Şimdi Ara

Rogue One: A Star Wars Story (14 ARALIK 2016) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
17
Favori
18.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence her halükarda imkansız. Bir kere savuşturulamayacak kadar çok yakınlaşmışlar. İkincisi asitli kanları yüzünden lazer kılıcını kullanması hata olur. Force gücünü de zırt pırt kullanamayacağına göre sonuç belli. Bunu kamuoyuyla paylaşmaktan mutluluk duyarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama film sonu kötü yerde bitiriyor star wars 6 ile paralel çekmişler tahminimce

• cinemaximum.com'dan bilet almak istiyorum, filme nasıl gireceğim? sistem kod veriyor o kodla mı filme giriyoruz?
  • cinemaximum da ki sistem keşke internet üzerinden bilet satılan tüm sinemalarda olsa. Bizim şehir de üç sinema salonu var ikisi Cinepink biri Cinematime internetten bilet aldıktan sonra salona gidince gişeden bileti almak zorunda kalıyoruz. Bir defasında nedeyse filme geç girecektik çünkü baya kuyruk vardı. Ben biletimi zaten netten aldım sadece gişeden teslim alacağım demek de zor oluyor.

Gerçi 3 kişi veya tek başına gitmek istersem cinepink salonlarına netten bilette alamıyoruz. Düne kadar 3 kişi veya tek kişi için bilet alabiliyordum ama netten bilet satan firma ikili koltuktan bilet almak isteyince illa 2 bilet alacaksın şeklinde dayatma yapmaya başlamış. Gecen hafta 3 kişi Star Wars'a gidecektik arta taraflardan yer bulamayız diye netten bilet alayım dedim illa 4 kişilik bilet satmaya kalktı sistemleri. Tek kişilik koltuklardan almak istersen sorun yok ama bazı salonlarda tek kişilik koltukları sadece kenarlara koymuşlar.

Tabi bilet almadım. Şehir dışındaydık filme 2-3 saat kala dönünce eve gitmeden önce direk salona gittik netten bilet almayı düşündüğüm 3 koltuğa salondan bilet alabildim. Çok saçma olmuş. Salona gidersen 2 kişilik koltuklardan tek kişi için bilet alabiliyorsun ama netten almak istersen illa 2 kişilik bilet alman gerekiyor. Daha önce böyle değildi. Netten de 2 kişilik koltuktan tek kişilik bilet alabiliyorduk. Netten bilet almak istersen ya 2 kişilik koltuğun tamamını alman gerekiyor yada illa tek kişi için bilet istersem salonda bulunan ama yerleri çok kötü olan 6-7 tane tek kişilik koltuktan bilet alman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 25 Aralık 2016; 23:26:11 >

• O an ...

http://im2.ezgif.com/tmp/ezgif.com-4be9496515.gif

https://j.gifs.com/Y6XJJp.gif

https://j.gifs.com/Q1LxBL.gif Yoda vers. Kappa

• Şu force awakens ve bu tamamen onceki filmlerin ekmegini yiyor bence baska bisey degil. İmdb deki 8 kusurluk puani da basarili bir fanboy calismasindan ibaret..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Guillem H. Pongillupi'den; Vader Alien'a karşı:

Rogue One: A Star Wars Story (14 ARALIK 2016)

Her Türlü Dark Vader alır

• ya neden IMAX salonunda 2 film gosterilmiyor ? 30 Aralikta Star Wars IMAX seanslari kaldiriliyor. yerine The Great Wall geliyor
  • Biz her zaman Star Wars dendiğinde akla gelen ilk olgu Jedi vs Sith mücadelesi olur ama bu film galaksiye farklı bir bakış açısı getirmiş.
  • Rogue One: A Star Wars Story (14 ARALIK 2016)

Carrie Fisher (Pirenses Leia) 60 yaşında hayatını kaybetti. 2016 gider ayak götürdü birisini daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 27 Aralık 2016; 21:8:22 >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin. Erken ayrıldı aramızdan.
  • IMAX izlemek isteyenler icin son 2 gun.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Olamaz ya The Great Wall denen fiyasko için bu filmi harcamak! mecbur yarın gitmek zorundayım yani

Kiosklardan önce Cinemaximumlarda da bilet almak için gişeye girmek zorunda kalıyordunuz.Ankara Ankamall'da da manyak bir kuyruk olur haftasonları iki kere ciddi polemiğe girmek zorunda kalmıştım filme geç kalmamak için.Sinemada zaten yazı da vardı internetten bilet alan müşterilerimiz önceliklidir diye ama insanlar laf anlamaz tabi.

• sanırım izmir için imax yarın son. napıp edip gitmeliyim yoksa çok üzücü olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden de o kadar dediğiniz gibi kıvrımlı bir şekilde yemek bölümüne kadar sıra oluyordu ama gişede iki kişi çalışınca doğal tabi.Sen bileti yazdırmak için sıranın önüne geç arkadan birileri sallasın sana,gerçi tek olmadığımda zevkli oluyodu aksiyon

Kiosk geldi dertler bitti

Biletlere de zam gelmiş bu arada 2-3 tl genel bir zam mı acaba ? 30 tl ye sinemaya gidiyoruz.

• Az önce izledim ( IMAX tabikide). A New Hope izleyip oyle gitmistim. 1977 deki oyunculari gormek guzeldi

Film tam bir gorsel solen Savas Sahneleri efsaneydi ağızım açık izledim.

Peki ya sondaki Darth Vader sehnesi neydi Allahım elim ayağım titredi ama çok kısaydı.

Kurgu cok iyi sahneler akiyordu hic sıkılmadım

Star Wars filmleri arasinda Rogue One ilk 3'e cok rahat girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 29 Aralık 2016; 4:31:33 >
  • quote:

Sadece 45 saniye gözükürse orayı yıkarlar

Gercektende 45 saniye gorundu..

film tekrar cekimlere girdiginde filmin 45% degismis Varder'in sahneleri 20-30 dakikaymis ! Filmdeki gordugumuz katliamdan daha buyuk katliam yapmis 16+ sahneler varmis hatta

Disney yas sinirina takilmasin diye Vader'in sahnelerini cikarmislar
  • Son sahnenin linki var mı sinema da izledim hiç kesmedi maalesef :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

Son sahnenin linki var mı sinema da izledim hiç kesmedi maalesef :(
    https://www.dropbox.com/s/5h9kru8gali16bl/1.mkv?dl=0

edit :
    ilk göründüğü sahnedeki choke kısmında sanki stop-motion figür kullanılmış gibi tuhaf duruyordu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Father -- 29 Aralık 2016; 21:16:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devcitybg

quote:

Sadece 45 saniye gözükürse orayı yıkarlar

Gercektende 45 saniye gorundu..

film tekrar cekimlere girdiginde filmin 45% degismis Varder'in sahneleri 20-30 dakikaymis ! Filmdeki gordugumuz katliamdan daha buyuk katliam yapmis 16+ sahneler varmis hatta

Disney yas sinirina takilmasin diye Vader'in sahnelerini cikarmislar

Bu sahneleri gorebilecek miyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.