Bildirim
rogue hakında
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bilen varsa aklınızda bir fikir oluştuysa nolur yardım edin anlamadım gitti valla -
Subtlaty den Master of Deception a talent verirsen daha zor gozukursun. -
onun dışında yeni talentlerle skiden lvlv alırken combat daha iyiyken subty li ye kaydı bn 70 lvl oldum rogla subtlyim görünmem adamın önünde dans etmedikce imkansız gear olarkda üstüne sta ve agility ağırlıklı git ama vurduun dmg tammen elindeki silaha bağlıdr -
wow da stealth değişken örneğin kendinden üst level oyuncular seni daha hızlı görür mesela 10 lvl üstün atıyorum 15 metreden farkeder seni hem sesli hem görüntülü olarak; aynı düşmana arkadan mı önden mi yaklaşıyorsun buda farkedilme durumunu değiştirir arkadan yaklaşırsan daha az farkedilirsin; kendinden düşük levellere farkedilme olasılığın azalır. ayrıca rakip sınıflarının bazılarında belli süre stealth görme özelliklerinin olduğunu unutma. -
quote:
Orjinalden alıntı: Hirbag
ayrıca rakip sınıflarının bazılarında belli süre stealth görme özelliklerinin olduğunu unutma.
sadece humanlarda bu özellik var sadece 30 saniye görebiliyor seni duellerde işe yarıyor sadece bg da stealt olmadan önce göröüsen yararanca -
rakip sınıf dedim human ırkı temsil ediyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X