arkadaşımın gene edanada lvl 59 itemsiz bir char var gizli sorusunu bilmiyorum güvenirsen satabilirim hatta gözümde parada etmez verebilirim.
maneste 61 lvl asas char üstünde hiç bişey yok kendi clanı var almak istersen gemsanltd@hotmail.com bu arada ben bursa/gemlik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme