Şimdi Ara

Rogue One: A Star Wars Story (14 ARALIK 2016) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
17
Favori
18.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende son gün Imax olarak izleyenlerin arasına katıldım.

Film bir yan hikaye için müthiş olmuş arkadaşlar.Bu kadar geciktirdiğime pişman oldum.

Oyunculuklar,hikaye ve karakterler çok başarılı savaş sahneleride çok tatmin edici olmuş.Malum sahnede bende herkes gibi orgazm oldum.(spoiler butonu kalkmış mı ne olmuş mobilde.)Felicity Jones da yükselişe geçecek gibi Inferno'da da çok iyiydi.

Filmin devamı gelebilir,sonu açık falan yazanlar olmuştu.Neyi düşünerek bunu yazdılar alıntılarlarsa sevinirim Star wars evrenine hakim biri değilim biri aydınlatırsa çok mutlu olacağım gerçekten.
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt
    Devamı zaten filmin sonu :) oradan 4. yani ilk çıkarılan filme bağlanıyor. 2 tane daha yan film gelecek fakat konuları farklı.
  • All Father kullanıcısına yanıt
    Orayı anladım zaten

İnternette yorumlarda sonu açık bırakılmış,devamı gelebilir,gişeye bakar falan yazanlar vardı bende kaçırdığım bişey mi var diye düşündüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt
    Devamı o derken, yani sonu açık bırakılan bişey yok :)
  • Çok güzel filmdi gerçekten. Bende bugün imax'te izledim yukarıda bir üye son gün yazmış. Eğer öyleyse baya şanslı hissettim kendimi tesadüfen bugün gitmek istedim.

• bu arada bana göre bu star wars filmi olamaz .

Star Wars dediğin JEDI olacak , hocaların hocası Yoda eyy gidi eyy Jedileri bize YODA ve obiwan sevdirmişti

Bu film güzel ama bu SW filmi değil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

bu arada bana göre bu star wars filmi olamaz .

Star Wars dediğin JEDI olacak , hocaların hocası Yoda eyy gidi eyy Jedileri bize YODA ve obiwan sevdirmişti

Bu film güzel ama bu SW filmi değil .

bu adam varken gözün yoda,jedi aradı mı cidden.
    rogue one bir sw filmi olmakla birlikte,sw serisinin en iyilerindendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt_Vader -- 30 Aralık 2016; 22:25:17 >

• All Father kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• Lordem kullanıcısına yanıt
    Rica ederimhttps://vine.co/v/e6nMT5Vq6eb
  • Cpt_Vader kullanıcısına yanıt
    Yoda reyize laf yok. Darth Vader efsanedir ama benim gözümde Yoda daha da efsanedir.
  • Rogue One Star Wars filmi değil diyenler,filmi beğenmedim diyenler neyin kafasını yaşıyor?

Neymış ışın kılıcı yokmuş,jedi yokmuş

A New Hope da ne vardı?????? Söyleyin hadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 31 Aralık 2016; 16:7:37 >
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Darth Vader'ın gücünü tam olarak görebildiğimiz bir film çekilmeli,Vader reyizin jedileri nasıl avladığını görmeliyiz.

• Lordem kullanıcısına yanıt
    Disney kesinlikle Darth Vader solo filmi çekecek. Böyle sahneler çekip milleti gaza getirecekler. Spin-off çıktığı zamanda herkes gebere gebere izleyecek. 3 milyar falan yapar heralde.
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam şu 40 saniyede ne hallere geldik filmi çıksa neler olur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Disney kesinlikle Darth Vader solo filmi çekecek. Böyle sahneler çekip milleti gaza getirecekler. Spin-off çıktığı zamanda herkes gebere gebere izleyecek. 3 milyar falan yapar heralde.

Yaş sanırıma takılmaması için böyle katliyam sahneleri çekerler mi

Ya yaş sınırına takılanlar evde blu ray izlesin

Yaş sınırı olsada çok rahat 2 milyar gişe yapar

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Star Wars serisinin çşzgi romanlarında jedi, ışın kılıcı gibi kavramlar olmadanda çok güzel işler yapılabildiğini görmüştük. Bu filmde güzel ama her star wars filminde olduğu gibi bazı mantık hataları biraz seyir zevkini bozuyor. S.T. lar bildiğin şamar oğlanına dönmüş. Eli sopalı adam bile S.T. ları dövüyor. Lan bunlar zırhı güneşten korunmak içinmi giyiyor ? Zaten son 1 dk lık sahne beni benden geçirdi. Özlemişim reisi.

Disney sağolsun her sene bir SW filmi yapıyorlar. Hiç şikayetçi değilim :)

Obi wan a bir gönderme yapıldı ama devamı gelmedi herhalde ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Star Wars serisinin çşzgi romanlarında jedi, ışın kılıcı gibi kavramlar olmadanda çok güzel işler yapılabildiğini görmüştük. Bu filmde güzel ama her star wars filminde olduğu gibi bazı mantık hataları biraz seyir zevkini bozuyor. S.T. lar bildiğin şamar oğlanına dönmüş. Eli sopalı adam bile S.T. ları dövüyor. Lan bunlar zırhı güneşten korunmak içinmi giyiyor ? Zaten son 1 dk lık sahne beni benden geçirdi. Özlemişim reisi.

S.T.'lar zaten şamaroğlanıydı :) 2.üçlemede de görüldüğü üzere, clonelardan sonra bu denli vasıfsız bi gruba dönüşmesi enteresan açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: All Father

quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

S.T.'lar zaten şamaroğlanıydı :) 2.üçlemede de görüldüğü üzere, clonelardan sonra bu denli vasıfsız bi gruba dönüşmesi enteresan açıkçası

Clone'lar ST olmadı, Clone'lar çabuk yaşlandığı için yerlerini ST'ler aldı.
    Benim gözümde Star Wars markasının en büyük eksisi StormTrooper'ların bu kadar vasıfsız olması. 10 tane işe yaramayan ST yerine 2 tane koy bari göze batmasın.

• Film harikaydı . 3 ve 4 arasını çok güzel bağlamışlar cuk oturmuş.
  • Buldum hocam teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.