Şimdi Ara

Rogue anlayanlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim xbow charım var şuan skiller rogue ve bard olarak yapılı ama ben ilerde bardı kapatıp warlock açmayı düşünüyorum ama arkadaşım warlock sadece pvp için sen warrior aç hem pvp hem unique gidersin dedi ve ben nasıl gitmeliyim diye düşünüyorum herkes rogue-warlock ölüm makinesi diyor ama warriorda çok cazip geliyor sizce nasıl bir yapılandırma seçeyim

• Yok mu rogue'den anlayan???
  • Warlock Pvpde Vurusunu Nerdeyse 2'ye Katlayıp Adamınkisini Yarılaya Bilir.
    xBow Tamamen Bir Uniqe Master'dır Bunun Bardı Warlock'u Etkilemez Warlock Tamamen Rouge İçin Uyumlu Bir Yan Builddir.
  • UP
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20818823/tm.htm

- Bu link sana yardımcı olabilir.
  • Teşekkürler yardımcı oldu ancak ben kasılma konusunu düşünmüyorum zaten 90 da açacağım o yüzden unique ve pvp olarak rogue bir char a en çok hangi yan skill etkili olur ben warlock yada warrior düşünüyorum bu yüzden cleric açmayacağım
  • PvP diyorsan tabikide Rogue / Warlock etkili olur ve mükemmel bir build olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @sHoRT_DaGGeR

warior+ rogue yap

warior defansı daha iyi ..pvp de kullanırkende ilk önce warior silahı ile girişiceksin adama yere yatırdığın zamanda rakibini o süre içersinde de daggerları takıp cırt cırt doğruyacaksın adamı her zaman ilk atağını wariorla yapıp daggerla sonlandırıcaksın

sen beni dinle herkesin tavsiyesini kaale alma özellikle 5 yıldız tradeye 15 npc hunter çıkıyor diyenleri ..

kolay gelsin ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 17 Ekim 2008; 10:39:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vertus65

@sHoRT_DaGGeR

warior+ rogue yap

warior defansı daha iyi ..pvp de kullanırkende ilk önce warior silahı ile girişiceksin adama yere yatırdığın zamanda rakibini o süre içersinde de daggerları takıp cırt cırt doğruyacaksın adamı her zaman ilk atağını wariorla yapıp daggerla sonlandırıcaksın

sen beni dinle herkesin tavsiyesini kaale alma özellikle 5 yıldız tradeye 15 npc hunter çıkıyor diyenleri ..

kolay gelsin ..

Sorunun nedir senin ?

• Lütfen konuyu dağıtmayın
  • Ben rogue önermiyorum...Sen bence Warrior+warlock aç...
  • Bende rogue / cleric olan charımı rogue / warlock a çeirdim çokta güzel oldu gercekten xbow ve dagger fullersen uniq. de de pvp de de oldukca basarılı olabılırsın
  • @__EFENDİ__

Ben hangi charla oyuna başlamalıyım demiyorum zaten oynadığım bir char var oda rogue ben sadece yan skill olarak düşünüyorum ama şuan için warlock daha cazip geliyor
  • kardeşim aç bi cleric yanına pt lere girersin kendinden yüksek taxide olmadığı gibi exp gelio walla!!
  • Ben de warlock önermem pvp dışında bi işe yaramaz
  • şimdi sana warlock cazip geliyorsa biz sana anlatsak bile istemiceksin
    Rogueler Exterme çarlar yani Karşı tarafda kim varsa kd-kb leri zamanında koydugu zaman durucak adam yok karşısında.
    Rogue Warlock yerine Gerek uniq Gerek PVP- Gerek PVM Cleric öneriirm
    SADECE uniq- pvm diyorsan BARD dan şaşma.

Rogue warlock uniq de saglıklı bir yapılandırma degil sen misal şeytana debuffları koydugunda senin dışında onlarca kişi gelicek ve o debuffların verdigi defans sorunu digerlerine de etki edicek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

şimdi sana warlock cazip geliyorsa biz sana anlatsak bile istemiceksin
    Rogueler Exterme çarlar yani Karşı tarafda kim varsa kd-kb leri zamanında koydugu zaman durucak adam yok karşısında.
    Rogue Warlock yerine Gerek uniq Gerek PVP- Gerek PVM Cleric öneriirm
    SADECE uniq- pvm diyorsan BARD dan şaşma.

Rogue warlock uniq de saglıklı bir yapılandırma degil sen misal şeytana debuffları koydugunda senin dışında onlarca kişi gelicek ve o debuffların verdigi defans sorunu digerlerine de etki edicek.

gayet haklısın bu olay sonucunda unique elimden gidebilir ama warrior açısından ne gibi + ları olur hemen bi yargı yapıyım heavy armor giyersin tmm str charlara karşı dayanıklı olursun ama int charlar tek bile atabilir tek + yanı iron - mana skin buff ları.

Cleric istememinde sebebi bu zaten bir pt ye girdiğimde başka arkadaşlarda da cleric olma %si gayet yüksek neden onun için sp harcıyım dimi...

Yani kafam gerçekten karıştı...

• Up daha fazla yardım lütfen
  • uP
  • rogue-warlock ac...warrior sıkıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green Goblin -- 23 Ekim 2008; 8:03:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.