Şimdi Ara

Rogue One: A Star Wars Story (14 ARALIK 2016) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
17
Favori
18.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler tuşunu kullandığınız için Sağolun(!) filmin son sahnesini öğrenmek harika oldu arkadaşlar

• BluRay geldi.
  • Rogue One 2016 1080p BluRay x264-SPARKS

• Sinema da izleyememiştim bu filmi. Az önce izledim ve keşke imax e gitseymişim dedim. Gerçekten bu tarz yapımlar evde izlenince o Imax in verdiği hazzın yanına bile yaklaşamıyor. 4. filme mükemmel bağlamışlar helal olsun yalnız ilk başları çok sıkıcı geldi ama son 45 dakikası buna tezat olarak mükemmeldi. Felicity Jones rolünün hakkını vermiş ve çok yakışmış bence Star Wars evrenine umarım SW 8 de bu film gibi karanlık atmosferde geçer. 7.5/10
  • Karşınızda sinema tarihinin en iyi sahnelerinden biri.

• Senaryodaki açığı doldurmak için çekilen bir film olmuş. Olmasa da kimse bir şey demezdi. Ve doğrusu filmin ilk 1 saati bir şeyler bekleyerek geçirdim. Baktim 1 saat daha var başlarım sizin hikayenize diye geçerek izledim.

Sondaki vader sahnesi olmasa saydiracaktim. Jedi gösterin isin kılıcı gosterin.

Jyn mi nedir ve yavuklusunu umarım vader ikiye bölerek öldürür diyerek sonunu getirdim. Hiç sevmedim karakterleri. Ölen robota daha çok üzüldüm.

• Yeni serinin ilk filmine göre çok çok daha iyiydi.900 Mb lik indirmiştim.Şimdi arşiv için 1080 p 9 Gb'ını indirmeye başladım..
  • bu film Top 250 de olmali Guc uyaniyor degil
  • Filmde aksiyon gerilim çok azdı. Son sahnede olmasa çok yavan bir film olacakmış. Keşke son sahneye benzer bir kaç sahne olsaydı.
  • Nete düşmesiyle izledim sonunda Çok tadında olmuş bir film. İzlerken sıkılmıyorsunuz. Ayrıca malum kişiyi görmekte güzel.

• Filmin 1080p Sparks sürümünü indirdim, izlemek için TV'yi açtık. Sıkıntıdan sohbet ettik. Film kendi kendine devam etti biz de sohbetimize devam ettik. Sıkıcılıkta zirveye oynar. İlk yarısı yavan olunca son yarısı da güme gitti hâliyle. Filmi silmesem bir daha tek başıma izlerdim ama yok içimden gelmiyor. Olmasa da olur.

• filmi tek başına serinin diğer filmlerini izlemeden izlesem olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

filmi tek başına serinin diğer filmlerini izlemeden izlesem olur mu?

Bi anlamı olmaz. Izlemeyin SWleri izlemeden. Star Warslari izleyin bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CartmanBra -- 22 Mart 2017; 14:54:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CartmanBra

quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

filmi tek başına serinin diğer filmlerini izlemeden izlesem olur mu?

Bi anlamı olmaz. Izlemeyin SWleri izlemeden. Star Warslari izleyin bu arada.

teşekkür ederim.
  • Psikopat sonunda bişeyler yapıyor ama ne fayda

• Film fena değildi ana karaktere bağlanamadım oyunculuk iyidi ama bir şeyler eksikti çekici değildi nedense Force Monk ilginçti ama Şu çekiçkafa gemisi de
  • 3d BluRay nezaman çıkar bide bölüm 7 nin 3d si neden teknomarketlerde yok...

• çok iyiydi film bence force awakens'ı solladı

herkesin ölmesine üüldüm en azından 1 2 tane daha devam filmi çekebilirlerdi ama zirvede bıraktıkları kesin
  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Aslında force awakens çok kötüydü, bu da çok iyi değil bence, fena değil derim böyle bir film için
    daha önce çekilmiş olsa daha çok beğenirdim eminim. Ancak bu devamını zaten bildiğim ardı gelmeyen bir film.
    Bunun yerine Star wars evreninin eski dönemlerini ya da jedi ların geçmişini anlatan film yapsalar çok daha güzel olurdu
    mesela shaak ti yada ki adi mundi veya master yoda müthiş şeyler yapabilecekken yapmıyorlar nedense.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.