Şimdi Ara

rogue/bard hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar su an charım level 57 rogue/bard ama ben bu bardı clerice cevirmek istiyorum bunu yaptıkttan sonra cleric skillini 50 de bırakıp farm yapıcam rogue skilleri 56 ya kadar verilmiş bunu da 50 ye kadar indirecem para sorun degil 30 m para var yeter herhalde

şimdi gelelim soruya ne kadar sp kasmam gerekli ve rogue skillerini 50 ye kdar indirmem kasmada zorluk cıkarır mı?

şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyGuard -- 6 Haziran 2009; 0:13:25 >

• Şuanda 57 lvlsen skilleri çekmek için curst heart toplıyıcaksın ve gerekli kadar toplayana kadar 59 olabilirsin.Skillerinide 50 de bırakırsan 9 gap olur.Zaten max sp gelmesi için 9 gap en idealidir.

Ama şu zamanda ong farm dışında sp kasmak insana koyar be.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL

Şuanda 57 lvlsen skilleri çekmek için curst heart toplıyıcaksın ve gerekli kadar toplayana kadar 59 olabilirsin.Skillerinide 50 de bırakırsan 9 gap olur.Zaten max sp gelmesi için 9 gap en idealidir.

Ama şu zamanda ong farm dışında sp kasmak insana koyar be.

heart tan bi 60 tane topladım su ana kadar kac tane toplamam gerekiyo daha ama farm gerekiyo cleric acıcam bi de
  • Her skill veya up için 10 tane toplamanız gerekiyor.Topladıktan sonra 10 tanesini 1 tane çubuga çeviriceksiniz.Her çubukla 1 skill kapatabilirsiniz.

Mesela 30 lvl bard açtınız.5 tanede skill açtınız bunları 4 er kere upladınız.

300+50+50+50+50 = 500 tane toplamanız gerekiyor.
  • yani şimdi benim 54 leveli kapatmam için 540 tane toplamam gerkiyor offfff

bunları toplayana kadar 60 olurum herhalde
  • Kendin çok zor kasarsın.Skilleri 50'e çekince en yüksek 50lvl giysi giyebiliceksinm.Rogue zaten defans yoksunu bir char.
  • Nivlamın linkini atıcaktım

Ama rev6 char builder var kendin hesaplayabilirsin.
  • teşekkürler arkadaslar yardımlarınız için
  • Zorluk ne kelime ölmüş o çar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.